Liga Campionilor: Ponturile și analizele TUTUROR meciurilor etapei (6-7 decembrie)

0

Începutul lunii decembrie ne propune din nou meciuri din Champions League, iar echipa noastră v-a pregătit analizele ample ale meciurilor etapei cu numărul 6, ultima din faza grupelor acestui sezon 2016/2017.

Vă rugăm să rețineți că analizele meciurilor de miercuri 7 decembrie vor apărea în același articol, pe parcursul zilei respective. 

Nu uita să verifici Biletul Zilei pregătit de echipa noastră.

 Meciurile de marți 6 decembrie 

Grupa A 

 FC Basel – Arsenal 

FC Basel se găsește în acest moment pe poziția a 4-a a clasamentului grupei sale de UEFA Champions League, cu 2 puncte acumulate, în 5 partide. Gazdele au parte de evoluții alternante în campionat, cu 3 puncte obținute în ultimele 2 etape. Recent, FC Basel a suferit o înfrângere pe terenul celor de la Young Boys, scor 3-1. FC Basel reprezintă o echipă foarte bună pe teren propriu, doar PSG reușind să se impună pe terenul acestora, într-o partidă oficială, în acest sezon competițional. Accidentații Jean Paul Boetius și Manuel Akanji, nu vor evolua în această dispută.

De partea cealaltă, Arsenal ocupă poziția secundă a clasamentului grupei sale, echipa reușind să adune 11 puncte, după 5 etape. Oaspeții se află într-o formă foarte bună în Premier League, cu 2 victorii consecutive. Aceștia au triumfat în fața celor de la Bournemouth (scor 3-1) și West Ham, etapa trecută, scor 5-1. Germanul M. Ozil este cel mai bun marcator al echipei în Champions League, acesta având 4 goluri înscrise, în cele 5 partide din grupe. Oaspeții nu se pot baza în această deplasare pe suspendatul Francis Coquelin și accidentații Danny Welbeck, Per Mertesacker, Chuba Akpom, Hector Bellerin și Mathieu Debuchy.

Având în vedere faptul că PSG are o misiune ușoară pe propriul teren cu Ludogorets, pentru Arsenal este aproape imposibil să câștige grupa, astfel că ne putem aștepta la ceva rotații în prima garnitură din partea lui Wenger. De cealaltă parte, Basel poate spera la locul 3 cu un egal azi.

Recomandăm minim 1.75 pentru peste 2.5 goluri marcate în meci cu mize 5/10.

PSG – Ludogorets 

PSG se descurcă foarte bine în acest sezon de Liga Campionilor și este pe primul loc în grupă. Parizienii au reușit să adune 11 puncte în cele 5 etape parcurse și sunt la egalitate cu Arsenal. Față de tunari au avantajul meciurilor directe, ei marcând mai mult în deplasare. Ei au câștigat de 3 ori până acum, cu Basel în dublă manșă dar și la Ludogorets. Celelalte puncte le-au obținut din remizele de acasă și din deplasare cu Arsenal. Atacul este al doilea cel mai bun după cel al londonezilor și au înscris de 11 ori. Defensiva este pe prima poziție, la egalitate însă cu cea a englezilor, cu 5 goluri primite.

Bulgarii nu s-au descurcat prea bine în această ediție de Liga Campionilor și sunt pe locul 3 în grupă. Nu au reușit să adune decât 2 puncte în cele 5 runde parcurse și sunt la egalitate cu Basel. Față de elvețieni au avantajul meciurilor directe, ei înscriind în deplasare. Singurele rezultate pozitive sunt remizele cu Basel de acasă și din deplasare. Cu Arsenal au pierdut în dublă manșă și au fost învinși și acasă de PSG. Atacul este al 3-lea din grupă, cu 4 reușite și este peste cel al lui Basel. Defensiva a fost la pământ insa, cu 13 goluri primite si este de departe cea mai slabă din grupă la acest capitol.

Cotele nu avantajează la această partidă, iar recomandarea noastră este NO BET!

