Liga Campionilor: Ponturile și analizele meciurilor din etapa a patra

0

Luna octombrie s-a încheiat en-fanfare pentru cititorii noștri, ponturile recomandate de echipa noastră, precum și Biletul Zilei fiind câștigătoare. Prima zi de Noiembrie ne propune meciuri din Champions League, iar echipa noastră v-a pregătit analizele ample ale meciurilor etapei cu numărul 4.

Vă rugăm să rețineți că prezentarea meciurilor de miercuri va avea loc în interiorul acestui articol, pe parcursul zilei de 2 noiembrie. 

 Meciurile de miercuri 2 noiembrie 

Grupa E

AS Monaco – ŢSKA Moscova 

AS Monaco este lidera grupei E, cu 5 puncte, la doar trei lungimi peste ultima clasată și +1 la golaveraj. Monegascii nu au pierdut până acum în grupele UEFA Champions League, reușind o victorie și două rezultate de egalitate. Tot după o remiză vin și acum, 1-1 în campionat, cu Saint Etienne, unde Leonardo Jardim și-a menajat câțiva jucători. Faptul că disputa se joacă pe ‘Stade Louis II’ este de bun augur pentru formația din Principat, deoarece nu a cunoscut înfrângerea în cele opt confruntări pe care le-a avut în toate competițiile pe acest teren. Nabil Dirar este accidentat, iar Almamy Toure este incert.

De partea cealaltă a baricadei, ŢSKA vine în Franța din postura lanternei roșii a Grupei E, cu 2 puncte și -1 la golaveraj. Astfel, campioana Rusiei nu stă deloc bine în deplasările din UEFA Champions League, deoarece a pierdut 8 din ultimele 9 meciuri disputate ca echipa oaspete în faza grupelor. Mai mult decât atât, în urmă duelului cu AS Monaco din tur, când scorul a fost 1-1, portarul Igor Akinfeev a ajuns la 40 de meciuri în care primește gol de-a lungul istoriei lui ŢSKA în cea mai prestigioasă competiție intercluburi. Din păcate pentru ruși, nu se anunță deloc un meci ușor, deoarece au pierdut ultimele 4 deplasări, primind în medie 2 goluri pe meci în acest interval. Ilya Pomazun este accidentat și Roman Eremenko este suspendat, iar Alan Dzagoev și Aleksandrs Cauna sunt incerți.

Recomandăm victoria gazdelor la minim 1.75 și mize 7/10.

Tottenham – Leverkusen 

Londonezii au revenit în cea mai importantă competiție inter-cluburi după o pauză de șase sezoane, acolo unde nu au evoluții rele, în acest moment ocupând locul al doilea în grupa E, cu patru puncte obținute în trei meciuri, în urma victoriei cu TSKA Moscova și a remizei cu Leverkusen, suferind o singură înfrângere, în fața celor de la Monaco. În Premier League, echipa antrenată de Mauricio Pochettino este singura neînvinsă în cele zece etape de până acum, ocupând poziția a cincea în clasament, fiind la trei puncte de liderul Manchester City. Totteham nu va putea conta în această seară pe Alderweireld, dar nici pe Kane, ambii fiind indisponibili din cauza accidentărilor, Lamela fiind și el incert.

“Aspirinele” au mai multe prezențe în Liga Campionilor în ultimii ani, spre deosebire de adversarii din această seară, acesta fiind al patrulea sezon la rând în care au atins faza grupelor. În această ediție, echipa pregătită de Roger Schmidt este neînvinsă, însă în același timp este și fără victorie, în cele trei meciuri de până acum adunând trei puncte, în urma remizelor cu TSKA Moscova, Monaco și Tottenham. În campionatul intern, Leverkusen nu impresionează, ocupând doar poziția a zecea a clasamentului, fiind la cinci puncte de primele patru locuri, cele ce duc în Liga Campionilor. Bellarabi, Pohjanpalo și Bender vor lipsi de la oaspeți, cei trei fiind accidentați, în timp ce Toprak și Tah sunt incerți.

Criza de formă a gazdelor precum și evoluțiile oscilante ale oaspeților de îndeamnă la o recomandare câștigătoare: NO BET!

