Handbal: Ponturile și analizele zilei (30 octombrie)

0

Și ziua handbalistică de sâmbătă a fost per-total profitabilă, chiar dacă doar două din cele trei ponturi oferite au fost câștigătoare (+5 unități). Pentru ultima zi din octombrie cu handbal, echipa PdP a pregătit două sugestii, la cote mici, însă cu încredere ridicată.

Istres vs. Saint Raphael – ora 17:00

Este un nou meci din Cupa Ligii Franței, la fel ca și cel al lui Toulouse de ieri. Echipa românilor Șimicu și Popescu este favorită certă în fața unei divizionare secunde ce se află pe locul patru în campionat și care va mai petrece probabil încă un sezon departe de prima scenă. E clar, diferența de valoare e în favoarea lui Saint Raphael, care a înregistrat rezultate bune și în acest start de sezon.

Recomandăm victoria lui Saint Raphael la cote minime de 1.42 și încredere 8/10.

Billere vs. Chambery – ora 19:00

Eliminată din Cupa EHF, Chambery se va concentra probabil pe Cupa Ligii și Cupa Franței. Și Billere este o divizionară secundă, o formație aflată pe locul 5 și care și ea poate doar pune probleme pe alocuri în lupta pentru promovare. Oaspeții de azi nu se simt prea confortabil în deplasare, dar diferența de valoare este semnificativă și acest lucru poate fi transpus cu ușurință în teren.

Recomandăm cote minime de 1.40 pentru victoria lui Chambery la minim două goluri și încredere 8/10.

sursă foto: Wikimedia

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.