Premier League: Ponturile și analizele etapei (22-23 octombrie)

0

Situația în vârful clasamentului în Premier League devine din ce în ce mai interesantă. Manchester City n-a câștigat de două etape și a fost egalată la puncte de Arsenal, iar distanța dintre primul loc și poziția a cincea este de doar trei puncte. Etapa a noua se încheie cu un meci de zile mari, Chelsea-Manchester United, dar per-total runda promite mult spectacol.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Bournemouth vs. Tottenham – sâmbătă, ora 14:30

Spurs a egalat în minutul 89 la West Brom în ultima etapă și rămâne neînvinsă după 8 etape. Pare greu pentru Tottenham să păstreze acest ritm, remizand și în Champions League, 0-0 cu Leverkusen. Bournemouth a avut cea mai categorică victorie a campionatului, un 6-1 cu Hull. Gazdele au jucat bine pe propriul teren, unde au victorii în ultimele 3 meciuri. Sezonul trecut, Tottenham nu a avut nicio problemă cu Bournemouth, câștigând cu 5-1 în deplasare și 3-0 acasă.
Pugh, Smith și Cook nu pot juca la Bournemouth; Gradel și Arter sunt incerți.
La Tottenham vor fi două schimbări față de meciul cu Leverkusen, la fundașii laterali: Walker a fost odihnit și va reîntra în primul 11, iar pe stânga va juca Davies în locul accidentatului Rose. Alderweireld și Kane sunt indisponibili.

Recomandăm goluri în ambele porți la minim 1.70 cu 7/10. O recomandare inedită ar fi să mizați 2/10 pe marcator Heung-Min Son și 2/10 pe marcator Delle Alli. Ambii jucători sunt ”on fire” la Tottenham, iar cotele pleacă de la 2.80 până la 3.2o. We think outside the box!

Arsenal vs. Middlesbrough – sâmbătă, ora 17:00

Într-o etapă în care City, Spurs, Liverpool, Everton și United au făcut doar egaluri, Arsenal a fost marea câștigatoare. Tunarii au învins cu 3-2 pe Stoke, iar miercuri au dus seria de victorii consecutive la 7 cu un 6-0 în fața lui Ludogoret. Pe Middlesbrough îi așteaptă un program foarte dificil, și pare doar o chestiune de timp până vor ajunge pe locurile retrogradabile. Oaspeții nu au mai câștigat din etapa a doua, având două egaluri și patru înfrângeri de atunci.
Xhaka a fost suspendat trei meciuri după eliminarea cu Swansea; Cazorla s-a accidentat cu Ludogoret și e incert. Absenții mai vechi sunt Ramsey, Giroud (care vor reveni săptămâna viitoare), Mertesacker și Welbeck.
La ‘Boro sunt accidentați Husband și Leadbitter, dar Fabio poate juca din primul minut. Chambers, împrumutat de la Arsenal, nu are drept de joc.

Recomandăm victoria gazdelor la minim 2 goluri diferență la cote minime 1.75 și mize 9/10.

Burnley vs. Everton – sâmbătă, ora 17:00

Parcursul de pe Turf Moor a fost decisiv pentru Burnley anul trecut, și situația va fi asemănătoare acum. Gazdele au obținut toate punctele din acest sezon pe teren propriu, unde au pierdut doar un meci în 2016: cu Arsenal, în urmă cu două săptămâni. În toată această perioadă, echipele vizitatoare au înscris de numai 6 ori. Everton nu a mai câștigat de 3 meciuri în campionat, dar rămâne pe locurile europene. Oaspeții au câștigat un punct mare etapa trecută, cu un 1-1 la Manchester City. Lukaku a marcat 6 goluri în ultimele 5 meciuri și e omul care poate sparge zidul de pe Turf Moor.
Burnley va juca fără Barnes, Defour (accidentați) și Gray (suspendat). Toți vor reveni săptămâna viitoare.
La Everton e apt de joc Lennon, după ce a lipsit etapa trecută, dar Baines, Besic, Browning și Pennington sunt absenți.