Grupa F

Legia – Real Madrid 

Legia se găsește în acest moment pe ultima poziție a clasamentului grupei F din UEFA Champions League, reușind să adune 0 puncte, după 3 etape. Gazdele se află într-o formă foarte bună, cu 6 puncte obținute în ultimele 2 partide de campionat. Etapa precedentă, Legia a triumfat pe terenul celor de la Korona, cu scorul de 4-2. În etapa precedentă de Champions League, Legia a fost umilită pe Santiago Bernabeu, cu scorul de 5-1.
Gazdele nu au niciun absent pentru această partidă. Adam Hlousek reprezintă însă o incertitudine. Legia va juca meciul fără spectatori, după incidentele produse de fani la meciul cu Dortmund.

De partea cealaltă, Real Madrid ocupă poziția a 2-a a clasamentului grupei F, cu 7 puncte acumulate, în 3 partide de Champions League. Oaspeții se află într-o formă excelentă, cu 5 victorii consecutive în toate competițiile. Etapa precedentă, trupa lui Zinedine Zidane a triumfat pe terenul celor de la Alaves, cu scorul de 4-1. În Cupa Spaniei, Real Madrid a umilit-o pe Leonessa, săptămâna trecută, scor 7-1.
Spaniolul Alvaro Morata și portughezul Cristiano Ronaldo sunt golgheterii madrilenilor în UEFA Champions League, ambii având câte 2 goluri înscrise în 3 etape. Casemiro, Luka Modric, Sergio Ramos și Pepe nu vor efectua această deplasare, din pricina problemelor medicale avute.

Recomandăm victoria Realului și peste 3,5 goluri înscrise în meci la cote ce pleacă de la 1.75 în sus cu mize 5/10.

Dortmund – Sporting 

Dortmund se găsește în acest moment pe prima poziție a clasamentului grupei F din UEFA Champions League, reușind să adune 7 puncte, după 3 etape. Gazdele se află într-o formă destul de bună în ultima perioadă. Etapa precedentă de Champions League, Dortmund a reușit să o învingă pe Sporting în deplasare, cu scorul de 2-1. În Bundesliga, gazdele tocmai ce au remizat în derby-ul cu Schalke, scor 0-0. Gabonezul P. Aubameyang este golgheterul echipei în acest sezon de Champions League, cu cele 3 goluri înscrise în grupe. Sven Bender, M. Schmelzer și E. Durm vor absenta din trupa lui T. Tuchel, din pricina problemelor medicale avute. De asemenea, Marco Reus este încă o incertitudine, acesta revenindu-și după accidentare.

De partea cealaltă, Sporting ocupă poziția a 3-a a clasamentului grupei F, cu 3 puncte acumulate, în 3 partide de Champions League. Oaspeții se află într-o continuă scădere de formă, cu doar 3 puncte obținute în ultimele 3 partide de campionat. Etapa precedentă, trupa din Lisabona a remizat pe terenul celor de la Nacional, scor 0-0. Brazilianul B. Cesar este cel mai bun marcator al echipei în UEFA Champions League, acesta având 2 goluri înscrise în 3 etape. Portughezul A. Silva, sârbul R. Petrovic și brazilienii Jefferson & B. Paulista nu vor efectua această deplasare, din pricine problemelor medicale.

Dortmund alternează partidele spectaculoase cu scoruri ca 3-3 cu cele de 0-0, astfel încât orice este posibil. Totuși, raportul ocaziilor create pe meci, dar și a celor la care este expusă echipa lui Thomas Tuchel, ne încurajează să recomandăm goluri în ambele porți și minim 3 înscrise în meci la cote minime de 1.90 cu mize 5/10.

Grupa G

FC Copenhaga – Leicester 

FC Copenhaga este pe locul 2 în Grupa G, cu 4 puncte și +3 la golaveraj. Danezii vin după prima lor înfrângere în această fază a grupelor, 0-1 cu Leicester, într-un meci disputat în Anglia. Elevii lui Solbakken vin după patru deplasări consecutive, interval in care se numără și eșecul din tur cu Leicester, însă, exceptând acel joc, aceștia au obținut trei victorii, interval în care au marcat de 12 ori. De altfel, FC Copenhaga este o echipă foarte bună pe teren propriu, fiind neînvinsă și în acest sezon de UCL, în care a disputat trei meciuri, reușind tot atâtea victorii și are un golaveraj de invidiat, 11-0. Danny Amankwaa este accidentat, Banskim Kadril – incert, iar Nicolai Boilesen este nepregătit.

