Flash tips: 27 de analize și ponturi pentru ziua de sâmbătă!

0

Ziua de sâmbătă programează 27 de meciuri din campionatele importante ale Europei, iar capul de afiș este ținut de derby-ul din Serie A, dintre Juventus și Roma. Echipa PdP a pregătit sugestii de pronosticuri pentru toate partidele zilei din Anglia, Franța, Germania, Italia, România și Spania.

[subtitle] Anglia: Premier League [/subtitle]

Crystal Palace vs. Chelsea – ora 14:30

Crystal Palace are al 5-lea atac din Premier League, dar cu toate acestea trupa lui Alan Pardew a suferit miercuri cel de-al 7-lea eșec din ultimele 9 meciuri. Defensiva este problema stringentă a gazdelor, iar de această dată vor avea un test și mai dificil în condițiile în care primesc vizita liderului Chelsea, o echipă ce a bifat cel de-al 10-lea succes consecutiv în Premier League și nu pare să dea semne că s-ar putea opri chiar acum.

Recomandăm victoria lui Chelsea la cote de 1.60 cu mize 8/10.

Middlesbrough vs. Swansea – ora 17:00

Defensiva de fier a lui Boro a cedat de 3 ori miercuri pe propriul teren în fața atacului nemilos al cormoranilor lui Klopp. Tot 3 boabe au încasat și galezii de la Swansea pe terenul lui West Brom, iar echipa lui Bob Bradley pare o victimă sigură în deplasare, bifând cel de-al 6-lea eșec din ultimele 7 meciuri disputate pe teren străin în actuala ediție de Premier League. Boro nu are un bilanț bun pe propriul teren, până acum suferind 5 înfrângeri din 8 meciuri.

Mizăm pe sub 2.5 goluri la 1.70 cu 3/10.

Stoke vs. Leicester – ora 17:00

Stoke a avut meci greu miercuri pe Brittania cu Sothampton, dar în ciuda inferiorității numerice cauzate de eliminarea lui Arnautovic din minutul 23 în urma unui fault tâmpit, gazdele au reușit să reziste până la final și au remizat alb. Oaspeții de sâmbătă sună înspăimântător prin prisma titulaturii de campioni în exercițiu, dar prin prisma formei actuale, mai ales la meciurile de pe teren străin, nu mai sperie pe nimeni. Este cea mai jalnică prestație a unei campioane de Premier League de până acum, „vulpile” bifând un singur punct în 8 partide jucate în deplasare!

Mergem pe victoria lui Stoke în handicap asiatic 0 la cote de 1.80 cu mize 7/10.

Sunderland vs. Watford – ora 17:00

Sunderland a pierdut miercuri, după cum era de așteptat, întâlnirea de pe propriul teren în fața taifunului de pe Stamford Bridge, însă gazdele nu s-au făcut de râs și au avut ocazii destule de a egala. Sunderland rămâne pe ultimul loc din Premier League, dar asta se datorează în special startului oribil de sezon, cel mai slab din istoria clubului, însă în ultimele 6 meciuri au bifat 3 victorii. Watford a venit învinsă de pe Ettihad Stadium, unde la 1-0 pentru Manchester City a ratat o ocazia imensă, pe final, iar la câteva minute după a încasat golul doi.

Mizăm pe goluri în ambele porți la cote de 1.80 cu mize 4/10.

West Ham vs. Hull – ora 17:00

Ciocănarii au obținut o victorie la limită miercuri pe London Stadium, 1-0 cu Burnley, iar acum are prilejul de a lega două victorii la rând, deoarece oaspeții de azi sunt în cădere liberă, cu 6 înfrângeri consecutive în deplasările din Premier League. Michail Antonio se descurcă de minune în poziția de atacant central și se pare că îi convine mult mai mult acest rol decât cel obișnuit de bandă, având în vedere și jocul aerian foarte bun al englezului.

Mergem pe victoria gazdelor la minim 1.65 cu mize 9/10.

West Brom vs. Manchester United – ora 19:30

Nu e o deplasare ușoară pentru Mourinho și vedetele sale! West Brom continuă forma excelentă și pare să fie surpriza plăcută a acestei ediții de campionat, iar victoria de miercuri, 3-1 pe propriul teren cu Swansea, nu este deloc întâmplătoare. Salomon Rondon a reușit un hattrick cu capul, o ispravă rar întâlnită în ziua de astăzi. United s-a impus din nou în momentele de final ale meciului de la Crystal Palace, grație golului reușit de legendarul Zlatan Ibrahimovic.

Mizăm pe lina de handicap asiatic +0.75 pe gazde la minim 1.95 cu mize 4/10.

[subtitle] Franța: Ligue 1 [/subtitle]

Guingamp vs. PSG – ora 18:00

PSG este la 4 puncte distanță de liderul Nice, cu care a reușit un meci încântător pentru public în etapa trecută. Parizienii au reușit să revină și să egaleze la 2 după ce au fost conduși la pauză de lider cu 2-0. Mai mult de atât, Cavani a ratat chiar 2 ocazii imense care ar fi putut aduce victoria gazdelor. Deplasarea de astăzi este una destul de dificilă pentru formația lui Unay Emeri, Guingamp fiind una dintre revelațiile sezonului sub bagheta antrenorului Antoine Kombouare. Liderul Nice este singura echipă care a reușit să se impună pe terenul lui Guingamp în cele 8 meciuri disputate de aceștia, 5 dintre ele fiind victorii.

