Serie A: Ponturile și analizele etapei (25-27 octombrie)

0

Situația în Serie A s-a strâns din nou după ce în runda trecută AC Milan a învins liderul Juventus cu 1-0. În acest moment, primele patru echipe sunt despărțite de patru puncte înaintea etapei ce începe marți, 25 octombrie, și se termină joi. Avem meciuri foarte interesante, primul chiar astăzi, între Genoa și AC Milan.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Genoa vs. AC Milan – marți, ora 21:45

Meciul de deschidere al etapei a zecea din Serie A programează disputa dintre două echipe puternice, Genoa și AC Milan. Genoa a pierdut derby-ul local de pe terenul Sampdoriei, cu 2-1, în timp ce milanezii vin după eclatantul succes cu Juventus, scor 1-0. Această victorie este una de moral și pentru tânărul goal-keeper Donnarumma, care la doar 17 ani a obținut un succes fără gol primit, împotriva echipei la care evoluează legendarul Gianluigi Buffon. Donnarumma a demonstrat o maturitate ieșită din comun, el fiind unul dintre atuurile echipei sale și pentru deplasarea de la Genova.

Alături de portar, Bacca, 6 goluri, este un alt jucător de care gazdele trebuie să țină cont. Milanul nu a mai pierdut de șase jocuri și este în formă foarte bună, ocupând ultima poziție de podium în clasament.

La Genoa va juca integralistul Burdisso, însă va lipsi Gakpe, care este accidentat. Oaspeții nu nu se pot baza pe  Antonelli, Bertolacci, Calabria, Fernandez și Montolivo.

Opinăm că Milanul nu va pierde, deci dubla de X2 poate fi jucată pe bilet la un minimum de 1.40, în bilete combo, cu grad de încredere 7/10.

Chievo vs. Bologna – miercuri, ora 21:45

Veronezii au în față o echipă incomodă care poate oricând să surprindă. Bologna are o linie de clasament simetrică. Oaspeții au împărțit în mod egal cele nouă partide, în victorii, remize și eșecuri.

Chievo aspiră la un loc de cupele europene, fiind pe locul 7 în ierarhie. Ambele echipe vin după meciuri egale. Chievo a remizat la modesta Empoli, 0-0, în timp ce Bologna a fost ținută în șah de Sassuolo. Oaspeții nu au câștigat nici un meci din ultimele patru, interval în care au obținut totuși trei puncte.

Sezonul trecut Chievo a luat patru puncte din 6 în disputele directe, iar Bologna nu a marcat în poarta veronezilor în ultimele patru meciuri oficiale.

Cesar este accidentat în tabăra gazdelor, iar la oaspeți lipsesc Destro, Donsah, Krafth, Morleo și Sarr.

Sugestia acestui meci e simplă: No Bet.

Fiorentina vs. Crotone – miercuri, ora 21:45

Fiorentina vine după acel halucinant 5-3 cu care s-a impus duminică pe terenul lui Cagliari. Dacă am fi fost pe vremea lui Helenio Herrera, celebrul inventator al betonului italian, probabil că portarii și fundașii celor două deja rămâneau fără angajamente. Tătărușanu, care a încasat trei goluri, este păstrat între buturi,iar convocarea lui Ianis Hagi este sigură, ținând cont de valoarea oponentului.

Fiorentina nu are alternativă în afara victoriei. Crotone, lanterna roșie, rămâne, cu un singur punct, o echipă de bătut, mai ales dacă ne gândim la Fiorentina care are pretenții de locuri fruntașe.

La gazde va lipsi, din cauza unei accidentări, argentinianul Toledo, însă aceasta nu pare a fi o problemă.

Deoarece cota pe solistul Fiorentina nu este foarte atractivă, doar 1.20, vă propunem, ca sugestie, să mergeți pe un handicap asiatic (-1,5,-2), la cotă minimă de 1.90,cu grad de încredere 6/10.

Inter vs. Torino – miercuri, ora 21:45

Interul nu stă deloc confortabil pe locul 14 în clasament, iar seria de patru meciuri fără victorie este apăsătoare. Dacă mai introducem în ecuație și faptul că milanezii au trei înfrângeri consecutive, tabloul se completează în tușe negre pentru suporteri.

Pe San Siro sosește un adversar greu, Totino, care a plecat ca din pușcă în sezon, dar prezintă și fluctuații de formă sportivă, care pot conduce deznodământul oricărei întâlniri, spre orice rezultat.

Torino, care nu îl poate utiliza pe Molinaro în acest joc, are șase partide la rând fără înfrângere, jumătate din acestea fiind victorii. Depinde cât de mult va însemna, în economia acestui duel, terenul propriu, dar și cum vor putea Eder și compania să iasă din această pasă neagră.

Sugestia noastră este să ocoliți acest joc: No Bet.

Juventus vs. Sampdoria – miercuri, ora 21:45

Juventus vine după eșecul de sâmbătă seara, când în meci-vedetă al etapei precedente a pierdut pe terenul lui AC Milan, cu 1-0. Totuși, torinezii au demonstrat că pot ajunge ușor la poarta adversă, își creează ocazii, obțin cornere multe și au un atac percutant, cu Dybala și Higuain responsabili de ingeniozitate sud-americană.

Este însă posibil ca eclipsa de formă să se prelungească, echipa nefiind într-o curbă evolutivă ascendentă. Sampdoria este stoarsă de putere după derby-ul local în care a învins mai bine cotata Genoa, cu 2-1. Acea victorie va da însă aripi genovezilor, care vin să se apere, dar să și joace fotbal pe stadionul torinez.

Jucătorii accidentați pentru acest duel sunt Asamoah, Chiellini și Pjaca, respectiv Pavlovic și Viviano.