Leicester City atacă Danemarca din postura de lider detașat în Grupa G, cu 9 puncte, fiind una dintre cele trei echipe care au reușit maximum de puncte până în acest moment. Mai mult decât atat, ’Vulpile’ au posibilitatea și unei remize pentru a se califica matematic în primăvara UCL. Pentru campioana Angliei este un meci și de statistică, deoarece are 5-0 golaveraj. Și pentru portarul Kasper Schmeichel este un meci cu însemnătate emoțională, deoarece el se întoarce în orașul unde a fost născut. Nampalys Mendy este accidentat, iar Benalouane și Islam Slimani sunt incerți.

Este genul de meci în care se poate întâmpla absolut orice, pornind de la 0-0, până la 3-2 sau 2-3. NO BET pentru noi!

FC Porto – Club Brugge 

FC Porto este pe locul 3 în Grupa G a UEFA Champions League, cu 4 puncte și un golaveraj perfect egal, 3-3. ‘Dragonii” au reușit în etapa trecută să obțină prima lor victorie, una muncită, drept dovadă, golul victoriei a venit în minutul 90+3, când Andre Silva a transformat o lovitură de la 11 metri. Astfel, moralul celor de la FC Porto este cât se poate de ridicat, deoarece este neînvinsă de cinci meciuri oficiale în toate competițiile, iar faptul că meciul are loc pe teren propriu nu poate decât să-i convină de minune, deoarece nu a cunoscut înfrângerea până în acest moment. Totuși, lusitanii ar putea să fie îngrijorați, deoarece nu a reușit să câștige în ultimele 4 jocuri din UCL disputate pe teren propriu.

De partea cealaltă, Club Brugge merge în Portugalia din postura ultimei clasate în aceeași Grupă G, fiind singura echipă cu 0 puncte și -8 la golaveraj. Singurul gol reușit de campioana Belgiei în această stagiune a UEFA Champions League,a venit în etapa trecută, când a pierdut cu 1-2 pe teren propriu, chiar în fața celor de la FC Porto. De atunci au jucat 3 partide în competiția internă și au reușit să se mențină neînvinși, însă, Brugge este fără victorie în ultimele 7 jocuri în Europa, iar o nouă înfrângere o scoate matematic din cursa pentru primăvara UCL. Lior Refaelov și Bjorn Engels sunt accidentați.

Belgienii au o medie de 3 goluri încasate per meci în actuala ediție de Champions League, iar absențele din defensivă pot contribui decisiv la menținerea acestei medii și după această partidă. Mizăm că Porto va înscrie în ambele reprize la cote ce pleacă de la valoarea 2.00 cu mize 5/10.

Grupa H

Sevilla – Dinamo Zagreb 

Sevilla este ocupanta locului secund în acest moment, cu 7 puncte, la egalitate cu Juventus, liderul Grupei H. O poziție meritată de spanioli, însă, golaverajul este interesant, Sevilla având 2-0, suficient cât să câștige ultimele două jocuri, un dublu 1-0 cu Lyon și Dinamo Zagreb. Mai mult decât atât, o eventuală victorie a elevilor lui Sampaoli, o trimite pe Sevilla și matematic în primăvara UEFA Champions League. De altfel, gazdele acestui joc nu au mai pierdut pe ‘Estadio Ramon Sanchez Pizjuan” de 6 jocuri, interval în care au obținut tot atâtea victorii. Benoit Tremoulinas, Michael Krohn-Dehli și Samir Nasri sunt accidentați.

Croații au luat cu asalt Spania din postura de codași în Grupa H, cu 0 puncte și golaveraj 0-8. Mai mult decât atât, la singura deplasare pe care Dinamo Zagreb a făcut-o în faza grupelor, aceasta a cedat cu 0-3 la Lyon. Totuși, este un meci de totul sau nimic pentru campioana Croației, deoarece un nou eșec o elimină definitiv din cursa pentru primele două locuri și o să-i fie mult mai greu să lupte și pentru locul al treilea, care duce în primăvara Europa League, dar rămâne de văzut strategia pe care Ivaylo Petev o adoptă la primul sau meci într-o deplasare din UCL pentru Dinamo Zagreb. Domagoj Antolic este accidentat, iar Marko Leskovic și Ivan Fiolic sunt incerți.