Grupa B 

Dinamo Kiev – Besiktas 

Dinamo Kiev a reușit doar un rezultat de egalitate la sfârșitul săptămânii trecute, când a întâlnit-o pe Vorskla Poltava, scor 2-2. În urma acestui rezultat, campioana Ucrainei a ajuns la cinci jocuri fără eșec în toate competițiile, printre care se numără și remiza cu Napoli din grupa B a UEFA Champions League, scor 0-0. Cu toate acestea, este eliminată din cupele europene în acest sezon competițional, deoarece se află pe locul 4 în grupa B, cu 2 puncte, cinci mai puține decât adversara din acest meci.

Besiktas a luat deja pulsul meciurilor tari, deoarece vine după o remiză albă în fața rivalilor de la Fenerbahce. După acest rezultat, campioana Turciei a rămas neînvinsă în acest sezon competițional, exceptând jocul de Supercupă. În grupa B a UEFA Champions League se află pe locul 3, cu 7 puncte, unul mai puțin decât primele două clasate, însă, este singura echipă neînvinsă în această grupă, reușind o victorie și patru rezultate de egalitate, unde de fiecare dată s-au marcat goluri de ambele părți. Caner Erkin, Rhodolfo și Talisca sunt accidentați și vor lipsi pentru turci.

De reținut și faptul că Dinamo Kiev se pregătește și pentru derby-ul cu Șahtior de lunea viitoare.

Un pariu foarte interesant pentru această partidă este pe numărul de cartonașe primit de oaspeți, un minim de 3 cartonașe galbene fiind cotat la 2.20 și recomandăm această selecție cu mize 6/10. Scoțianul Craig Thompson arată cartonașe cu destul de multă ușurință, iar în acest sezon de Champions League, partidele arbitrate de el au avut următoarele scoruri ale cartonașelor galbene: Salzburg vs Dinamo Zagreb 3-3, FC Copenhaga vs Club Brugge 1-3, Atletico Madrid vs FK Rostov 3-4. Acum un an scoțianul a arbitrat și meciul România vs Finlanda, 1-1, în care a arătat nu mai puțin de 4 galbene nordicilor. În aceste condiții, fiind un meci crucial pentru oaspeți, nervii pot ceda în cazul unui rezultat nefavorabil, sau se pot încasa cartonașe în cazul tragerilor de timp dacă rezultatul convine turcilor.

Benfica – Napoli 

Benfica este liderul grupei B din UEFA Champions League, cu 8 puncte, același număr de puncte pe care îl are și adversara din acest meci și +1 la golaveraj. Lusitanii stau foarte bine pe teren propriu, drept dovadă că sunt neînvinși în acest sezon competițional, implicit în cele două jocuri disputate până acum în grupa B, 1-0 cu Dinamo Kiev și 1-1 cu Besiktas. Mai mult decât atât, ultima dată când Benfica a primit gol în confruntările de pe “Estadio Da Luz”, a fost în urmă cu două luni și jumătate, într-un joc câștigat cu Braga, scor 3-1. De atunci s-au disputat cinci jocuri în toate competițiile, toate fiind câștigate la 0.

Napoli vine după o victorie categorică, 3-0 cu Inter Milano, suficient cât să obțină infuzia de moral de care avea nevoie pentru jocul de la Lisabona. Insigne și colegii săi sunt la egalitate de puncte cu Benfica, dar la un singur punct peste echipa de pe locul 3, Besiktas, ceea ce pune presiune pe italieni, deoarece sunt obligați să câștige pentru a se califica fără emoții. În meciul din tur a reușit să treacă cu 4-2 de portughezi și are toate șansele să obțină un rezultat bun și acum, cu toate că evoluează în deplasare, însă, pe teren străin nu a cunoscut înfrângerea în această Grupă B, reușind să o învingă pe Dinamo Kiev și să remizeze cu Besiktas.

Calculele sunt complicate pentru ambele echipe. În caz de egalitate și victorie a lui Beșiktaș, Benfica merge în Europa League. Ne putem aștepta la un meci de-a șoarecele și pisica, cel puțin în prima repriză, când nimeni nu vrea să riște inutil. Recomandăm X la pauză la cote minime de 2.05 cu mize 5/10.

