Liga 1: Ponturile și analizele etapei (4-7 noiembrie)

0

Surpriza plăcută a acestui sezon, Gaz Metan Mediaș, deschide a doua etapă a returului Ligii 1. Ardelenii primesc vizita celor de la CSMS Iași, vineri de la ora 17:30, o formație în fața căreia a pierdut categoric în tur. Cu siguranță însă că meciul etapei este Steaua-Viitorul, programat duminică pe Național Arena, însă nu trebuie ratat nici duelul CFR Cluj-FC Botoșani. Echipa PdP v-a pregătit analize și pronosticuri pentru toate partidele din etapa a 15-a.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Gaz Metan Mediaș vs. CSMS Iași – vineri, ora 17:30

Apele sunt tulburi la Iași, unde Primăria i-a anunțat pe componenții echipei că va reduce plafonul salarial cu 30%. Atât jucătorii, cât și Florin Prunea, au anunțat că nu vor accepta diminuarea salariilor, astfel că am putea asista la mai multe plecări în această perioadă.

Dacă ieșenii au ajuns la cinci înfrângeri consecutive și ocupă poziția a 12-a, Gazul merge foarte bine. Medieșenii au evoluat bine la Târgu Mureș etapa trecută, au câștigat 3-1 și Llullaku a marcat din nou de două ori.  Cristi Pustai nu-i va avea la dispoziție nici astăzi pe Gavra și Greab, accidentați. Nici Eugen Neagoe nu are tot lotul valid, Ciucă, Târşa, Ciucur și Martin fiind accidentați, iar Boiciuc suspendat.

A fost 3-1 pentru CSMS Iași în tur, dar forma recentă o indică pe Gaz Metan Mediaș drept favorită. Totuși, este un meci complicat, iar sugestia noastră este NO BET!

FC Voluntari vs. Concordia Chiajna – sâmbătă, ora 14:00

Meciul cu scandal de la Constanța, cu Viitorul, pierdut 1-2, a lăsat urmări destul de importante pentru Voluntari. Vasile Maftei și Ionuț Balaur, cuplul de fundași centrali, sunt suspendați, astfel că Florin Marin este nevoit să folosească astăzi în centrul defensivei doi jucători ce au evoluat mai puțin împreună, Coman și Spahija. Gazdele de azi au ajuns la cinci înfrângeri în ultimele șapte partide, dar sunt la cinci puncte de locurile de play-off.

Concordia s-a despărțit de Emil Săndoi ca urmare a rezultatelor slabe, iar interimatul este asigurat de Emil Ursu și Marin Dună, cei care pregătesc echipa secundă a clubului. Chiajna are doar șapte goluri marcate în 14 meciuri, cel mai slab atac, dar forma recentă din deplasare nu este tocmai rea: o singură înfrângere în ultimele cinci meciuri.

Recomandăm goluri în ambele porți, la cote ce pleacă de la minim 1.75, cu încredere 5/10.

ASA Târgu Mureș vs. CSU Craiova, sâmbătă, ora 18:00

ASA Târgu Mureș are cinci înfrângeri în șapte partide de acasă, însă nu a pierdut chiar în fața granzilor României, Dinamo și Steaua. Situația ardelenilor este destul de complicată în continuare, chiar dacă se află pe plus în acest moment după depunctarea primită de la FRF la începutul sezonului. Dan Alexa are întreg lotul la dispoziție pentru acest meci.

Chiar dacă nu a câștigat niciodată la Târgu Mureș, Craiova este favorită astăzi și este îndreptățită să spere la toate cele trei puncte. Oltenii sunt pe locul secund, la trei puncte de Steaua, dar au avut ceva emoții în ultimul meci, în care au întâlnit pe Pandurii, o formație cu multe probleme. Gigi Mulțescu nu are doi jucători pentru acest meci, Madson și Nuno Rocha, dar Ivan pare să fi revenit la forma care l-a consacrat.

În tur a fost 2-1 pentru Craiova, dar cum aminteam și mai sus, ASA nu a pierdut până acum pe teren propriu în fața grupării din Bănie. Au fost, însă, meciuri spectaculoase, cu excepția unui 0-0. Recomandăm și astăzi un meci cu minim trei goluri, la o cotă de 1.95 și încredere 5/10.