Recomandăm o nouă victorie a Sevillei fără să primească gol la cote de minim 1.85 cu mize 7/10.

Juventus – Lyon 

Juventus se găsește în acest moment pe prima poziție a clasamentului grupei H din UEFA Champions League, reușind să adune 7 puncte, după 3 etape. Gazdele au parte de evoluții destul de bune în Serie A, cu 12 puncte obținute în ultimele 5 etape. După înfrângerea cu AC Milan, campioana a reușit să își revină rapid și să triumfe în fața celor de la Sampdoria (scor 4-1) și Napoli, etapa precedentă, scor 2-1.
În etapa precedentă de Champions League, Juventus a reușit să o învingă pe Lyon, în deplasare, cu scorul de 1-0. Gazdele nu se pot baza pe suspendatul Mario Lemina și accidentații Paulo Dybala, Giorgio Chiellini și Marko Pjaca.

De partea cealaltă, Lyon ocupă poziția a 3-a a clasamentului grupei H, cu 3 puncte acumulate, în 3 partide de Champions League. Oaspeții traversau o perioadă foarte slabă, cu 2 înfrângeri consecutive în campionat, în fața celor de la Nice și Guingamp. Etapa trecută însă, Lacazette & co. au triumfat pe terenul celor de la Toulouse, cu scorul de 2-1. Cele două echipe s-au mai întâlnit până acum de 4 ori în istorie, însă Lyon nu a reușit niciodată să triumfe în fața italienilor. Christophe Jallet și Mathieu Valbuena nu vor efectua această deplasare, din pricina problemelor medicale avute.

Recomandăm victoria torinezilor și goluri înscrise în ambele porți la cote minime de 2.70 cu mize 3/10.

 Meciurile de marți 1 noiembrie 

Grupa A

FC Basel – PSG 

FC Basel domină copios în competitiile interne, dar din păcate, în Grupa A din UEFA Champions League, ocupă locul 3, cu 1 punct și -5 în dreptul golaverajului. Astfel, după remiza din prima etapă, 1-1 cu Ludogorets, trupa lui Urs Fischer a suferit două înfrângeri fără să reușească să marcheze. După două deplasări dificile, în care a pierdut cu Arsenal (0-2) și PSG (0-3), campioana Elveției revine pe teren propriu, o postură în care nu a cunoscut eșecul până în acest moment, având 7 meciuri fără insucces. Alexander Fransson, Manuel Akanji și Kevun Bua sunt incerți.

PSG merge în Elveția din postura de ocupantă a locului secund, cu 7 puncte, la egalitate cu prima clasată, însă, golaverajul este mai slab, +5. Fără înfrângere până în acest moment în disputele din UEFA Champions League, PSG se bazează pe forma incredibilă a lui Edinson Cavani, care a reușit să înscrie cel puțin un gol în fiecare dintre cele 3 jocuri disputate de PSG până acum, fiind al doilea golgheter. După remiza cu Arsenal din prima etapă, PSG a jucat cu Ludogorets și FC Basel, echipe cărora a reușit să le înscrie câte trei goluri, adunând punctaj maxim. Serge Aurier este accidentat și Javier Pastore nepregătit.

Cotele pentru victoria favoriților sunt sub valoarea aproximată de echipa noastră. Dacă găsiți minim 1.90 pentru victoria PSG-ului vă recomandăm să mizați 5/10. Există și varianta plasării acestui pariu live, dar nu sub valoarea recomandată. Pre-match recomandăm minim 2 goluri înscrise de Edinson Cavani la cote minime de 4.20 cu mize 1/10.