Grupa C

Manchester City – Celtic 

Pentru Manchester City urmează al doilea meci consecutiv pe teren propriu în ultimele 5 zile. Primul joc a fost un adevărat dezastru, trupa lui Guardiola fiind învinsă de Chelsea cu 3-1. Tocmai din acest motiv, acum este o bună oportunitate pentru Aguero&Co să se revanșeze în fața propriilor fani. Deja calificată în primăvara UEFA Champions League, Manchester City se află pe locul secund în grupa C, cu 8 puncte și +2 la golaveraj. Îmbucurător pentru “cetateni” este faptul că în disputele din UCL de pe “Ettihad Stadium” din grupa C are maximum de puncte după două confruntări, 4-0 cu Monchengladbach și 3-1 cu Barcelona.

Celtic rămâne cea mai bună echipă din Premiership, dominând copios campionatul din Scoția, drept pentru care este pe locul 1, cu 37 de puncte. În urmă cu doar câteva zile, Celtic a evoluat tot pe teren străin, dar în fața celor de la Motherwell, impunându-se cu 4-3, fiind a doua victorie consecutivă într-o deplasare. În UEFA Champions League lucrurile stau diferit pentru campioana Scoției, deoarece este eliminată matematic din cupele europene, ocupând ultimul loc în grupa C, cu 2 puncte. Defensiva este una dezastruoasă, media de goluri primite fiind de trei per meci.

Putem încerca o cotă de 1.90 cu mize 5/10 pentru goluri în ambele porți și minim 3 înscrise în meci.

FC Barcelona – Borussia Monchengladbach

Barcelona se găsește în acest moment pe prima poziție a clasamentului grupei sale de UEFA Champions League, cu 12 puncte acumulate, în 5 partide. Gazdele se află într-o ușoară scădere de formă, cu 3 remize consecutive în toate competițiile. În runda precedentă, catalanii au remizat în “El Clasico”, scor 1-1, după un gol marcat de Sergio Ramos pe finalul partidei. Argentinianul Lionel Messi este golgheterul echipei în grupe, cu cele 9 goluri înscrise, până în această etapă. Accidentatul Jeremy Mathieu și suspendatii Neymar și Ivan Rakitic nu vor evolua în această dispută.

De partea cealaltă, Monchengladbach ocupă poziția a 3-a a clasamentului grupei sale, echipa reușind să adune 5 puncte, după 5 etape. Oaspeții traversează o perioadă dificilă, cu un singur punct obținut în ultimele 4 partide de campionat. Etapa precedentă, Monchengladbach a suferit o înfrângere pe terenul celor de la Dortmund, scor 4-1. Germanul L. Stindl este cel mai bun marcator al echipei în Champions League, acesta având 2 goluri înscrise, în cele 5 partide din grupe. Oaspeții nu se pot baza în această deplasare pe suspendatul Lars Stindl și accidentații Alvaro Dominguez, Mamadou Doucoure și Patrick Herrmann.

Vedem valoare în cota 2.10 pentru victoria Barcelonei la minim 2 goluri diferență și o recomandăm cu mize 4/10.

Grupa D 

PSV – FK Rostov 

PSV se găsește în acest moment pe poziția a 4-a a clasamentului grupei sale de UEFA Champions League, cu 1 punct acumulat, în 5 partide. Gazdele se află pe o pantă ascendentă, cu 4 puncte obținute în ultimele 2 etape de campionat. În ultima partidă, PSV a remizat pe terenul celor de la Roda, scor 0-0. În partida tur, PSV a remizat pe terenul celor de la FK Rostov. Olandezii au fost aproape de un succes, însă D. Propper a ratat un penalty în minutul 57, la scorul de 2-2. Accidentații Jorrit Hendrix, Jurgen Locadia, Jetro Willems și Andres Guardado, nu vor evolua în această dispută.

FK Rostov ocupă poziția a 3-a a clasamentului grupei sale, echipa reușind să adune 4 puncte, după 5 etape. Oaspeții se află pe o pantă descendentă, cu un singur punct acumulat în ultimele 2 partide de campionat. Etapa precedentă, FK Rostov a remizat pe teren propriu, scor 0-0, în fața celor de la Zenit Petersburg. Rusul D. Poloz este cel mai bun marcator al echipei în Champions League, acesta având 3 goluri înscrise, în cele 5 partide din grupe. Oaspeții nu au niciun absent pentru această deplasare. Rostov a realizat marea supriză runda trecută, cand a invins marele Bayern, acasă, cu scorul de 3-2!