Se poate ca ghinionul juventin să nu se spargă, dar totuși am găsit o recomandare de pariere. Sugerăm să jucați peste 9.5 cornere, la o cotă minimă de 1.70, grad de încredere acordat predicției fiind 6/10.

Lazio vs. Cagliari – miercuri, ora 21:45

Lazio vrea victoria și îl poate folosi inclusiv pe Radu Ștefan, care a fost indisponibil. Cu patru meciuri la rând în care a evitat înfrângerea, a doua echipă capitolină are un moral foarte bun. Formula de joc a lui Lazio este una productivă, o victorie a oaspeților fiind aproape exclusă în actualele circumstanțe.

Cagliari a primit cinci goluri în etapa anterioară, contra celor de la Fiorentina. Acel meci a oprit o serie superbă, cu trei meciuri din care echipa a strâns maximum de 9 puncte.

Biglia, Milinkovic-Savic, Quissanga și de Vrij sunt accidentații gazdelor. Farias,Joao Pedro și Ioniță nu pot evolua pentru formația vizitatoare.

Ambele echipe practică un joc deschis, deci există posibilitatea să vedem goluri în ambele porți.

Meci greu, așa că mai bine îndreptați-vă atenția spre alte opțiuni de pariere: No Bet.

Napoli vs. Empoli – miercuri, ora 21:45

După rateul din etapa precedentă de acasă, cu AS Roma, napoletanii au o singură alternativă: victoria. Numai că echipa din Bergamo este una puternică, ambiționată și suficient de elastică pentru a pune probleme pe San Paolo.

Empoli vine după două rezultate identice, 0-0 în deplasare cu Genoa și acasă cu Chievo și este de așteptat să se închidă în defensivă. Această betonare este posibil să nu convină gazdelor, care se pot pierde cu firea.

Milik și Albiol lipsesc de la Napoli, iar georgianul Tchantouria este indisponibil la oaspeți.

Așteptăm un joc nervos, de uzură, așa că sugestia de pariere este peste 4,5 cartonașe galbene, la o cotă minimă de 1.80, cu grad de încredere 5/10.

Pescara vs. Atalanta – miercuri, ora 21:45

Pescara și Atalanta sunt două echipe sensibil egale din punct de vedere valoric, plusul de experiență competițională în Serie A, pentru oaspeți, putând să facă diferența. Ambele garnituri se învârt în jurul unor fotbaliști-cheie, care dacă nu sunt în formă pot afecta evoluția întregului angrenaj. Gazdele se bazează mult pe luciditatea lui Francesco Zampano, trei pase decisive până acum, dar și pe abnegația lui Albano Bizzari, care nu a fost înlocuit nici un minut de la începutul stagiunii.

Atalanta Bergamo are un atacant în formă, Franck Kessie, cu patru goluri, dar l-a pierdut pe Toloi, care are întindere musculară și nu poate evolua. De la gazde, lista indisponibililor este mai lungă: Bahebeck, Gyomber, Muric, Verre și Vitturinni.

Pescara nu a mai câștigat din etapa a doua și este pe locul 17, oaspeții având, din mai multe puncte de vedere, ascendent moral în această confruntare.

Sugestia noastră este să jucați victoria Atalantei, acoperită de handicap (0), astfel că în caz de egalitate să vi se returneze miza. Cota este recomandată la un minimum de 1.90, cu grad de încredere 7/10.  

Sassuolo vs. AS Roma – miercuri, ora 21:45

Ultimul meci al zilei de miercuri se anunță a fi unul foarte spectaculos, între două echipe ofensive, care urmăresc și spectacolul pe dreptunghiul magic.

Capitolinii au o perioadă excelentă și vin după trei meciuri consecutive victorioase în Serie A. Sassuolo se bazează pe compartimentul ofensiv, echipa înscriind cel puțin o dată, în ultimele șapte întâlniri. Ambele formații au acumulat un grad de oboseală destul de ridicat, ținând cont că evoluează și în cupele europene.

La gazde vor lipsi pentru acest meci Letschert, Magnanelli și Missirolli, în timp ce oaspeții nu se pot baza pe serviciile lui Peres, Perotti, Rui și Vermaelen.

Atacantul romanilor, bosniacul Edin Dzeko este în formă maximă și are în statistici 8 goluri reușite în actuala ediție de campionat. El probabil va hărțui permanent apărarea adversă, dar va avea și un tratament de marcaj special.

Credem că va fi un meci cu goluri, așa că sugestia noastră de pariere este că ambele marchează, la o cotă minimă de 1.65, cu grad de încredere acordat predicției 6/10.

Palermo vs. Udinese – joi, ora 21:45

Palermo și Udinese închid această etapă intermediară, jocul anunțându-se deschis oricărui rezultat.

Scorul favorit al palermitanilor este 1-1, de trei ori partidele acestei echipe, în actualul sezon, încheindu-se astfel. Palermo a marcat minimum un gol în ultimele trei jocuri de campionat.

Cele două formații au stiluri asemănătoare, dar și fluctuații mari de formă, care sporesc gradul de incertitudine. Sunt și câțiva absenți, în ambele tabere, care influențează greutatea celor două formații. Andelkovic, Balogh și Giuliano vor lipsi de la gazde, în timp ce Ewandro și Kone nu pot fi utilizați la formația vizitatoare.

Palermo are patru meciuri fără victorie, ultimele două înfrângeri fiind identice ca scor, 1-4. Anul trecut, Palermo s-a impus acasă cu Udinese, coincidență, tot cu același scor, 4-1.

Meciul este greu pentru pariori, așa că sugestia noastră este No Bet.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.