Ludogorets – Arsenal 

Ludogorets este văzută ca outsider de casele de pariuri, așa cum este normal, fiind totuși o echipă prea mică pentru o competiție cum este Liga Campionilor. Bulgarii au însă șanse foarte bune să prindă “primavara” Europa League, în acest moment, ocupând ultimul loc în grupa A, fiind însă la egalitate de puncte cu echipa de pe poziția a treia, FC Basel, pe care o va întâlni în noiembrie, pe teren propriu. Echipa antrenată de Georgi Dermendzhiev are cea mai slabă defensivă din grupă, în cele trei partide de până acum încasând nu mai puțin de zece goluri, marcând doar două. Ludogorets vine după trei victorii consecutive, toate reușite în competițiile interne, în acestea marcând 13 goluri, primind trei, partide în care atacantul român Claudiu Keseru a impresionat prin evoluțiile sale, marcând nu mai puțin de șapte goluri, în această seară urmând să fie titular în ofensivă.

Arsenal de partea cealaltă este fără îndoială favorită acestei înfruntări, având un lot mult mai valoros, dar și mai experimentat, în acest sezon având pretenții mari, atât în campionatul intern, cât și în Liga Campionilor. “Tunarii” se află pe prima poziție în grupa A, fiind la egalitate de puncte cu PSG, echipă aflată pe locul al doilea, în cele trei meciuri de până acum acumulând șapte puncte, în urma a două victorii și a unei remize, partide în care a marcat nouă goluri și a primit doar unul. Londonezii fac o figură frumoasă și în campionatul intern, acolo unde se află pe locul al doilea în clasament, fiind la egalitate de puncte cu liderul Manchester City. Trupa lui Arsene Wenger se află într-o formă extrem de bună, în această stagiune suferind doar o singură înfrângere, chiar în primul meci oficial, pe teren propriu în fața lui Liverpool, de atunci legând 14 partide fără eșec. Arsenal nu va putea conta pe Walcott, Lucas, Mertesacker și Welbeck, toți fiind indisponibili din cauza accidentărilor, Bellerin lipsind și el, fiind lăsat să se odihnească.

Recomandăm victoria „tunarilor” în handicap asiatic -1.25 la cote peste valoarea 1.85 cu mize 6/10, ceea ce înseamnă că în cazul unei victorii la limită a lui Arsenal, jumătate din miză este pierdută și jumătate rambursată.

Grupa B 

Benfica Lisabona – Dinamo Kiev 

Benfica vrea să profite la maximum de terenul propriu și să-și consolideze victoria din etapa trecută, când a dispus cu 2-0 de Dinamo Kiev, grație reușitelor înscrise de Salvio și Cervi. Astfel, “vulturii” se află pe locul 3 în Grupa B, cu 4 puncte, la doar două lungimi în spatele lui Napoli, echipa de pe primul loc și cu avantajul că joacă pe teren propriu împotriva ei. Cu toate acestea, Benfica a jucat un singur joc din cele trei pe teren propriu și acela terminat la egalitate, 1-1 cu Besiktas, când a fost egalată în ultima fază. Rafa, Jonas și Jardel sunt accidentați.

Pentru Dinamo Kiev poate să fie ultimul tren în drumul ei spre primăvara UEFA Champions League, deoarece un nou eșec, coroborat cu o victorie a oricărei echipe în meciul Besiktas – Napoli, o scoate din joc matematic. Aflată pe ultimul loc în Grupă B, cu 1 punct și -3 la golaveraj, campioana Ucrainei merge cu moralul ridicat în Portugalia, nefiind învinsă pe teren străin în această stagiune, după șapte meciuri disputate, în toate competițiile. Mai mult decât atât, ofensiva și-a făcut datoria de fiecare dată, însă, cei de la Dinamo au și încasat gol în cinci dintre confruntări. Garmash, Yarmolenko, Danilo Silva, Fedorchuk și Gladky sunt accidentați, iar Khacheridi este incert.

Recomandăm minim 1.65 pentru victoria lusitanilor la mize 8/10.

Besiktas – Napoli

Besiktas abordează acest retur din postura echipei de pe locul secund în Grupa B a UEFA Champions League, cu 5 puncte, fiind singura echipa neînvinsă. Astfel, după două rezultate de egalitate, 1-1 cu Benfica și Dinamo Kiev, a urmat și primul succes, 3-2 cu Napoli, chiar într-un duel disputat în deplasare. Moralul jucătorilor lui Senol Gunes este ridicat, ei venind după o serie de 13 meciuri consecutive fără înfrângere, iar la sfârșitul săptămânii trecute ei au făcut 1-1 cu Genclerbirligi. Veli Kavlak, Anderson Talisca și Câner Erkin sunt accidentați, iar Necip Uysal este incert.