Recomandăm cota minimă 1.80 pentru ambele marchează cu mize 5/10.

Bayern – Atletico de Madrid 

Bayern se găsește în acest moment pe poziția secundă a clasamentului grupei sale de UEFA Champions League, cu 9 puncte acumulate, în 5 partide. Gazdele se află pe o pantă ascendentă, cu 2 victorii consecutive în Bundesliga. Bavarezii le-au învins pe Leverkusen (scor 2-1) și Mainz, etapa trecută, scor 3-1. Polonezul Robert Lewandowski este golgheterul echipei în grupe, cu cele 4 goluri înscrise de fiecare, până în această etapă. Accidentații Kingsley Coman și Julian Green, nu vor evolua în această dispută.

Atletico Madrid ocupă prima poziție a clasamentului grupei sale, echipa reușind să adune 15 puncte, după 5 etape. Oaspeții se află într-o formă foarte bună, cu 3 puncte acumulate în ultimele 2 partide de campionat. Etapa precedentă, trupa lui Simeone a remizat pe teren propriu, scor 0-0, în fața celor de la Espanyol. Francezul Antoine Griezmann este cel mai bun marcator al echipei în Champions League, acesta având 3 goluri înscrise, în cele 5 partide din grupe. Oaspeții nu se pot baza în această deplasare pe accidentații Alessio Cerci și Augusto Fernandez. In tur, Atletico a invins la limita trupa lui Ancelotti, scor 1-0, gol marcat de Carrasco.

Recomandarea noastră pentru acest meci este NO BET!

Meciurile de miercuri, 7 decembrie 

Grupa E 

Leverkusen vs. Monaco 

Leverkusen se găsește în acest moment pe poziția a 2-a a clasamentului grupei sale de UEFA Champions League, cu 7 puncte acumulate, în 5 partide. Gazdele traversează o perioadă dificilă, fiind fără victorie în ultimele 4 partide oficiale. Etapa precedentă de Bundesliga, Leverkusen a remizat pe teren propriu, scor 1-1, în fața celor de la Freiburg. În partida tur, din Franța, Leverkusen a remizat cu scorul de 1-1 , după golul înscris de Chicharito, în minutul 74. Karim Bellarabi, Lars Bender, Stefan Kiesling, Joel Pohjanpaoli și Kevin Kampl vor absenta de la gazde, din pricina problemelor medicale avute.

Monaco ocupă prima poziție a clasamentului grupei sale, echipa reușind să adune 11 puncte, după 5 etape. Oaspeții se află într-o formă foarte bună, cu 7 puncte acumulate, în ultimele 3 partide de Ligue 1. Etapa precedentă, Monaco a triumfat pe teren propriu, scor 5-0, în fața celor de la Bastia. Radamel Falcao și T. Lemar sunt cei mai buni marcatori ai echipei în Champions League, aceștia având câte 2 goluri înscrise, în cele 5 partide din grupe. Oaspeții nu au niciun absent pentru această deplasare.

De remarcat că ambele echipe sunt deja calificate în optimile Ligii Campionilor, deci meciul va fi unul de palmares.

Recomandăm cota minimă 2.00 pentru PSF X la mize mici, 2/10.

Tottenham vs. CSKA Moscova 

Totteham și-a luat infuzia de moral necesară înaintea meciului cu ŢSKA, printr-o victorie la pas în fața celor de la Swansea, scor 5-0, meci susținut în etapa anterioară din Premier League. În mod surprinzător, Tottenham în UEFA Champions League nu a strălucit absolut deloc, din contră, acum ocupă locul 3 în Grupa E, cu doar 4 puncte. Îngrijorător este faptul că ofensiva este foarte slabă, iar acest lucru e dovedit prin faptul că echipa engleză a marcat doar trei goluri până acum. Lupta elevilor lui Pochettino pentru primăvara Ligii Campionilor s-a încheiat în urma ultimelor două întâlniri, când a fost învinsă pe rând de Leverkusen (0-1) și AS Monaco (1-2).

