Handbal: Ponturile și analizele zilei (6 noiembrie)

0

Am realizat profit și ieri, prin cele două prediții oferite pe meciurile de handbal, din totalul de trei (+5.10 unități). Pentru duminică, echipa PdP revine cu alte patru sugestii de pronosticuri, toate pe partide internaționale, ale preliminariilor Campionatului European.

Georgia vs. Italia – ora 16:00

A fost 26-19 pentru Italia în urmă cu patru zile și succesul oaspeților de astăzi este ușor de anticipat. Georgia este o formație slabă a Europei, se bazează doar pe câțiva jucători importanți, printre care Shota Tevzadze și Irakli Chikovani, ambii din campionatul României.

Italia a progresat destul de mult în ultimii ani ca și națională, însă n-a avut victorii răsunătoare. Diferența de valoare dintre cele două formații este evidentă.

Recomandăm cote minime de 1.55 pentru victoria oaspeților la minim 2 goluri diferență și încredere 7/10.

Portugalia vs. Slovenia – ora 17:00

Chiar dacă s-a chinuit puțin în fața Elveției – formație care de altfel a pus mari probleme Germaniei sâmbătă – Slovenia este mare favorită astăzi în Portugalia. Prezentă la Jocurile Olimpice, echipa ex-iugoslavă este una din cele mai puternice de pe continent și astăzi nu ar trebui să aibă emoții la Lisabona.

Portugalia este într-un real progres, dar are nevoie de o cu totul altă exprimare astăzi față de ce a arătat în precedentul meci, pierdut în Germania cu 24-35. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit din 2012, iar în handbal patru ani înseamnă destul de mult pentru ca acea victorie cu 27-26 a Sloveniei în deplasare să însemne ceva.

Recomandăm cote minime de 1.50 pentru victoria Sloveniei și încredere 6/10.

România vs. Polonia – ora 20:00

Avem o echipă schimbată la 360 de grade, din punct de vedere al dăruirii și al atitudinii. Tricolorii au reușit să se impună în Belarus, anticipasem că vor face un joc bun, dar astăzi pleacă din nou cu șansa a doua și misiunea va fi infernală. Situația Poloniei s-a complicat încă din prima etapă, ca urmare a înfrângerii de pe teren propriu cu Serbia, 32-37, astfel că un pas greșit și la Cluj o îndepărtează de calificare.

E clar că Polonia e favorită și are nevoie să transpună acest lucru în teren. Pentru polonezi ar fi o tragedie ratarea calificării la Euro, pentru că se poate vorbi despre acest lucru în cazul unui rezultat negativ astăzi, cumulat cu o victorie a Serbiei în fața Belarusului. În aceste condiții, recomandăm cote minime de 1.55 pentru victoria oaspeților și încredere 7/10.

Muntenegru vs. Rusia – ora 21:00

Cele două echipe se află față în față încă o dată, după ce s-au întâlnit și în barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial în urmă cu cinci luni și la Europeanul din ianuarie. De fiecare dată, Rusia s-a impus categoric și a arătat diferența reală dintre cele două națiuni la acest sport.

Mai mult, de fiecare dată ex-sovieticii au câștigat fără drept de apel. A fost 28-21 la Euro, în ianuarie, 29-22 în Rusia în turul barajului pentru calificarea la CM și, chiar dacă soarta locului la turneul final era jucată, Dibirov și compania au câștigat și la Bar cu 29-19!

Un argument în plus ar fi că Rusia a remizat 31-31 cu Slovacia la debutul în preliminariile CE și nu mai are voie să facă pași greșiți și în Muntenegru. Ex-iugoslavii în schimb au cedat clar în Suedia, 21-36.

Recomandăm victoria Rusiei la minim 2 goluri, la cotă de 1.50 și încredere 7/10.

sursă foto: noizz.pl

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.