Politehnica Timișoara vs. Dinamo București – sâmbătă, ora 20:30

Dinamo pare a fi pe drumul cel bun, după o perioadă destul de complicată din punct de vedere al exprimării. Bucureștenii au învins 4-0 pe Pandurii și au remizat 2-2 cu Astra, însă în duelul cu giurgiuvenii au fost dezavantajați de arbitraj și din această cauză au ratat victoria.

Pentru echipa lui Ioan Andone este așteptat să debuteze Luca Ceccarelli, un fundaș italian ce poate evolua atât în dreapta, cât și în centru. Probabil astăzi fostul jucător al Cesenei va juca în centru, alături de Nedelcearu.

Timișoara a pierdut 2-0 la Botoșani în etapa trecută, care a oprit seria de trei victorii consecutive ale bănățenilor. Ionuț Popa are însă motive de bucurie, atacantul Fabian Lokaj fiind apt de joc după ce a primit cartea verde, însă foarte probabil Drăghici va fi preferat din primul minut astăzi. Scutaru, Vădrariu și Pedro Henrique sunt accidentați, în timp ce Poparadu și Popovici sunt incomplet refăcuți.

Dinamo a câștigat ultimele patru partide directe disputate în compania Timișoarei și probabil o va face și astăzi. Recomandăm cote minime de 1.55 pentru succesul oaspeților și încredere 6/10.

Astra vs. Pandurii Târgu Jiu – duminică, ora 18:00

Criza de la Pandurii se adâncește pe zi ce trece. Ajunsă într-o situație limită, formația gorjeană a rămas fără jucătorii străini, care și-au reziliat contractele, cu excepția lui Mrzljak. Acesta părăsise echipa în luna septembrie, însă s-a întors săptămâna aceasta și va putea fi folosit din nou de Petre Grigoraș.

Astra vine după 1-1 cu Viktoria Plzen în Europa League, într-un meci în care a avut mai multe șuturi decât adversarul, însă a cedat la capitolul posesie. Marius Șumudică are doi absenți importanți, Alibec și Junior Morais, primul accidentat, iar al doilea suspendat.

Situația financiară de la Pandurii și nevoia mare de puncte a Astrei ne face să credem că gazdele se vor impune. Recomandăm cote minime de 1.55 pentru 1 solist și încredere 7/10.

FC Steaua vs. FC Viitorul – duminică, ora 20:30

Este cel mai așteptat meci al etapei. Situația din clasament poate deveni și mai echilibrată, în cazul în care Viitorul câștigă la București, însă de-a lungul timpului Steaua s-a impus de fiecare dată, excepție făcând acel 2-5 celebru din Ghencea din 2013, cu care Viitorul s-a salvat de la retrogradare.

Steaua tot nu convinge. Vicecampionii au remizat 0-0 la Zurich unde au jucat bine doar în prima repriză și unde l-au pierdut pe Mihai Pintilii din nou. Acesta are o problemă la genunchi și nu va fi folosit astăzi.

Viitorul a fost depășită, pentru moment, de Gaz Metan în clasament, ambele echipe având câte 26 de puncte. Constănțenii au patru victorii în ultimele cinci etape, având sincopa de la Timișoara, unde au pierdut 0-1. Gică Hagi nu-l va putea folosi pe Romario Benzar astăzi, suspendat.

Ultimele trei partide au produs spectacol și am putea avea și astăzi. Sunt două formații ce mizează pe cartea atacului, astfel că mizăm pe o partidă cu minim trei goluri, la cote minime de 2 și încredere 4/10.

CFR Cluj vs. FC Botoșani – luni, ora 20:30

Etapa din Liga 1 se încheie cu o partidă ce promite destul de mult spectacol. CFR Cluj și FC Botoșani sunt două din cele mai ofensive echipe din campionat și aflate în luptă directă pentru un loc în play-off.

La prima vedere, CFR Cluj este formația favorită din acest meci, dacă luăm în calcul forma sportivă și avantajul terenului propriu. Clujenii sunt neînvinși pe teren propriu în acest sezon, acumulând 15 puncte dintr-un maxim de 21, și au o singură înfrângere în ultimele 12 partide oficiale.

Moldovenii, în schimb, nu au luat niciun punct din ultimele două deplasări și au patru înfrângeri în patru partide pe terenul lui CFR. Cu excepția lui Elek, Leo Grozavu are tot lotul la dispoziție.

În tur a fost 3-1 pentru Botoșani, iar per-ansamblu meciurile directe au fost foarte deschise. În acest caz, recomandăm cote minime de 2 pentru o partidă cu cel puțin trei goluri marcate și încredere 4/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.