Handbal: Ponturile și analizele zilei (12 noiembrie)

0

Cinci din ultimele șase pronosticuri oferite pe handbal au fost câștigătoare, iar echipa PdP vă oferă pentru ziua de sâmbătă alte trei sugestii de pronosticuri. Două dintre ele sunt din România, unul din campionatul băieților, iar al doilea din cel al fetelor.

CSA Steaua București vs. AHC Dunărea Călărași – ora 11:00

Se anunță a fi un meci mult mai echilibrat decât o arată cotele. Oaspeții, măcinați de problemele interne, nu se exprimă încă la adevărata valoare și asta se vede în clasament: un dezamăgitor loc 10, departe de pretențiile stabilite la începutul sezonului.

Dunărea nu mai are voie să facă pași greșiți și mă aștept ca astăzi să ofere o replică bună. Steaua este redutabilă pe teren propriu, dar nu poate să câștige categoric un astfel de meci.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru Dunărea Călărași +3.5 și încredere 6/10.

Măgura Cisnădie vs. CSU Danubius Galați – ora 16:00

E clar că Măgura Cisnădie are prima șansă în acest duel. Cotele pe victoria gazdelor este însă puțin cam mare față de realitatea din teren. Sibiencele au coborât în clasament ca urmare a eșecului previzibil cu CSM București, dar în rest au arătat de ce se pot implica în lupta pentru un loc fruntaș.

Galațiul chiar dacă a surprins plăcut în ultima perioadă, pare mai mult o formație ce joacă foarte bine acasă. Este o echipă muncitoare, dar limitată, astfel că în partidele de acest gen ar putea ceda rapid.

În aceste condiții, recomandarea este Cisnădie -3.5 la cote minime de 1.85 și încredere 6/10.

Meshkov Brest vs. Kristianstad – ora 18:30

Am putea avea un meci foarte spectaculos în această seară în Belarus, între două echipe frumoase și într-o evidentă creștere de la an la an. Brestul a avut evoluții foarte bune în ultima perioadă, a furnizat două surprize mari în grupe și a fost aproape de a scoate cel puțin un punct de la Veszprem în Liga SEHA. Bielorușii preferă un joc rapid și au în componență jucători capabili care pot pune în practică un astfel de joc.

Kristianstad s-a remarcat prin jocul său exuberant încă din sezonul trecut. Nordicii preferă faza a doua și contraatacul, iar de aceea multe din partidele lor au avut foarte multe goluri. E posibil să vedem un astfel de meci și astăzi, astfel că recomandăm cote minime de 1.90 pentru minim 58 de goluri marcate și încredere 5/10.

sursă foto: globalsports.ro

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.