Recomandăm NO BET pentru această partidă.

Hull vs. Stoke City – sâmbătă, ora 17:00

Patru înfrângeri la rând în care Hull a primit 17 goluri au dus echipa de pe locurile de cupe europene în zonă retrogradării. Hull a pierdut cu 6-1 la Bournemouth săptămâna trecută, având acum un avans de doar un punct față de Stoke, clasată pe locul 18. Stoke a câștigat cu Sunderland, 2-0, grație dublei lui Joe Allen. Mijlocașul adus de la Liverpool a adus 5 puncte echipei sale, înscriind 4 goluri în ultimele 3 jocuri.
Michael Dawson, căpitanul lui Hull, e pregătit să debuteze în acest sezon. Lista absenților va fi, însă, și mai lungă: Robertson și Odubajo s-au accidentat în ultimele zile, urmând să lipsească pe termen lung. Mbokani, Lenihan, Mcgregor, Bruce și Luer sunt indisponibili. Hull nu are niciun fundaș stânga valid, poziție ce ar putea fi acoperită de Clucas sau Tymon.
Stoke are probleme în banda dreaptă a apărării. Bardsley a ieșit, accidentat, în meciul cu Sunderland și nu s-a antrenat toată săptămâna. Mark Hughes speră să îl poată recupera și va lua o decizie înainte de startul meciului. Titularul de drept pe acel post, Glen Johnson, e accidentat, ca și Butland, Ireland și Afellay.

We care about our money…NO BET!

Leicester vs. Crystal Palace – sâmbătă, ora 17:00

Leicester a reușit să strângă mai multe puncte în Champions League decât în Premier League. Campionii arată forma din sezonul trecut în Europa, dar nu se regăsesc în competiția internă, unde nu au câștigat de 3 etape și sunt în a doua parte a clasamentului. Toate înfrângerile lor au fost suferite, însă, în deplasare. Crystal Palace a pierdut cu West Ham, dar se menține în prima jumătate cu 11 puncte.
Nampalys Mendy și Matty James lipsesc cu siguranță la Leicester, iar 3 jucători sunt incerți: Brown, King și Vardy.
La Palace va reveni Scott Dann. Sunt indisponibili Jonathan Benteke, Souare și Remy, toți cu accidentări grave.

Campioana Angliei este foarte imprevizibilă în această perioadă a anului…pentru noi este NO BET!

Swansea vs. Watford – sâmbătă, ora 17:00

Swansea e singura echipă care a schimbat antrenorul, aducându-l pe Bob Bradley în locul lui Guidolin. Galezii au jucat foarte bine în primul joc sub conducerea americanului, deși au pierdut cu 3-2 la Arsenal. Watford a avut o primă lună la fel de slabă ca Swansea, dar a reușit să câștige 3 meciuri din ultimele 5. Barrow și Llorente vor reveni pe teren la gazde. Montero e incert, iar Dyer rămâne accidentat. Mulți incerți la Watford: Britos, Cathcart, Janmaat, Sinclair și Success. Vor absenta Dja Djedje, Okaka și Kenedy.

Recomandăm meci cu goluri în ambele porți la minim 1.70 cu mize 4/10.

West Ham vs. Sunderland – sâmbătă, ora 17:00

West Ham încearcă să își regăsească forma de anul trecut. Echipa lui Bilic a câștigat în ultima rundă, 1-0 la Crystal Palace, după 5 partide fără victorie în Premier League. Sunderland, în schimb, așteaptă în continuare primul succes în campionat. Oaspeții au pierdut cu 2-0 la Stoke, un meci între cluburile aflate pe ultimele două locuri. David Moyes a discutat cu fanii și are în continuare susținerea lor, și a primit reasigurări din partea conducerii ca va fi păstrat în funcție. Sunderland are, însă, nevoie de victorie cât mai repede.
Mulți absenți în ambele tabere. Masuaku, Byram, Tore, Carroll și Diafra Sakho sunt accidentați la West Ham, iar Cresswell e suspendat. Andre Ayew s-a antrenat normal, dar revenirea lui e așteptată abia etapa viitoare.
Sunderland nu se bazează pe Mannone, Denayer, Kirchhoff, Cattermole, Larsson, Januzaj și Borini. Doi jucători revin, cu șanse mari de titularizare: Kone și van Aanholt.

