Handbal: Ponturile și analizele zilei (29 octombrie)

0

Mai puțin handbal pentru astăzi, deoarece majoritatea campionatelor din Europa s-au întrerupt pentru a face loc echipelor naționale, ce vor disputa partide în preliminariile CE 2017. Sunt însă câteva partide ce ne-au făcut cu ochiul și care ne pot aduce profit.

Krim Ljubljana vs. Savehof – ora 18:00

E o grupă ciudată aceasta din care fac parte Krim și Savehof. Ambele echipe au învins pe Larvik, rezultate extrem de surprinzătoare, deoarece campioana Norvegiei era cotată drept principala favorită la câștigarea grupei. Trebuie însă să spunem că Savehof pare o echipă mult mai solidă ca în anii precedenți și capabilă de a produce meciuri mari într-o zi bună. Are entuziasm, o defensivă destul de bună, dar este destul de imprevizibilă. Krim nu s-a schimbat foarte mult față de anul trecut, de aceea victoria ei în fața lui Larvik este mai surprinzătoare decât victoria lui Savehof în fața lui Larvik,

Trebuie să recunoaștem, cota oferită pentru victoria lui Savehof este de luat în calcul. Recomandăm cote minime de 2.05 pentru succesul oaspetelor, însă cu grad mic de risc, 4/10, având în vedere că suedezele sunt imprevizibile.

 TV Nellingen vs. Bietigheim – ora 20:00

Este meciul dintre ultimul loc și primul loc din Bundesliga și am putea asista la un recital. Bietigheim este probabil viitoarea campioană, are un lot senzațional care a defilat și în România, în fața Coronei Brașov (dublă victorie, 37-24 și 23-19), și care are o medie de 36.4 goluri marcate pe meci până acum! Nellingen este o nou-promovată, Bundesliga este o pălărie prea mare pentru ea, și cel mai bun meci, dacă poate fi catalogat așa, a fost cel cu Celle, pierdut 24-29!

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru un meci în care Bietigheim marchează peste 35.5 goluri, cu încredere 6/10.

 Pontault vs. Toulouse – ora 21:30

Cupa Ligii ne propune un meci între divizionara secundă Pontault și prim-divizionara Toulouse. Este prima partidă directă după doi ani, atunci când tot în Cupa Ligii Toulouse s-a impus cu 41-24. Situația pare să fie mult schimbată acum, dar tot Toulouse rămâne favorită. Pontault este revelația din Pro D2, fiind a doua în clasament, după Tremblay, dar înaintea lui Chartres, o formație cu un buget de 3 milioane de euro care și-a propus promovarea. Totuși, diferența dintre cele două divizii este semificativă, iar oaspeții de astăzi au jucători tineri și foarte interesanți, care pot rezolva un astfel de meci.

Recomandăm cote minime de 1.65 pentru victoria lui Toulouse, la încredere 6/10.

sursă foto: fenix-toulouse.fr

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.