CSKA este singura echipă din grupa E fără victorie, având trei puncte acumulate, drept pentru care este clasată pe ultimul loc, cu -4 în dreptul golaverajului. Campioana Rusiei vine după o serie de cinci partide consecutive fără esec, printre care se numără și remiza cu Leverkusen din etapa anterioară, 1-1. Totuși, ŢSKA nu face deloc jocuri solide în deplasare, având o singură victorie în ultimele șase confruntări în toate competițiile, printre care și 0-3 cu AS Monaco. De altfel, un singur punct din cele trei reușite de ŢSKA în grupa E, au venit în deplasare, după un 2-2 cu Leverkusen.

Recomandăm victoria gazdelor și minim 2 goluri marcate în meci la minim 1.85 cu mize 4/10.

Grupa F 

Real Madrid vs Borussia Dortmund 

Echipa condusă de către Zinedine Zidane ocupă poziția secundă în grupă, cu un total de 11 puncte, acumulate în urma a 3 victorii și a 2 rezultate de egalitate. Aflată la doar 2 puncte în spatele Borussiei Dortmund, “galacticii” vor reuși să câștige grupa doar în cazul unei victorii, prima poziție ce le-ar facilita celor de la Real Madrid drumul către fazele superioare ale competiției. De asemenea, trebuie să menționam faptul că Real Madrid vine cu un moral de-a dreptului excelent, în urma remizei obținute pe terenul Barcelonei, înregistrată prin golul lui Sergio Ramos din minuțele de prelungire. În ceea ce privește lotul de jucători cu care va aborda partida împotrivă Borussiei Dortmund, Real Madrid nu se va putea baza pe Garteh Bale, Alvaro Morata și Danilo.

 ”Galben-negrii” de la Borussia Dortmund trec printr-o perioadă extrem de fluctuantă. Aceștia ocupă poziția cu numărul 6 în Germania, cu un total de 24 de puncte câștigate în cele 13 etape, aflându-se la 9 lungimi distanță de liderul de la RB Leipzig. Dortmund a alternat în ultima perioadă a campionatului rezultatele pozitive cu cele negative, aceasta invigand-o pe Bayern Munchen în urmă cu 3 etape, după care a fost învinsă pe terenul celor de la Eintracht Frankfurt. Totuși, nu avem cum să nu menționam faptul că în ceea ce privește încleștările din Liga Campionilor nemții s-au descurcat aproape impecabil, incurcandu-se doar împotriva Realului în runda secundă, scor 2-2. În altă ordine de idei, în timp ce Real Madrid se va putea baza pe Cristiano Ronaldo, Borussia Dortmund își pune toate speranțele în Pierre-Emerick Aubameyang. Acesta este unul dintre cei mai în formă atacanți din Europa, punctând nu mai puțin de 15 goluri în Bundesliga și 3 în Lga Campionilor.

Recomandăm minim 1.70 pentru linia de handicap asiatic peste 3 goluri cu mize 8/10.

Legia vs. Sporting Lisabona 

Legia s-a antrenat cu Wisla Plock înainte de meciul cu Sporting, reușind doar un rezultat de egalitate în ultima etapă din Ekstraklasa, scor 2-2. Fără victorie în grupa F din Liga Campionilor, Legia ocupă locul 4, cu un singur punct, dar este echipa cu cele mai multe goluri primite, 24. De altfel, media de goluri înscrise într-un meci al Legiei din grupa F este de 6.4. Totuși, din nefericire pentru suflarea fotbalistică din Polonia, aceasta nu a putut vedea pe viu remiza spectaculoasă cu Real Madrid, disputată pe teren propriu,  scor 3-3, echipa Legiei fiind pedepsită de UEFA sa joace atunci un meci cu portile închise.

