Handbal: Ponturile și analizele zilei (23 octombrie)

0

Oferta pentru meciurile din handbal de duminică este, de asemenea, foarte generoasă. Echipa PdP a selectat trei partide pentru care vă propune pronosticuri, două dintre ele implicând formații din România.

CSA Steaua vs. CSU Suceava – ora 11:00

Steaua pare să fie în creștere de formă în ultimele săptămâni, după un start ceva mai ezitant, în care obținuse patru puncte în patru etape. Bucureștenii au în acest moment trei victorii și o remiză în ultimele patru meciuri, iar cu un succes astăzi s-ar apropia la două puncte de podium. Suceava este o echipă foarte muncitoare, dar limitată, iar gazdele au prima șansă. Cheia meciului constă în capacitatea Stelei de a reuși să se ridice la ritmul impus de oaspeți, iar acest lucru poate fi realizat.

Recomandăm cote minime de 1.50 pentru victoria Stelei și încredere 8/10.

CSM Unirea Slobozia vs. Măgura Cisnădie – ora 11:00

Victorile Cisnădiei din ultimele două runde n-ar avea prea mare valoare dacă n-ar fi urmate și de un succes afară, la Slobozia. Așa cum am mai spus-o și în trecut, sibiencele sunt în creștere, s-au acoperit bine pe posturile deficitare și vor avea un cuvânt greu de spus.

Slobozia este trupa care mizează foarte mult pe meciurile de acasă, iar experiența lui Dumitru Muși poate reduce diferența de valoare dintre cele două loturi. Gazdele vin după o remiză de moral la Vâlcea, dar au mult de tras dacă vor să evite barajul în acest sezon.

Recomandăm cote minime de 2 pentru victoria Cisnădiei, la o încredere de 4/10.

Pick Szeged vs. Meshkov Brest – ora 18:00

Pick Szeged nu-și mai permite pași greșiți pe teren propriu. Vicecampioana Ungariei a cedat deja trei puncte acasă, 28-28 cu Lowen și 27-29 cu Kielce, iar astăzi are prima șansă cu Brest. Pick nu arată tocmai rău, chiar dacă și-a pierdut motorul, Dean Bombac, în vară, dar trebuie să materializeze acest lucru și pe teren.

Brest are două victorii la rând, 30-28 cu Lowen și 27-22 la Zagreb, dar pe teren străin în fața echipelor tari a cedat aproape mereu. Bielorușii au o trupă mai bună în acest sezon, însă nu cred că este suficient de tare pentru a lua puncte la Szeged.

Recomandăm cote minime de 1.50 pentru victoria gazdelor, la încredere 6/10.

sursă foto: Facebook Steaua Handbal

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.