Handbal: Ponturile și analizele zilei (16 noiembrie)

0

Când toate campionatele de fotbal iau pauză, continuă cele din handbal. Avem foarte multe partide interesante ce se dispută astăzi, din diferite întreceri ale Europei, iar echipa PdP vă oferă sugestii de pronosticuri pentru patru dintre ele.

HC Adrian Petrea Reșița vs. Poli Timișoara – ora 16:00

E derby-ul Banatului, indiferent de titulatura echipei din Reșița, care și-a schimbat numele în ultimii ani. E un meci ce naște orgolii mari, astfel că problemele gazdelor de orice natură vor fi uitate pentru 60 de minute. Mai mult, Reșița vine după un meci extrem de bun în capitală, pe terenul CSM-ului, unde au demonstrat că, în cazul în care ar fi avut liniște, ar fi putut obține mai mult de la acest sezon.

Fără prea multe soluții pe bancă, Poli a transformat multe din meciurile echilibrate în unele de uzură. S-a întâmplat la București și la Odorhei și o va face probabil și la Reșița. De altfel, toate meciurile directe de până acum din 2011 au fost strânse.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru un meci cu maxim 50 de goluri și încredere 5/10.

CSU Suceava vs. CSM București – ora 18:00

CSM București este o echipă tare a campionatului, dar jocul ei de până acum nu a convins deloc. Revenirea lui Marijanac poate fi însă un mare plus pentru bucureșteni, care au suferit puțin la construcție. Suceava este o echipă muncitoare, dar limitată, care nu și-a depășit condiția decât în deplasarea de la Călărași. Per-total CSM București nu ar trebui să nu plece cu toate cele trei puncte, mai ales în situația în care se află în clasament.

Recomandăm cote minime de 1.60 pentru victoria oaspeților și încredere 6/10.

HC Vaslui vs. CSA Steaua București – ora 18:30

E un duel între două formații aflate la același nivel, iar cotele oferite pentru victoria oaspeților ne fac cu ochii. Steaua nu mai are același joc constant din sezonul trecut, dar poate oricând să câștige un meci precum cel de la Vaslui. Roș-albaștri vin după o remiză cu Dunărea Călărași, un meci pe care însă l-au avut în mână, iar rezultatul final poate fi pus pe seama multelor ratări în situație de unu la unu.

Vasluiul este o echipă muncitoare și care a surprins plăcut până acum. Victoriile cu Odorhei și Timișoara de pe teren propriu sunt prețioase, dar moldovenii au avut și sincope, precum Turda, Suceava și Dinamo.

Recomandăm cote minime de 2.75 pentru victoria Stelei și încredere 3/10.

Chambery vs. Saint Raphael – ora 21:45

Este un meci din partea superioară a Ligii Franței de handbal masculin. Sunt două echipe cu pretenții, participante în Cupa EHF, însă cu mențiunea că echipa gazdă a părăsit deja competiția, e drept și în fața unei favorite la câștigarea trofeului.

Per-total însă sezonul lui Chambery este dezamăgitor. Până acum, trupa lui Ivica Obrvan are deja trei înfrângeri în campionat, a părăsit Cupa EHF după cum ziceam, dar și Cupa Ligii după un dezamăgitor 26-33 cu Billiere.

Saint Raphael se află pe o pantă ascendentă și poate avea în față un nou sezon mare. Mihai Popescu, internaționalul român, poate contribui decisiv încă o dată, după ce în ultimele două etape a fost ales cel mai bun portar. Victoriile cu Montpellier și Nantes au fost importante mai ales pentru moral, deoarece sunt două contracandidate la locul 2.

Recomandăm cote minime de 1.80 pentru Saint Raphael +2.5 și încredere 5/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.