Handbal: Ponturile și analizele zilei (22 octombrie)

0

Se anunță o nouă zi cu mult handbal de calitate în Europa, iar echipa PdP nu putea trece cu vederea acest lucru. În precedentul articol cu sugestii de pariuri din acest sport câștigul a fost de 10.75 unități, iar astăzi vă oferim alte trei cote atractive cu șanse foarte bune de reușită.

CSU Danubius Galați vs. ”U” Cluj – ora 16:00

CSU Danubius Galați începe să se așeze și să fie mai aproape de cerințele primei ligi de handbal feminin. Formația gazdă a adus recent două jucătoare de la Ploiești și a putut să legitimeze încă una din Macedonia, iar efectul s-a văzut, deoarece diferența de la finalul meciului de la Craiova (20-25) a fost prea mare pentru realitatea din teren. Clujul ne-a obișnuit de-a lungul timpului să nu evolueze la maxim în deplasările considerate facile.

Recomandăm cote minime de 1.80 pentru CSU Danubius Galați +7.5 goluri și încredere 6/10.

Motor Zaporozhye vs. ABC Braga – ora 18:00

Braga compensează lipsa valorii printr-un joc în mare viteză și acest lucru a dat roade. Portughezii au patru puncte în Liga Campionilor și le va fi greu să câștige în Ucraina, dar asta nu îi va împiedica să-și pună din nou planul în aplicare. Motor a lăsat senzația că evolua și ea după acest tipar, în duelurile cu Holstebro și Dinamo, așa că avem toate șansele să vedem un meci cu foarte multe goluri.

În aceste condiții, recomandăm cote minime de 1.90 pentru un meci cu peste 62.5 goluri marcate și încredere 6/10. 

HC Midtjylland vs. CSM București – ora 19:30

Trebuie să recunosc că am fost unul din cei care nu au dat șanse CSM-ului în prima etapă cu Rostov. Campioana României a impresionat, în special în apărare în disputa cu reprezentanta Rusiei, și pare a fi pe drumul cel bun spre o nouă calificare în Final Four. Până atunci, gruparea bucureșteană are de trecut un examen dificil, în Danemarca, în fața unei formații incomode. Consider însă că diferența dintre cele două loturi este semnificativă, iar CSM-ul trebuie să se impună dacă își dorește un parcurs cât mai lung și anul acesta.

Recomandăm cote minime de 1.70 pentru victoria CSM-ului și încredere 7/10.

sursă foto: globalsports.ro

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.