Liga Campionilor: Ponturile și analizele meciurilor din etapa a treia

0

Liga Campionilor revine în actualitate în această săptămână, cu etapa a treia a fazei grupelor, marți și miercuri, pe 18 și 19 octombrie, cu meciuri de primă mână între cele mai importante echipe din Europa.

Meciurile de miercuri 19 octombrie

Grupa A

Arsenal Londra – Ludogorets 

”Tunarii” lui Arsene Wenger sunt clasați în acest moment în Premier League pe poziția secundă, la egalitate cu liderul Manchester City. Forma bună se reflectă și în grupele Champions League, acolo unde Arsenal a reușit o remiză prețioasă la Paris, cu favorita grupei PSG și o victorie fără emoții în fața elvețienilor de la Basel.

Deși Ludogorets a început să se obișnuiască încet-încet cu aerul de Champions League, trupa antrenată de Georgi Dermendziev arată că încă este prea mică pentru a se lupta de la egal la egal cu granzii competiției, cel puțin din punct de vedere al experienței în competiție. După ce au pierdut două puncte la Basel, bulgarii au lăsat impresia unei evoluții bune în partida cu PSG, dar lipsa de experiență și de valoare i-a costat spre final. Fără să aibă nimic de pierdut, echipa din Razgrad se deplasează în Londra cu gândul la o nouă surpriză plăcută.

Akpom, Mertesacker, Giroud, Ramsey și Welbeck sunt accidentați la gazde, în timp ce Vitinha e singurul absent de la bulgari.

Recomandăm să încercați cota 2.60 pentru ambele echipe marchează și peste 2.5 goluri înscrise în meci la mize de 4/10. Brazilienii din atacul lui Ludogorets pot surprinde oricând prin acțiunile lor în viteză.

PSG – FC Basel 

Actualmente clasată pe locul secund în Ligue 1, Paris Saint-Germain resimte atât lipsa starului Zlatan Ibrahimovic, cât și monotonia din ultimii ani de campionat, unde parizienii nu au avut niciun adversar capabil să se ridice la nivelul lor. Chiar și în Champions League, obiectivul primordial al formației din capitală, lucrurile nu arată extraordinar. După o remiză neconvingătoare acasă cu Arsenal (1-1), trupa lui Unai Emery a câștigat destul de chinuit deplasarea de la Razgrad, în compania lui Ludogorets. Fără un joc la fel de convingător ca cel din sezonul trecut, parizienii sunt expuși la erori defensive, iar partida cu elvețienii s-ar putea să nu fie chiar așa de simplă.

Obișnuită de ceva vreme cu “aerul tare” de Champions League, echipa din Basel a început să emită pretenții pentru calificarea în primăvara europeană a UCL, dar sorții au fost neprielnici. Într-o grupă cu cei doi coloși PSG și Arsenal, elvețienilor le va fi extrem de greu să-și croiască drum către locul 2, care le-ar garanta un loc în eliminatoriile celei mai importante competiții inter-cluburi. Cu o prestație neconvingătoare în remiza de acasă cu Ludogorets (1-1) și cu o înfrângere pe Emirates (2-0), băieții lui Urs Fischer vor să compenseze situația actuală, producând o surpriză pe Parc des Princes.

Recomandăm victoria gazdelor în handicap asiatic -1,75 la cote minime de 1.80 și mize 7/10.

Grupa B

Napoli – Besiktas

Formația de lângă Vezuviu traversează cea mai slabă perioadă din acest sezon. După un start excelent cu șase victorii și două remize în toate competițiile, napoletanii au început să dea semne de slăbiciune, pierzând ultimele două dueluri din Serie A (0-1 vs. Atalanta în deplasare și 1-3 vs. AS Roma pe teren propriu).

Parcursul de până acum în Liga Campionilor a fost perfect. Victoriile obținute în confruntările cu Dinamo Kiev (2-1) și Benfica (4-2) plasează echipa italiană pe prima poziție, la 4 puncte distanță de ocupanta locului secund. În proporție de 99%, un succes obținut în jocul cu Besiktas ar însemna obținerea biletelor pentru primăvara UCL.

