Handbal: Ponturile și analizele zilei (17 noiembrie)

0

O nouă zi cu handbal, mai puțin de data aceasta, dar care poate fi de asemenea profitabil. Echipa PdP vă oferă trei sugestii de pronosticuri din acest sport, toate din Liga Națională feminină, care își consumă ultimul episod din 2016 astăzi.

SCM Craiova vs. ”U” Cluj – ora 16:00

Echipa din Bănie pare să își fi revenit după o serie de meciuri mai puțin reușită. Oltencele au scos șapte puncte din ultimele trei etape în fața unor formații cu pretenții de asemenea și a lipsit foarte puțin să învingă Brăila chiar în deplasare. Bogdan Burcea pare să fi găsit formula ideală, chiar dacă a pierdut-o la jumătatea turului pe Valentina Ardean-Elisei, accidentată.

”U” Cluj a schimbat antrenorul, dar victoria cu Brăila poate fi mincinoasă. Proporțiile scorului sunt enorme (30-18), pentru că la echipa de pe Dunăre se tot vorbește despre probleme destul de mari de ordin financiar. A fost, poate, un semnal de alarmă tras de fete. Clujencele au o echipă bună, dar la forma pe care o arată Craiova șansele lor astăzi par a fi reduse.

Recomandăm cote minime de 1.90 pentru SCM Craiova -3.5 goluri și încredere 5/10.

CSU Danubius Galați vs. CSM Bistrița – ora 17:00

Galațiul este surpriza plăcută din ultima perioadă. Nou-promovata a ajuns la trei victorii în ultimele patru etape, este o echipă muncitoare și m-a surprins plăcut la Cisnădie, o echipă foarte solidă, cu multă experiență. Totuși, cred că în condițiile în care lotul este restrâns, iar cea mai bună jucătoare, Daciana Balaban, este suspendată, situația este foarte complicată.

Bistrița a oferit o replică bună etapa trecută cu CSM București timp de 35 de minute, în care a jucat de la egal la egal. Ardelencele nu joacă rău, se află la un punct de podium și victoria de astăzi nu este imposibilă. Cota oferită este destul de mare în acest sens.

Recomandăm victoria Bistriței la cote minime de 1.80 și încredere 7/10.

HC Zalău vs. CS Măgura Cisnădie – ora 17:00

Poate fi un meci mult mai echilibrat decât o arată cotele. Măgura Cisnădie, am mai spus-o și în trecut, este o formație foarte puternică, însă este și foarte imprevizibilă. Drept exemplu, sibiencele au pierdut în etapa trecută pe teren propriu cu Danubius Galați, deși erau cotate drept mari favorite. Cele două înfrângeri consecutive le-au dus pe locul 8, o poziție sub posibilitățile acestei echipe.

HC Zalău este în schimb surpriza plăcută a sezonului. Echipa a renăscut în acest an, Gheorghe Tadici și-a acoperit posturile deficitare și, în ciuda pierderii celei mai bune marcatoare din sezonul trecut, Claudia Constantinescu, echipa se află pe un surprinzător loc 5, la egalitate cu locul 3. Zalăul are patru victorii la rând, o serie începută la Craiova, dar misiunea de azi nu va fi ușoară.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru Măgura Cisnădie +3.5 și încredere 6/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.