Flash Tips: 6 sugestii de pronosticuri pentru ziua de vineri

0

Sfârșitul săptămânii începe în forță, cu patru partide din campionatele importante și semifinalele Campionatului European de handbal feminin, ce are loc în Suedia, iar echipa noastră caută să găsească cele mai bune variante de pariere pentru a realiza profit.

[subtitle] Franța: Ligue 1 [/subtitle]

Angers vs. Nantes – ora 21:45

Ligue 1 ne propune în deschiderea etapei un meci care probabil va avea unul dintre cele mai scăzute ratinguri posibile, la concurență cu Chiajna vs. Craiova din Liga 1. Cele două echipe sunt poziționate în jumătatea inferioară a clasamentului, Nantes chiar pe penultimul loc înaintea acesui meci, la 3 puncte de ultimul loc salvator. În ultimele 5 etape, ambele echipe au strâns câte 2 puncte! Sergio Conceicao este noul antrenor al lui Nantes de etapa trecută, iar la mijlocul săptămânii a reușit o victorie, eliminând Montpellier din Cupa Ligii. În ultimele 8 meciuri directe pe terenul lui Angers, oaspeții nu s-au impus, iar în 7 dintre ele au fost sub 2,5 goluri.

Recomandăm cu încredere: NO BET!

[subtitle] Germania: Bundesliga [/subtitle]

Hoffenheim vs. Borussia Dortmund – ora 21:30

Hoffenheim încă este singura formație din Bundesliga neînvinsă până acum și doar o singură altă echipă importantă a Europei se poate lăuda cu această performanță, Real Madrid. Sistemul 3-5-2 impus de Julian Nagelsmann a dat succes până acum, iar în acest moment Hoffenheim este la un punct de podium. BVB pare a fi tot mai departe de titlu, după ce runda trecută nu a reușit să se impună la Koln, 1-1. În deplasare, deși marchează mult, Dortmund a strâns doar opt puncte în șapte meciuri.

Pentru Hoffe, Kerem Demirbay și Sebastian Rudy sunt incerți, în timp ce Thomas Tuchel are mai multe bătăi de cap: Roman Burki, Raphael Guerreiro, Neven Subotic, Sven Bender, Sokratis Papastathopoulos, Lukas Piszczek, Shinji Kagawa, Nuri Sahin și Gonzalo Castro sunt incerți.

De obicei meciurile de vineri seară din Bundesliga aduc spectacol, iar noi vă recomandăm cota 2.25 cu mize 2/10 pentru ambele echipe marchează și peste 3.5 goluri înscrise în meci.

[subtitle] România: Liga 1 [/subtitle]

Concordia Chiajna vs. CSU Craiova – ora 20:30

Chiajna joacă deschis în ultima perioadă, dar rezultatele nu sunt pe măsura așteptărilor. Concordia a pierdut și cu Viitorul, 1-2, deși a arătat bine în multe momente, chiar dacă a avut în față o formație din prima parte a clasamentului. Emil Ursu a pierdut însă doi jucători din compartimentul defensiv în acest meci, Milano Koenders și Cristian Albu, care au fost schimbați pe parcursul partidei, accidentați.

Calificată în sferturile Cupei după 2-0 cu Brăila, Craiova merge la Chiajna din postura formației aflate pe locul 4 în Liga 1. Oltenii au trecut de CFR Cluj cu 2-1 runda trecută, dar au pierdut până acum jumătate din meciurile disputate pe teren străin. Madson este în continuare accidentat, iar Rambe este suspendat.

Mergem pe linia de handicap asiatic +1 pe gazde la 1.75 cu 4/10, ceea ce înseamnă că dacă oltenii se impun la o diferență de un gol, miza este returnată.

[subtitle] Spania: La Liga [/subtitle]

Deportivo Alaves vs. Betis Sevilla – ora 21:45

Betis arată mai bine sub comanda noului antrenor, Victor Sanchez, înregistrând 3 victorii în ultimele 5 partide. Alaves a șocat publicul din La Liga cu victoriile de pe Camp Nou sau în fața lui Villareal din postura de nou-promovată, însă a avut meciuri în care s-a chinuit cu echipele de pluton. Pe propriul teren a bifat o singură victorie din 7 meciuri, și doar două înfrângeri, în fața lui Real Madrid și Espanyol. Doar 6 goluri înscrise în cele 8 partide.

Cele două echipe sunt foarte apropiate ca valoare și manieră de joc, astfel că un rezultat de egalitate poate fi o opțiune de luat în seamă. Recomandăm X la finalul partidei la minim 3.20 cu mize 2/10.

[subtitle] Handbal: Campionatul European [/subtitle]

Olanda vs. Danemarca – ora 19:15

Olanda a confirmat încă o dată că este o formație foarte puternică a Europei în acest moment. Calificarea în penultimul act a fost obținută până la urmă foarte meritat, în condițiile în care Polman și compania au ajuns la cinci victorii consecutive.

Danezele au arătat bine din punct de vedere fizic cu Rusia și România, meciurile decisive pentru calificarea în semifinale. Nordicele au câștigat multe dueluri unu la unu în duelul cu România, câștigat 21-17, dar situația va fi diferită cu Olanda. Vicecampioana mondială practică un joc mult mai în viteză decât România și Rusia și probabil aici va fi cheia meciului.

Recomandarea noastră este 1 solist la cote minime de 1.85 și încredere 5/10.

Franța vs. Norvegia – ora 21:45

Să nu ne așteptăm la o misiune facilă pentru Norvegia în acest meci, deși cotele o indică favorită certă. Nordicele au prima șansă, însă Franța n-a arătat deloc rău până în acest moment. Defensiva a fost punctul forte al grupării din Hexagon și foarte probabil aici va încerca să facă diferența și în disputa din penultimul act. De altfel, media de goluri încasate de Franța la Euro este de 20!

E primul meci direct după patru ani, atunci când tot la Euro Norvegia s-a impus cu 30-19.

Recomandăm cote minime de 1.70 pentru sub 45.5 goluri marcate și încredere 4/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: swe2016.ehf-euro.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.