Gruparea din Istanbul are la rândul ei un start de sezon bun, ocupând, alături de Galatasary și Basaksehir, prima poziție în Super Lig. Neînvinsă în acesta stagiune (exceptând duelul din Supercupa Turciei pierdut la loviturile de departajare), formația pregătită de Senol Gunes este un adversar incomod, având calitate atât pe faza defensivă, cât și pe cea ofensivă (15-6 este golaverajul după primele 7 etape din întrecerea internă). Debutul în Ligă a reprezentat un succes pentru formația turcă, mai ales din punct de vedere moral. Golul egalizator marcat de Talisca în minutele de prelungire pe terenul Benficai (1-1) a complicat foarte mult situația în această grupă. Etapa a doua disputată în compania celor de la Dinamo Kiev a consemnat tot o remiză (1-1), nevoia disperată a ucrainenilor de a obține un rezultat pozitiv echilibrând balanța. Cu toate acestea, cele două rezultate de egalitate mențin campioana Turciei în cursa pentru calificare.

Recomandăm cote minime de 2.00 și mize 5/10 pentru victoria lui Napoli și peste 2,5 goluri înscrise în meci.

Dinamo Kiev – Benfica 

Remiza de la Istanbul contra celor de la Besiktas (1-1) și victoria cu (2-0) obținută în fața Zirkei Kropyvnytskyi au mai calmat puțin spiritele agitate de la Dinamo din ultima vreme, însă evoluțiile și rezultatele nu sunt totuși pe măsura așteptărilor. Dinamo ocupă locul al doilea în întrecerea internă, la 6 puncte în spatele lui Sahtior Donetsk. În Liga Campionilor a câștigat un singur punct din duelurile cu Napoli și Besiktas, aflându-se pe poziția a treia. Dacă obiectivul în campionat pare greu de realizat având în vedere distantă și forța fostei echipe a lui Mircea Lucescu, în această grupă B încă există speranțe de calificare, nivelul valoric al contracandidatelor (Besiktas și Benfica) fiind unul apropiat.

Portughezii au un start lansat de sezon, fiind neînvinși în întrecerea internă după primele 7 runde. Contabilizând șase victorii și o remiză, formația pregătită de Rui Vitoria ocupă fotoliul de lider în Primeira Liga. Cu toate acestea, rezultatele nu au fost la fel de bune în primele două jocuri din grupele Ligii Campionilor, Benfica obținând un singur punct din duelurile cu Besiktas (1-1) și Napoli (2-4).

Gruparea din Lisabona se evidențiază în primul rând datorită forței ofensive. Cu o medie de peste două goluri înscrise pe meci în acest sezon, partidele acesteia sunt în general foarte atractive. În plus, dacă excludem jocul cu napoletanii, remarcăm și apărarea extrem de eficientă (doar 4 goluri primite în întrecerea internă).

Ne putem aștepta la o partidă destul de echilibrată în care niciuna din echipe să nu riște inutil. PSF X la cote minime de 1.70 este recomandarea noastră cu 7/10.

Grupa C

Barcelona – Manchester City

Favorită clară într-o grupă în care se știu deja în proporții mari echipele calificate, echipa “blaugrana” are mai multe griji în campionat decât în Champions League. Clasați pe locul 4 actualmente, băieții lui Luis Enrique continuă să stagneze în La Liga, unde contracandidatele la titlu evită deocamdată să facă pași greșiți. În grupele UCL însă, situația este lejeră. Barca a spulberat-o pe Celtic în etapa inaugurală, scor 7-0 și a învins și la Gladbach cu 2-1.

Fără victorie de 4 partide, “cetatenii” traversează cea mai proastă perioadă sub mandatul proaspătului antrenor Pep Guardiola. Deși sunt încă lideri în Premier League, bogații de la City au pierdut puncte prețioase în ultimele meciuri și s-au încurcat inclusiv la Glasgow, în partida cu Celtic (3-3), în grupele UCL. Nereușind să o învingă niciodată pe Barcelona din 4 meciuri oficiale în istorie, “albastrii” au gânduri mari pentru partida de miercuri seară și speră să rupă bilanțul negativ din ultima perioadă și implicit, cel din confruntările directe cu catalanii.

