FLASH Tips Vineri 9 Decembrie: 9 recomandări pentru meciurile zilei din fotbal

0

Noul concept de FLASH TIPS propus de echipa noastră pare să se bucure de succes și să satisfacă întocmai cerințele cititorilor noștri. Ne bucurăm și promitem ca, prin dialogul permanent, să ținem cont întotdeauna de propunerile voastre și să vă oferim sugestii de calitate.

Ziua de vineri nu conține o ofertă foarte bogată, doar câteva meciuri din campionatele de top, dar pe lângă acestea vă mai recomandăm și alte cote care ni s-au părut interesante.

[subtitle] Franța Ligue 1 [/subtitle]

Dijon vs. Marseille, ora 21.45 

Etapa 17 din Ligue 1 este deschisă vineri seară de un meci care nu anunță mare spectacol. Se vor înfrunta două echipe de mijlocul clasamentului cu evoluții oscilante. Marseille vine după un succes pe propriul teren cu Nancy, în timp ce gazdele vin după un rocambolesc 3-3 la Caen, în care au reușit să revină după ce au fost conduși cu 3-1. Din 16 etape scurse, Marseille a înregistrat 6 egaluri, însemnând 38%, iar Dijon 7, 42%. Dacă 13 din cele 32 de partide în care au evoluat cele două echipe, adică 40%, s-au terminat la egalitate, rezultă că orice cotă peste 2.50 pentru X aduce pariorul în avantaj din punct de vedere statistic!

Recomandăm X la finalul partidei la cotă de 3.30 cu mize 3/10.

[subtitle] Germania, Bundesliga [/subtitle]

Frankfurt vs. Hoffenheim, ora 21.30 

Episodul cu numărul 14 al sezonului 206-2017 al Bundesligii este deschis vineri seară de un meci între două echipe cu un start bun în prima treime a competiției. Dacă în vară a fost nevoită să dispute barajul pentru a rămâne în Bundesliga, Frankfurt este bine-mersi cocoțată pe locul 5, iar pe propriul teren are un bilanț de 4 victorii și 2 egaluri, fără înfrângere. Hoffe nu a cunoscut deloc înfrângerea în acest sezon, iar atmosfera la echipă este foarte bună, mai ales după victoria convingătoare din etapa precedentă împotriva țapilor din Koln.

Recomandăm 1.75 pentru X la pauză sau la finalul partidei cu mize 4/10.

[subtitle] România, Liga 1[/subtitle]

Poli Timișoara vs. FC Voluntari, ora 17.00 

Să fim serioși, este normal să declari că îți dorești play-off-ul în calitate de oficial al echipei din Voluntari, dar realist vorbind, e clar pentru toată lumea că această echipă nu are ce căuta în primele 6 din Liga 1. Cel puțin nu pentru moment. În tur Voluntari s-a impus cu 4-1 pe fondul unor gafe imense ale apărării bănățene. Ionuț Popa are nevoie de puncte cât mai multe, iar acesta este un prilej perfect.

Recomandăm 1.90 pentru victoria gazdelor în handicap asiatic 0 cu mize 6/10. În caz de egalitate miza se returnează.

CSU Craiova vs. CFR Cluj, ora 20.30

Cu ceva mai multă consistență în joc, cele două echipe s-ar fi putut bate la titlu în cea mai slabă ediție de Liga 1 de la revoluție încoace, însă au făcut mereu pași greșiți cu echipele mici. Oltenii vin după meciul cu scandal de la Constanța, ardelenii după un 2-2 chinuit acasă cu Timișoara, egalând din 2 penalty-uri.

Nu există valoare în cote, pentru noi este meci de NO BET!

[subtitle] Spania, La Liga [/subtitle]

Malaga vs. Granada, ora 21.45 

Malaga e pe cai mari pe propriul teren, înregistrând o formă de invidiat cu 5 victorii consecutive. Granada începe să dea semne de viață prin victoria înregistrată pe propriul teren în fața Sevillei, dar pe La Rosaleda nu îi va fi ușor, mai ales că la gazde revin Juan Carlos, Diego Llorente și golgheterul Sandro Ramirez.

Recomandăm victoria gazdelor și minim 2 goluri înscrise în meci la cotă minimă 2.00 cu mize 4/10.

[subtitle] Turcia, SuperLiga [/subtitle]

Trabzonspor vs. Adanaspor, ora 19.00

Oaspeții sunt lanterna roșie a clasamentului, cu doar un succes în 13 etape și 3 egaluri amărâte. Sunt ciuca bătăilor, echipa cu cele mai multe înfrângeri din campionat, 9 la număr, 4 din ele fiind înregistrate chiar în ultimele 5 meciuri. Trabzonspor era o echipă de prima jumătate a clasamentului până nu demult, dar acum ocupă un modest loc 12, însă au prilejul să lege pentru prima oară în acest sezon 2 victorii consecutive după ce s-au impus săptămâna trecută pe terenul vecinei de clasament a oaspeților de azi.

Recomandăm 1 și sub 3,5 goluri la finalul partidei la cote de 2.25 cu mize 4/10.

[subtitle] Germania, Bundesliga 2 [/subtitle]

Dynamo Dresda vs. Kalsruher, ora 19.30

Aparent un meci fără o cotă de atractivitate prea mare între o echipă de mijlocul clasamentului și una din subsol, însă unele aspecte statistice pot duce către evidențierea unei cote interesante pentru pariori. Gazdele au o formă bună pe propriul teren cu 3 victorii și 2 egaluri în ultimele 5 meciuri, iar oaspeții au acumulat un singur punct în ultimele 5 partide. În 4 din ultimele 5 etape, ambele echipe au fost implicate în meciuri cu minim 3 goluri.

Victoria gazdelor și peste 2.5 goluri înscrise în meci reprezintă o opțiune de luat în seamă la cota 3.10! Noi o vom paria cu mize 2/10.

[subtitle] Franța, Ligue 2[/subtitle]

Nimes vs. Brest, ora 21.00 

Gazdele reprezintă echipa tipică de mijlocul clasamentului care pierde greu acasă, dar nici nu rupe gura târgului. Marocanul Alioui și senegalezul Christian Kouakou împrumutat de la Caen sunt în mare formă și pot înscrie în poarta oricui din Ligue 2 cu ușurință. Brest trage la promovarea în Ligue 1 și sunt pe locul secund, la egalitate cu liderul Troyes pe care l-a învins etapa trecută, însă în deplasare au remizat în jumătate din cele 8 partide disputate.

Vedem valoare în cota 4.50 pentru un egal cu goluri, iar noi o vom juca la mize 2/10. Meci perfect de 1-1 sau 2-2.

Troyes vs. Auxerre, ora 21.00 

Troyes este liderul din Ligue 2, însă după înfrângerea suferită etapa trecută la Brest poziția îi este amenințată de următoarele 5 clasate. Auxerre a reușit să ia o gură de aer prin victoria de pe propriul teren împotriva lui Nimes, aceasta fiind singura din ultimele 6 meciuri disputate în campionat. Troyes are victorii pe linie în ultimele 5 meciuri în fața propriilor fani.

Vedem valoare în cota 1.85 pentru victoria gazdelor și o vom miza cu 4/10 unități.

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.