Handbal: Ponturile și analizele zilei (13 noiembrie)

0

Am avut încă o zi cu profit pe meciurile de handbal (+3.6), ca urmare a celor două predicții corecte din cele trei oferite. Și pentru ziua de duminică vă oferim sugestii de pronosticuri din acest sport, pe partide din cupele europene și campionatul României.

Iuventa Michalovce vs. Alba Fehervar – ora 14:00

Sunt două echipe pe care le-am văzut în România, dar de valori diferite. Slovacele sunt prezente constant în țara noastră pentru partide de verificare și nu au impresionat, fiind învinse în această vară de Corona Brașov sau Roman, două echipe eliminate deja din Cupa EHF, cea din urmă chiar de Fehervar.

Despre Fehervar am mai vorbit săptămâna aceasta cu prilejul meciului cu Debrecen. A fost o nouă înfrângere pentru gruparea din Szekesfehervar, poate nedreaptă pentru aspectul jocului, deoarece a condus până în minutul 40. Lotul reprezentantei Ungariei este superior și are nevoie de această victorie pentru moral.

Recomandăm 2 solist la cote minime de 1.65 și încredere 7/10.

CSM Bistrița vs. CSM București – ora 14:30

Victoria de la Rostov este un pansament pentru moralul campioanei Europei, dar drumul dificil și meciul epuizant pot lăsa amprente asupra jocului de astăzi. E clar că diferența de valoare este mare, dar Bistrița a jucat bine acasă până acum și poate fi împinsă de la spate astăzi de o sală plină spre un nou joc încântător. Nu cred că CSM București va forța, o așteaptă un alt meci foarte important în weekend cu FC Midtjylland, poate decisiv în vederea calificării în sferturile Ligii Campionilor.

Recomandăm cote minime de 1.80 pentru CSM Bistrița +7.5 și încredere 6/10.

FTC Rail Cargo vs. Vardar Skopje – ora 16:00

A fost surpriză mare în tur când FTC a scos o remiză la Skopje, care a și dus de altfel la demiterea Indirei Kastratovic, legenda Macedoniei. Tind să cred însă că a fost o sincopă a lui Vardar, iar astăzi își va arăta adevărata față.

Ferencvaros alternează prestațiile bune cu prestațiile slabe, drept dovadă și meciurile cu Gyor din Liga Campionilor din sferturile sezonului trecut, pe care le-a pierdut la diferență mare. Este un meci important, pentru că în funcție de rezultat se va stabili și punctajul din Main Round.

Recomandăm cote minime de 1.60 pentru victoria lui Vardar și încredere 6/10.

HBC Nantes vs. Dinamo București – ora 18:00

Despre Nantes știam că este favorita grupei, iar acest lucru a fost demonstrat din plin până acum. Francezii domină grupa, au ajuns deja la nouă puncte și au în față un adversar în scădere mare de formă. Dinamo a început bine, avea patru puncte după două meciuri, dar nu a mai impresionat nici cu Braga și nici în primul meci cu Nantes, pe care l-a controlat totuși până pe final.

Bucureștenii sunt în pierdere de turație și în campionat. Campionii au evoluții slabe în Liga Națională, au scos cu șansă o remiză cu Odorhei și sunt la patru puncte de primul loc. Mai mult, trebuie spus că în sezonul trecut, Dinamo a pierdut categoric într-o deplasare la fel de grea, la Magdeburg.

Recomandăm cote minime de 1.80 pentru Nantes -5.5 și încredere 5/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.