Recomandăm cote minime de 2.30 pentru ambele echipe să marcheze și peste 3,5 goluri înscrise în meci cu mize 4/10.

Celtic – Borussia Monchengladbach 

Celtic a alternat cele două evoluții ale sale până acum în grupa C. Dacă în prima partidă, “celtii” au încasat un istoric 7-0 de la Barcelona, băieții lui Brendan Rodgers au reușit un 3-3 de poveste pe “Celtic Park”, în fața celor de la Manchester City. “Alb-verzii” par să aibă cea mai ușoară misiune de până acum în această grupă în fața nemților de la Borussia Monchengladbach și speră să facă o figură cel puțin la fel de frumoasă ca cea din partida cu englezii.

Nimerind nefast într-una dintre cele mai puternice grupe ale acestui sezon de UEFA Champions League, Borussia Monchengladbach nu a reușit să producă vreo surpriză până în acest moment, deși a fost aproape să reușească acest lucru în fața Barcei. Având-o pe Celtic drept contracandidată pentru locul care duce în primăvara Europa League, trupa lui Andre Schubert are toate motivele să spere că își va continua aventura europeană.

Recomandăm handicapul asiatic +0,25 pe Celtic la cote minime de 1.80 și mize 7/10.

Grupa D 

Bayern – PSV 

Bavarezii” nu au avut milă în prima rundă de FK Rostov, de care a trecut cu un categoric 5-0, însă pe Vicente Calderon, aceștia au trebuit să se recunoască învinși, pentru prima dată în acest sezon. Înfrângerea nu ar trebui să surprindă întrucât Bayern a avut puțin succes pe tărâm spaniol.

Însă, înfrângerea cu Atletico, pare că a produs un scurt circuit în trupa lui Ancelotti, care nu a reușit apoi decât o remiză atât cu FC Koln, cât și Frankfurt. Aflată într-un moment dificil, Bayern va încerca să obțină victoria cu orice preț, însă ar putea fi nevoită să se descurce fără Ribery și Vidal (incerți).

După ce a pierdut disputa cu Atletico, chiar pe teren propriu, oaspeții au reușit să obțină un punct în deplasarea de la Rostov. Condusă în două rânduri, PSV a reușit să revină de fiecare dată pe tabelă prin reușitele lui Propper, repectiv de Jong. La fel ca și adversarii lor, olandezii încearcă să obțină prima victorie din această lună, după ce în ultimele două etape a remizat cu același scor de 1-1, atât cu Heerenveen, cât și cu Heracles. În urma evoluțiilor din ultima perioadă, PSV a coborât pe locul 4 în clasament, fiind în momentul actual la 9 puncte în spatele liderului Feyenoord.

Recomandăm cota minimă 1.90 pentru minim 2 goluri în prima repriză cu mize 5/10.

FK Rostov – Atletico Madrid 

Aflată la debutul în UCL, formația gazdă a început cum nu se putea mai prost campania în grupă, fiind învinsă la Munchen cu un neverosimil 0-5. Cu toate acestea, în runda precedentă, Rostov a arătat că este o echipă capabilă să pună probleme oricui pe teren propriu. Olandezii de la PSV au experimentat pe pielea lor acest lucru, reușind cu greu să obțină un punct după ce au fost conduși în două rânduri. FK Rostov este neînvinsă în acest sezon pe Stadion Olimp, în 9 partide disputate în toate competițiile. În 8 dintre acestea a marcat de fiecare dată. Ultima victimă a fost TSKA Moscova, care a plecat învinsă după un 0-2.

De partea cealaltă, oaspeții au trecut pe primul loc al grupei după ce au trecut de Bayern Munchen, cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Y.Carrasco în minutul 35, în timp ce Griezmann a irosit șansa de a majora scorul după ce a ratat un penalty cu 6 minute înainte de final. Atletico s-a impus cu același scor și în prima etapă, pe Philips Stadion din Eindhoven. Trupa lui Diego Simeone este neînvinsă în acest sezon în 10 partide dispute în toate competițiile, reușind să câștige 7 dintre acestea și primind doar 3 goluri.