Napoli atacă orasul Istanbul ca lider al Grupei B, cu 6 puncte și +2 la golaveraj. Hamsik&Co. au ratat ocazia să bifeze a treia victorie consecutivă, iar după două partide în care au obținut maximum de puncte, a venit și prima înfrângere. Din fericire pentru napoletani, cu toate că vin după o înfrângere în campionat, 1-2 cu Juventus, aceștia au ocazia să se califice matematic, însă, depind de anumiți factori. O victorie la Istanbul și o remiză în celălalt meci al grupei, aduce trupei antrenate de Maurizio Sarri calificarea matematică pentru primăvara UCL. Arkadiusz Milik și Raul Albiol sunt accidentați.

În cele 3 etape de Champions League disputate până acum, ambele formații implicate în meciul de astăzi au înscris, dar au și primit gol în fiecare meci, ceea ce dă valoare cotelor de minim 2.10, pe care le și recomandăm, pentru goluri în ambele porți și minim 3 înscrise în meci, cu mize 6/10.

Grupa C 

Manchester City – FC Barcelona 

Manchester City vine cu gânduri serioase în această seară, căutând să spele rușinea suferită în meciul tur, de pe Camp Nou, acolo unde a pierdut într-o manieră rușinoasă, încasând nu mai puțin de patru goluri, fără să înscrie vreunul. Recent, “cetatenii” au trecut printr-o criză de victorii, înșirând șase partide fără succes, trecând însă peste forma slabă în stil mare, în ultimul meci izbutind o victorie categorică pe terenul lui West Bromwich Albion, acolo unde s-au impus cu 4-0, într-un duel în care Aguero și Gundogan au punctat de câte două ori. Deși au trecut printr-o pasă mai proastă, cei de la City ocupă în continuare primul loc în clasamentul campionatului englez, fiind însă la egalitate de puncte cu următoarele două clasate, Arsenal și Liverpool. În Liga Campionilor, gazdele din această seară ocupă poziția a doua în grupa C, cu doar patru puncte acumulate în trei meciuri, obținute în urmă unei victorii cu Borussia Monchengladbach și a unei remize cu Celtic. Trebuie menționat faptul ca în acest sezon, echipa pregătită de Pep Guardiola nu a pierdut niciun meci din cele șapte jucate pe Etihad Stadium, izbutind cinci victorii, remizand de două ori. Tehnicianul spaniol nu îl va avea la dispoziție în această seară pe Claudio Bravo.

Catalanii nu vor avea un meci ușor în această seară, urmând să dea piept cu o echipă “ranita”, care cu siguranță va încerca să își ia revanșa după eșecul rușinos suferit în tur. Cu o victorie astăzi, trupa lui Luis Enrique și-ar asigura matematic calificarea în optimile Ligii Campionilor, nu ca ar fi existat vreodată vreun dubiu în privința accederii în fazele superioare ale competiției, urmând să termine cel mai probabil pe prima poziție în grupa C, în acest moment având trei victorii din trei posibile, în acestea înscriind 13 goluri, primind doar unul singur. În campionatul intern, gruparea “blaugrana” ocupă treapta a doua a clasamentului, fiind la 2 puncte spatele rivalei Real Madrid. În ultima etapă de Primera, Barcelona a învins greu pe Granada, 1-0 pe Nou. Barca nu se poate baza la City pe magicianul Iniesta, grav accidentat.  În plus, Matthiew, Jordi Alba și Pique sunt și ei accidentați.

Recomandăm goluri în ambele porți și minim 3 înscrise în meci la cote minime de 1.70 cu mize 7/10.

Borussia Monchengladbach – Celtic 

Monchengladbach a intrat în această grupă din postura de outsider, așa cum era de așteptat, având în vedere că are de înfruntat adversari precum Barcelona și Manchester City. Astfel, datorită victoriei de la Glasgow, a urcat pe locul al treilea în Grupa C, cu tot atâtea puncte, însă, cu un golaveraj negativ, -3. În singura lor confruntare de pe ‘Borussia Park’ din această grupă, trupa lui Andre Schubert a pierdut cu 1-2, în fața celor de la Barcelona, la capătul unui joc în care a deschis scorul și a condus la pauză, prin reușita lui Thorgan Hazard. Drmic, Dominguez, Mamadou Doucoure, Schutz, Ibrahima Traore, sunt accidentați, iar Christensen, Hazard și Raffael sunt incerți.