Mergem pe mâna gazdelor la minim 1.70 și mize 7/10.

Liverpool vs. West Brom – sâmbătă, ora 19:30

Liverpool joacă din nouă acasă, după remiza albă de etapa trecută cu Man United. A fost primul meci pe Anfield din acest sezon în care gazdele nu au înscris, rămânând în afara podiumului, pe locul 4, la 2 puncte de primul loc. Echipa lui Klopp va încerca să revină la jocul ofensiv arătat până acum, dar joacă în fața unei aparari foarte bune: West Brom a primit doar 8 goluri în 8 etape. Oaspeții vin după trei egaluri consecutive, toate 1-1, cel mai recent cu Tottenham.
Lallana este complet refăcut și este anunțat titular. Milner și Wijnaldum revin după accidentări ușoare și au șanse să între din primul minut, dar rămân indisponibili Gomez, Sakho și Ojo.
La oaspeți nu va fi în lot Berahino, ieșit din formă. Jonny Evans e suspendat după 5 cartonașe galbene, iar în locul lui va juca Olsson.

Recomandăm victoria cormoranilor și minim 3 goluri marcate în meci la cote ce pleacă de la 1.85 în sus și mize de 5/10.

Manchester City vs. Southampton – duminică, ora 15:30

Patru meciuri consecutive fără victorie pentru City, o raritate în cariera lui Guardiola. Cetățenii vor să-și revină după înfrângerea usturătoare din Champions League, 4-0 la Barcelona. Everton a scos, cu noroc, un 1-1 pe Etihad săptămâna trecută, rezultat care ar fi la fel de mulțumitor pentru Southampton, echipă care nu a primit gol în ultimele două deplasări în campionat. A pierdut, însă, în Europa League: 1-0 pentru Inter, pe San Siro. La începutul etapei, City se află pe primul loc iar oaspeții sunt pe 8, la 7 puncte distanță.
Aguero va fi titular la gazde, dar Kompany, refăcut, are șanse mici să joace în fața lui Stones și Otamendi. Zabaleta, Sagnă și Delph sunt accidentați.
Bertrand, Targett, Soares și Redmond sunt incerți; ei nu au mers cu echipa în Italia pentru meciul cu Inter. Long s-a accidentat joi și lipsește, alături de Pied.

Recomandăm linia de handicap asiatic -1 pentru victoria lui Manchester City, cu returnarea mizei în caz de victorie la fix 1 gol. Mize 8/10 la cote minime 1.80.

Chelsea vs. Manchester United – duminică, ora 18:00

Etapa se încheie cu cea mai „tare” întâlnire, între Chelsea și Man United. Jose Mourinho se întoarce pe Stamford Bridge la 10 luni după ce a fost dat afară. Un alt fost antrenor al londonezilor, Claudio Ranieri, a revenit că adversar etapa trecută, pierzând cu 3-0. Chelsea a urcat pe locul 5 după două victorii consecutive fără gol primit. Londonezii par să-și fi revenit după înfrângerile suferite cu Liverpool și Arsenal luna trecută. Man United va juca al treilea meci al săptămânii: luni a făcut 0-0 la Liverpool iar joi a învins cu 4-1 pe Fenerbahce în Europa League. Oaspeții au doar o victorie în ultimele 5 etape, 4-1 cu Leicester, și nu au mai câștigat cu Chelsea din 2012.
Willian și Oscar s-au întors la echipă după ce au fost învoiți din motive personale și ar putea juca. Terry a revenit după problemele la glezna, dar Ivanovic și Obi Mikel sunt incerți. Zouma și Fabregas sunt accidentați.

Recomandăm cote de 1.75 pentru PSF X la mize 9/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.