Recomandarea noastră pentru această partidă este NO BET!

Meciurile de marți 18 octombrie

Grupa E 

ŢSKA Moscova – AS Monaco 

ŢSKA Moscova a reușit să obțină prima ei victorie după patru meciuri negative, 1-0 cu Ufa, motiv pentru care se află pe locul al treilea în campionatul intern, cu 21 de puncte și cea mai bună defensivă. Același lucru nu se poate spune și despre prestația din Grupa E a UEFA Champions League, campioana Rusiei fiind lanterna roșie, cu 1 punct după primele două jocuri, obținut în urma remizei din etapa inaugurală, 2-2 cu Leverkusen. În etapa anterioară, ŢSKA fost învinsă pe același stadion de Tottenham, scor 0-1. Ilya Pomazun este accidentat, Roman Eremenko suspendat, iar Dzagoev și Cauna incerți.

Monaco face un sezon bun, însă, în etapa trecută din Ligue 1 a pierdut cu 1-3 în deplasarea de la Toulouse, pierzând poziția secundă în detrimentul campioanei en-titre PSG. Contrar acestei prestații din campionatul intern, AS Monaco merge bine în cea mai prestigioasă competiție intercluburi, unde ocupă primul loc în Grupa E, cu 4 puncte și golaveraj 3-2. Dacă în etapa inaugurală s-a impus cu 2-1 în deplasarea de pe ‘White Hart Lane’, în etapa anterioară, Monaco a avut mare noroc, egalând-o pe Leverkusen în minutul 90+4, când golul lui Glik a făcut ca echipa monegască să rămână nevinsă în confruntările de pe teren propriu. Nabil Dirar este accidentat, iar Amamy Toure incert, pentru monegasci.

Meciul este destul de greu de anticipat, iar recomandarea noastră este NO BET!

Leverkusen – Tottenham 

Leverkusen a acumulat două puncte în grupă, după remizele cu TSKA și Monaco. Germanii au pierdut un singur meci din ultimele cinci disputate, în weekend la Bremen (1-2). Bayer a dezamăgit în Bundesliga, unde o găsim abia pe locul 10. Rămâne însă o forță pe teren propriu, acolo unde nu pierde de 10 meciuri oficiale. În Liga Campionilor a remizat în cinci din anterioarele șase meciuri jucate. Bellarabi, Yurchenko și Pohjanpalo vor lipsi din cauza accidentărilor.

Tottenham are trei puncte după primele două meciuri din grupă. A pierdut acasă cu Monaco (1-2), însă apoi a câștigat la Moscova cu TSKA (1-0). Englezii se descurcă excelent și în Premier League, unde îi găsim la doar un punct în spatele liderului Manchester City. Forma de moment este bună, cu o serie de șase meciuri fără înfrângere. Cinci dintre ele au fost succese.  Apărarea este punctul forte în acest sezon, de departe cea mai bună din Premier League.
Harry Kane este în continuare accidentat, în timp ce Dembele rămâne incert.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.70 cu mize 5/10.

Grupa F 

Real Madrid – Legia 

Real Madrid a câștigat în weekend cu Betis (6-1) și a pus punct unei serii de patru meciuri fără succes.
Madrilenii au acumulat patru puncte în această grupă, după ce au remizat la Dortmund (2-2) și au învins acasă pe Sporting (2-1). Real a câștigat șapte din ultimele opt meciuri de acasă în Liga Campionilor. Atacul este ca de obicei punctul forte, însă în acest sezon defensiva nu se ridică la același nivel. În campionat o găsim pe locul secund, la egalitate de puncte cu liderul Atletico Madrid. A remizat în patru din ultimele cinci meciuri disputate. Ramos, Casemiro și Modric vor lipsi la acest meci.

Legia este cu siguranță una dintre cele mai modeste formații din această competiție. A pierdut ambele meciuri în această grupă, acasă cu Borussia (0-6) și la Sporting (0-2). A dezamăgit și în competiția internă, acolo unde o găsim abia pe locul 12. Nici forma de moment nu o recomandă. A câștigat un singur meci din ultimele șase disputate.
Pazdan este incert la Legia. Alte probleme de lot nu sunt. Aceasta va fi prima întâlnire directă dintre cele două echipe.