 Sporting Lisbona este favorită în meciul de miercuri seară, deoarece este echipa mai bine clasată. Lusitanii ocupă locul al treilea în grupa F, cu 3 puncte, însă, moralul echipei este unul ridicat, Sporting venind după trei victorii consecutive la 0. În meciul din tur, elevii lui Jorge Jesus s-au impus cu 2-0, într-un meci câștigat într-o manieră categorică. În acel meci, poarta lui Rui Patricio nu a fost amenințată nici măcar o dată cu un șut pe poartă. De altfel, Sporting chiar dacă a pierdut ambele deplasări avute până acum (1-2 cu Real Madrid și 0-1 cu Borussia Dortmund), a făcut jocuri bune, reușind să pună sub presiune poarta adversarilor.

Recomandăm minim 2.10 pentru linia de handicap asiatic peste 3 goluri cu mize 5/10.

Grupa G 

FC Porto vs Leicester

Dacă în campionat dezamăgește pe toate stadioanele, Leicester a făcut față cu brio în grupele UEFA Champions League: 4 victorii și o remiză în 5 meciuri. E drept, grupa nu a fost una imposibilă, dar Leicester a jucat bine, matur, bine articulat. Parcă englezii și-au turat motoarele doar în această competiție selectă, în timp ce în campionat rămân datori. Cu un singur gol primit până acum în 5 etape, Leicester are nevoie de o remiză pentru a-și asigura locul 1.

FC Porto a jucat 33 de meciuri în istorie contra echipelor din Anglia, dar au pierdut 18 partide, au remizat în 8 și au câștigat doar 7. Pe teren propriu, bilanțul e similar: 16 meciuri, 7 victorii, dar doar trei eșecuri. Ne dăm seamă că e greu ca Leicester să plece cu toate punctele de pe “Dragao”, mai ales că ne așteptăm la experimente în echipa de start a lui Ranieri. Portughezii nu mai sunt forța din anii trecuți, pentru că au schimbat mult în lot, dar rămân periculoși. Problema actuală e că echipa nu marchează suficient și e interesant de văzut cum se va adapta defensiva “vulpilor”.  Gazdele nu au probleme de lot și vin după un 1-0 cu Braga în campionat. Leicester a pierdut etapa trecută la modesta Sunderland, 1-2, și are doar o victorie în ultimele 6 jocuri. Jocul e rupt în construcția foarte directă a lui Leicester și lotul nu a fost întărit pentru această campanie grea.

În cazul unui rezultat de egalitate coroborat cu victoria danezilor la Brugge, Porto își va continua parcursul în Europa League din cauza golului primit pe propriul teren în rezultatele directe.

Fără Vardy, Mahrez și Slimani, e puțin probabil ca Leicester să creeze probleme. Mizăm 7/10 la cotă 1.95 că FC Porto va câștiga și se vor înscrie sub 3,5 goluri în meci.

Club Brugge vs. FC Copenhaga

Club Brugge a obținut un rezultat de moral în etapa trecută din Jupiler League, 2-0, adversara ei fiind Oostende, o contracandidată la titlul de campioană. Acest rezultat ar putea să o ajute pe campioana Belgiei să abordeze cu succes ultimul ei meci disputat pe teren propriu în cupele europene, deoarece ocupă ultimul loc în grupa G, având 0 puncte și -10 la golaveraj. Club Brugge a avut mari probleme în Europa într-o grupă accesibilă, însă, nivelul atins de ea nu a ajutat-o să adune nici măcar un punct, mai mult, chiar și pe teren propriu a pierdut la pas, cu Leicester (0-3), dar și cu FC Porto (1-2).

FC Copenhaga a plecat la drum în grupa G din UCL ca favorită a treia în grupă și a confirmat acest lucru. Astfel, acum ocupă locul al treilea, cu 6 puncte, suficient cât să-i asigure prezența în primăvara europeană Europa League, dar are șanse să se califice chiar în optimile Ligii Campionilor, însă, ele sunt destul de reduse. Danezii trebuie să câștige jocul cu Club Brugge, iar Leicester să nu piardă în Portugalia, în meciul cu FC Porto. O victorie a danezilor și o remiză în celalalt meci, face ca echipa lui Solbakken să meargă mai departe, fiind avantajată de meciurile directe cu echipa din Portugalia.