Pentru Celtic este un meci de totul sau nimic, deoarece se află pe ultimul loc în Grupa C, cu 1 punct din nouă posibile, după remiza spectaculoasă de pe ‘Celtic Park’, 3-3 cu Manchester City. Din nefericire pentru campioana Scoției, aceasta nu are nimic de pierdut, deoarece o eventuală înfrângere, iar o remiză în cealaltă partidă a grupei o elimină din cursa pentru primele două locuri. Din păcate pentru scoțieni, aceștia au primit nouă goluri și nu au reușit să înscrie în cele două deplasări avute de-a lungul parcursului lor în UCL, 0-7 cu Barcelona și 0-2 cu Hapoel Beer Sheva, meci disputat în play-off. Logan Bailly este unica absență din tabăra echipei oaspete.

Pentru noi meciul este de NO BET!

Grupa D 

PSV – Bayern 

Olandezii nu strălucesc în această ediție de Liga Campionilor, în acest moment ocupând poziția a treia în grupa D, cu doar un punct acumulat în cele trei meciuri de până acum, obținut în urma remizei cu debutanta Rostov. Echipa pregătită de Phillip Cocu nu se poate gândi la primele două locuri, cele ce duc în optimile Ligii Campionilor, însă cu siguranță are ca obiectiv principal clasarea pe poziția a treia, vizând calificarea în șaisprezecimile Europa League. PSV Eindhoven nu “rupe gura târgului” în campionatul intern, acolo unde se află pe locul al treilea, fiind la cinci puncte în spatele liderului Feyenoord.

Bavarezii sunt favoriți la calificarea în optimile Champions League, în acest moment ocupând poziția a doua în grupa D, cu șase puncte obținute în urma victoriilor cu PSV Eindhoven și Rostov, suferind o singură înfrângere, în deplasarea de pe terenul celor de la Atletico Madrid. În ultimele cinci sezoane, Bayern a atins de fiecare dată cel puțin semifinalele Ligii Campionilor, iar cu Carlo Ancelotii pe bancă, un expert al acestei competiții, poate spera la câștigarea trofeului. În Bundesliga, Bayern Munchen ocupă prima poziție în clasament, fiind la două puncte de ocupanta locului secund, RB Leipzig. Oaspeții acestei înfruntări nu vor putea conta pe francezul Franck Ribery care va lipsi din cauza unei accidentări.

Recomandăm victoria bavarezilor și goluri înscrise de ambele echipe, la cote minime de 2.40 și mize 6/10.

Atletico Madrid – FK Rostov 

Gruparea madrilenă devenit o reală amenințare în Liga Campionilor, în ultimele trei ediții jucând două finale, pierzând însă de fiecare dată în fața rivalei de moarte, Real Madrid. În această ediție, “plăpumarii” fac o figură frumoasă, ocupând prima poziție în grupa D, în cele trei meciuri de până acum reușind doar victorii, învingând pe rând pe PSV Eindhoven, Bayern Munchen și Rostov, de fiecare dată cu același scor, 1-0. Trupa lui Simeone nu o duce la fel de bine și în campionatul intern, acolo unde ocupă locul al treilea în clasament, fiind la trei puncte de liderul Real Madrid.

Rostov de partea cealaltă este o echipă modestă, ce se află la prima experiență europeană, ce dispune și de un lot modest, cu care nu poate emite pretenții în cea mai importantă competiție inter-cluburi din Europa. Rușii au adunat doar un punct în această ediție de Liga Campionilor, în urma remizei de pe teren propriu cu PSV Eindhoven, suferind înfrângeri în duelurile cu Bayern Munchen și Atletico Madrid, în aceste meciuri încasând opt goluri, marcând doar două. În campionatul intern, echipa lui Ivan Daniliants nu are evoluții rele, ocupând poziția a șaptea în clasament, fiind la patru puncte de zona locurilor europene.

Recomandăm victoria gazdelor și sub 3,5 goluri înscrise în meci la cote ce pleacă de la valoarea 2.00 cu mize 5/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.