Cotele pentru victoria Realului sunt minuscule, iar liniile de handicap greu de anticipat, bookmakerii fiind foarte precauți. Găsim însă valoare în cota de minim 1.80 pentru cel puțin 2 goluri marcate de Cristiano Ronaldo și recomandăm mize de 7/10.

Sporting – Borussia Dortmund 

Sporting are trei puncte după două meciuri în această grupă F și cu siguranță este cu gândul la calificare. A câștigat cu Legia (2-0) și a pierdut dramatic la Madrid (1-2). Forma de moment este bună, cu o serie de patru meciuri fără înfrângere. Trei dintre ele au fost victorii. Pe teren propriu are o serie de cinci succese consecutive, indiferent de competiție. În campionat o găsim pe locul trei, la trei puncte în spatele liderului Benfica. Adrien Silva și Spalvis vor lipsi din cauza accidentărilor.

Borussia Dortmund a acumulat patru puncte după două meciuri. A câștigat în Polonia cu Legia (6-0) și a remizat acasă cu Real (2-2). În Bundesliga a dezamăgit și o găsim abia pe locul cinci, deși era în luptă la un moment dat cu Bayern pentru primul loc. Are o serie de trei meciuri consecutive fără succes. În UCL a câștigat doar una din ultimele șase partide disputate. Excelează în acest sezon pe faza ofensivă, însă apărarea nu se ridică la același nivel. Sunt în continuare multe probleme de lot. Bender, Durm, Guerreiro, Park, Schmelzer, Subotic, Castro, Merino, Reus și Schurrle vor lipsi. Cele două formații nu s-au mai întâlnit până în prezent.

Recomandăm goluri în ambele porți și minim 3 marcate în meci la cote minime de 1.90 și mize 6/10.

Grupa G

Club Brugge – FC Porto 

Club Brugge nu traversează cea mai bună perioadă din acest sezon, suferind o nouă înfrângere în Jupiler League, 0-1 cu Charleroi, la finalul săptămânii trecute. Campioana Belgiei pare să acuze faptul că evoluează pe două planuri și nu se descurcă deloc. Astfel, în Grupa G ocupă ultimul loc,cu 0 puncte și 0-7 golaveraj, după ce a pierdut atât cu Leicester,0-3 în etapa inaugurală, meciul jucându-se tot în Belgia, dar și 0-4 cu FC Copenhaga, la capătul unei partide în care a avut parte de un autogol. Lior Refaelov și Bjorn Engels sunt accidentați la gazde.

FC Porto nu a jucat în campionat în săptămâna ce tocmai s-a încheiat, ci a disputat un meci în 32-imile Cupei Portugaliei, unde a dispus cu 3-0 de Gafanha, tehnicianul Espirito Santo având posibilitatea să-și odihnească cei mai importanți jucători, în vederea acestui joc din UEFA Champions League. FC Porto are mare nevoie de puncte, deoarece ocupă locul al treilea în Grupa G, cu un singur punct. ‘Dragonii’ au debutat cu o remiză, 1-1 cu FC Copenhaga, iar apoi au pierdut cu lidera grupei, 0-1 în compania lui Leicester. Espirito Santo nu se poate baza pe Manuel Corona, care este accidentat.

Recomandăm victoria oaspeților, mult mai experimentați la acest nivel competițional. Cote minime de 1.85 și mize 5/10.

Leicester – FC Copenhaga 

Leicester nu trece prin cea mai bună formă când vine vorba de campionatul intern, unde ocupă doar locul 13. Mai mult decât atât, la sfârșitul săptămânii trecute a pierdut la scor de forfait în fața lui Chelsea. Cu toate acestea, în Grupa G a UEFA Champions League este lider, cu 6 puncte din tot atâtea posibile, având un golaveraj de invidiat, 4-0. Debutul în cea mai prestigioasă competiție intercluburi a fost unul dorit de toate cluburile, 3-0 în compania lui Club Brugge, grație golurilor lui Albrighton și Mahrez (2), iar în etapa anterioară, pe ‘King Power Stadium’ a venit FC Porto, ‘vulpile’ reușind să învingă cu 1-0, mulțumită lui Slimani, care a marcat unicul gol. Nampalys Mendy și Shinji Okazaki sunt incerți pentru trupa lui Ranieri.