Mizăm pe faptul că gazdele vor fi mai concentrate pe meciul cu Anderlecht din campionat și mergem pe oaspeți. Recomandăm PSF 2 la minim 1.75 cu 4/10.

Grupa H 

Juventus vs Dinamo Zagreb 

Juventus și-a revenit repede după înfrângerea din urmă cu 10 zile, 1-3 cu Genoa, impunându-se cu același scor la finalul săptămânii trecute, tot pe teren propriu, dar în fața celor de la Atalanta. În ultima etapă a grupei H din UCL, “Batrana doamna” evolueaza tot pe “Juventus Stadium”, dar aici este deja calificată, deoarece ocupă primul loc, cu 11 puncte, la patru puncte de Lyon, echipa de pe locul al treilea. Mai mult decât atât, Juventus este singura echipă din această grupă care nu a pierdut până acum și care a primit cele mai puține goluri. De altfel, ultima dată când Juventus a cedat toate cele trei puncte pe propriul teren, a fost în urmă cu un an și două luni.

Dinamo Zagreb este echipa cu cel mai slab parcurs din această fază a grupelor, clasându-se pe ultimul loc în grupa H, cu 0 puncte. Ofensiva a fost inexistentă în toate cele cinci jocuri disputate până în acest moment, nereușind să înscrie nici măcar un gol. De alfel, golaverajul spune totul despre nivelul campioanei Croației, 0-13. Conștientă că nu are pentru ce să joace în competiția aceasta, Dinamo Zagreb a încercat să se apropie  de liderul 1 HNL Liga la finalul săptămânii trecute, însă, nu a reușit, deoarece a remizat cu Rijeka (locul 1 in ierarhie), scor 1-1, grație unul gol reușit de Sigali.

Juventus trebuie să abordeze meciul la victorie, deoarece nu își permite să rateze primul loc în grupă și să își facă viața grea în optimi. Mergem pe goluri marcate de Juventus în ambele reprize la cote minime de 1.60 cu mize 6/10.

Lyon vs. Sevilla 

Meci cu calificarea pe masă în această seară pe Stade de Lyon. De altfel, dacă vă amintiți, echipa noastră a mizat împotriva ambelor echipe în meciurile pe care acestea le-au susținut în campionatul intern în weekend-ul care a trecut, Sevilla pierzând la Granada, iar Lyon fiind condusă cu 1-0 la Metz în momentul suspendării partidei! Francezii trebuie să se impună astăzi cu minim 2 goluri diferență pentru a prinde locul 2.

Lyon se găsește în acest moment pe poziția a 3-a a clasamentului grupei sale de UEFA Champions League, cu 7 puncte acumulate, în 5 partide. Gazdele se află într-o formă foarte bună, cu 9 puncte obținute în ultimele 3 etape de Ligue 1. Recent, Lyon a triumfat pe terenul celor de la Nantes, cu scorul de 6-0, iar ultimul meci a fost oprit în minutul 30 din cauza petardelor aruncate de fanii lui Metz. Francezul C. Tolisso este golgheterul echipei în grupele Champions League, cu 2 goluri înscrise până acum. Emanuel Mammana și Nicolas N’Koulou sunt incerți pentru această partidă.

De partea cealaltă, Sevilla ocupă poziția secundă a clasamentului grupei sale, echipa reușind să adune 10 puncte, după 5 etape. Oaspeții au parte de evoluții alternante în ultima perioadă. După succesul din Cupa Spaniei cu Formentera, Sevilla a fost înfrântă în Primera Division, scor 2-1, pe terenul celor de la Granada. Francezul W. Ben Yedder este cel mai bun marcator al echipei în Champions League, acesta având 2 goluri înscrise, în cele 5 partide din grupe. Oaspeții nu se pot baza în această deplasare pe suspendatul Franco Vazquez și accidentații Benoit Tremoulinas și Michael Krohn Dehli.

Gazdele vor fi nevoite să atace, iar acest lucru poate conveni unei echipe ca Sevilla cu jucători foarte buni de contraatac. Mizăm pe goluri marcate în ambele porți și minim 3 înscrise în meci la cote minime de 1.85 cu mize 4/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.