Handbal: Ponturile și analizele zilei (5 noiembrie)

0

Am avut profit pe meciurile din prima etapă a preliminariilor Campionatului European de handbal masculin, iar astăzi revenim și cu alte sugestii de pronosticuri pentru meciurile din runda secundă. De asemenea, echipa PdP v-a pregătit și un pronostic pentru o partidă din Liga Campionilor la handbal feminin.

Cehia vs. Macedonia – ora 15:25

Se anunță un meci încrâncenat astăzi la Plzen, între două formații ce s-au întâlnit și în barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial. Atunci, cele două echipe și-au împărțit victoriile, dar Macedonia a mers mai departe grație unul singur gol.

Macedonia schimbă generațiile, astfel că Cehia este cotată favorită în acest meci. Nu va fi simplu pentru niciuna din cele două echipe, însă trebuie să admitem că cehii au făcut un meci foarte bun în Islanda, iar nordicii s-au impus pe final, cu multă șansă.

Cel mai probabil, vom vedea un meci în care accentul se va pune pe defensivă. În aceste condiții, recomandăm cote minime de 1.95 pentru maxim 51 de goluri marcate și încredere 5/10.

Metz vs. Glassverket – ora 17:30

Multe despre acest meci nu ar fi de zis. Glassverket este formația cea mai slabă din grupa A, însă este o formație care luptă pentru orice minge. În aceste condiții, cu excepția duelului cu Buducnost, în care diferența este evidentă, reprezentanta Norvegiei a oferit meciuri cu puține goluri.

A fost 24-22 pentru Metz în tur, un meci cu 46 de goluri în care emoțiile au fost la ele acasă. Reprezentanta Franței a condus cu 15-8 la pauză, dar rezultatul a fost întors în doar zece minute, pe fondul relaxării.

Recomandăm cote minime de 2 pentru maxim 47 de goluri marcate și încredere 5/10.

Slovacia vs. Suedia – ora 19:00

Handbalul din Slovacia pare să fie într-o continuă creștere. Tatran Presov are prestații bune în Liga Campionilor, în timp ce naționala a obținut un rezultat mare în urmă cu trei zile, 31-31 în Rusia, revenind de la -4 pe tabelă. Problema mare pentru slovaci este că nu au suficiente soluții pe bancă, astfel că oboseala s-ar putea resimți din plin astăzi în fața unei formații ce aleargă mult și a început perfect campania de calificare, prin 36-21 cu Muntenegru acasă.

A fost 33-23 și 27-22 pentru Suedia în precedentele două meciuri, iar astăzi posibil să avem o nouă victorie categorică pentru nordici. Recomandăm victorie la minim patru goluri a Suediei, cotă minimă 1.85 și încredere 6/10.

sursă foto: pol2016.ehf-euro.com

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.