FC Copenhaga vine în Anglia cu moralul ridicat, după ce, la finalul săptămânii trecut a obținut un nou succes, 2-0 cu Silkeborg, ajungând la 23 de meciuri consecutive fără eșec în toate competițiile. Plecată din postura de outsider al Grupei G din cadrul UCL, FC Copenhaga a produs surpriza încă din prima etapă, când a remizat cu FC Porto, chiar pe ‘Dragao’, scor 1-1, iar apoi, în etapa a două, nordicii dispunând cu 4-0 de lanterna Club Brugge, mulțumită golurilor înscrise de Delaney, Santander și Jorgensen, care au beneficiat de un autogol al adversarilor și FC Copenhaga a urcat pe locul al doilea. Nu există jucători accidentați, incerți sau suspendați la danezi.

Campioana Angliei este cotată la 1.90 pentru câștigarea acestei partide, iar noi vă recomandăm mize de 7/10 pentru acest pronostic.

Grupa H 

Dinamo Zagreb – Sevilla 

În campionatul din țara sa, Dinamo Zagreb a reușit să câștige pentru a opta oară în acest sezon, 1-0 cu Belupo, urcând pe locul al doilea, la 6 lungimi în spatele liderului. Când vine vorba despre participarea sa în Grupa H a UCL, nu putem spune același lucru. Campioana Croației este codașa acestei grupe, cu 0 puncte și 0-7 golaveraj după primele două jocuri, în care a întâlnit Juventus (0-4) și Lyon (0-3).Coric și colegii săi urmează să joace pentru a doua oară pe teren propriu în UCL, după ce au primit vizita campioanei Italiei în jocul precedent. Leskovic este unica absență din tăbăra lui Dinamo Zagreb pentru acest joc.

FC Sevilla vine după un joc foarte greu în La Liga, care a făcut-o să bifeze a treia victorie consecutivă din toate competițiile, urcând până pe locul 3 în competiția internă. Printre cele trei meciuri foarte bune, se numără și victoria cu Lyon, 1-0, care a făcut ca trupa lui Jorge Sampaoli să treacă pe locul secund în Grupa H, cu 4 puncte și goalveraj 1-0, deoarece în etapa inaugurală a terminat 0-0 cu favorita grupei, Juventus Torino. De menționat că Sevilla nu a primit gol în ultimele trei partide disputate în UEFA Champions League. Benoit Tremoulinas, Krohn-Dehli și Daniel Carrico sunt accindentati pentru acest joc.

Sevilla este favorita întâlnirii, dar cotele nu reprezintă valoare pentru 2 solist. NO BET!

Lyon – Juventus

Francezii ocupă în acest moment locul 3 în grupa din care fac parte, cu o victorie la activ în fața croaților de la Zagreb, dar și cu o înfrângere suferită pe terenul Sevilliei. În ultimele 4 partide disputate în toate comptetitiile, Lyon a pierdut 3, ceea ce ne arată că nu trece printr-o perioadă prea bună. Chiar și așa, echipa din Franța vine după o serie 18 meciuri, disputate pe teren propriu, în care a reușit să înscrie cel puțin un gol.

Bătrâna Doamnă ocupă prima poziție în Grupa H a Ligii Campionilor, cu 4 puncte obținute după remiza cu Seviila și victoria cu Dinamo Zagreb. Fiind favorita grupei, Juventus trece printr-o formă de moment foarte bună, aceasta vine după 5 victorii consecutive în care a înscris 14 goluri și a încasat doar 2! Echipa lui Massimiliano Allegri a câștigat 6 din ultimele 7 partide disputate în deplasare, ceea ce denotă faptul că italienii nu au complexe legate de asemenea partide. De-a lungul timpului au mai existat trei confruntări între Lyon și Juventus, italienii câștigându-le pe toate.

Recomandăm PSF X la cote minime de 1.85 și mize mici: 4/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.