Mizăm pe un meci cu SUB 2,5 goluri marcate la cote de 2.00 cu mize 4/10.

Caen vs. Metz – ora 21:00

În timp ce majoritatea echipelor din Ligue 1 au avut meciuri de Cupa Ligii miercuri, Caen și-a putut continua pregătirile în liniște, fiind eliminați în runda precedentă. Egalul de etapa trecută, 3-3 cu Dijon, continuă seria rezultatelor oribile pentru Caen, care a bifat doar o victorie și 2 egaluri în ultimele 9 partide, astfel, locul 18 ocupat în prezent fiind destul de meritat. Metz are 10 puncte în cele 9 deplasări din acest sezon, cu doar 6 goluri marcate!!!

Recomandăm evitarea acestei partide. Pentru noi este NO BET!

Lorient vs. Saint Etienne – ora 21:00

Cu doar o singură victorie în ultimele 11 meciuri disputate în toate competițiile, Lorient nu este nici pe departe în targetul propus și începe meciul de azi din postura lanternei roșii a clasamentului. St Etienne este o echipă total imprevizibilă, ca de obicei, iar linia de clasament la partidele din deplasare stă mărturie acestei afirmații, alb-verzii bifând 2 victorii, 3 rezultate de egalitate și 3 înfrângeri.

Mizăm la cotă 1.95 că nu vor marca ambele echipe în acest meci cu 3/10.

Montpellier vs. Bordeaux – ora 21:00

Ne putem aștepta la o partidă săracă în goluri de la început din cauza absențelor importante din atacul ambelor formații: Boudebouz și Ninga (12 goluri împreună) lipsesc din atacul gazdelor, iar golgheterul lui Bordeaux, Diego Rolan, va lipsi și el din cauza unei accidentări. Inconsistența a fost cuvântul de ordine în evoluțiile lui Montpellier în acest sezon, care a reușit doar o victorie în ultimele 6 partide disputate, iar aceea fiind cea cu 3-0 în fața lui PSG. Mai înțelege cineva ceva?

Mizăm pe un eventual rezultat de egalitate la final de partidă la cotă 3.30 cu mize 2/10. Posibil 0-0 sau 1-1.

Rennes vs. Bastia – ora 21:00

Rennes ține pasul cu plutonul fruntaș, iar parcursul echipei lui Christian Gourcouff pe propriul teren este unul de invidiat, cu 7 victorii și 2 rezultate de egalitate în cele 9 partide disputate, 14 goluri marcate și doar 4 primite. În aceste condiții, misiunea unei echipe ca Bastia, cu doar 1 punct din ultimele 7 deplasări, pare una imposibilă din start. Însă paradoxul este că în ultimele 6 meciuri directe, corsicanii s-au impus de 5 ori, iar Rennes o singură dată. Dacă punem la socoteală faptul că fundașii centrali ai oaspeților, El Kaoutari și Squillaci, împreună cu atacantul central Bifouma, vor absenta pentru acest meci la oaspeți, ne putem aștepta ca gazdele să își depășească acest complex al meciurilor directe.

Mergem pe 1 solist la cote de 1.80 cu 8/10.

Toulouse vs. Nancy – ora 21:00

Toulouse începuse bine sezonul, dar forma recentă consemnează 2 victorii, două egaluri și 5 înfrângeri în ultimele 9 partide disputate în toate competițiile. Totuși, pericolul poate veni oricând pentru adversar din moment ce echipe ca PSG sau Monaco au căzut victime pe municipalul din Toulouse, acolo unde gazdele de astăzi au bifat 6 victorii și 2 înfrângeri, cu o medie de peste 2 goluri marcate pe meci. Nancy vine cu moralul ridicat după ce au eliminat St Etienne din Cupa Ligii miercuri.

Mizăm 7/10 pe cota minimă 1.80 pe linia de handicap asiatic PESTE 2 goluri marcate în meci.

[subtitle] Germania: Bundesliga [/subtitle]

Augsburg vs. Borussia Monchengladbach – ora 16:30

Augsburg și Gladbach au șanse mici de a mai salva ceva din acest sezon al Bundesligii, având în vedere rezultatele sub așteptări de până acum. Gazdele vin după o înfrângere destul de grea, 0-1 la Hamburg, în urma căruia avantajul față de locul de baraj a rămas de doar patru puncte. Mai mult, mijlocașul Dominik Kohr a văzut cartonașul roșu și este suspendat.

Borussia merge foarte slab în deplasare, unde a obținut un singur punct, 1-1 la Leipzig, iar în rest a pierdut pe linie. Golaverajul nu este deloc unul satisfăcător, 3-17, și este una din consecințele parcursului sub așteptări.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.80 și încredere 4/10.

Werder Bremen vs. FC Koln – ora 16:30

Pentru prima oară în acest sezon, meciul în care Werder a fost implicată nu a produs minim trei goluri. S-a întâmplat etapa trecută, când Bremen s-a impus cu 1-0 la Hertha, în ceea ce a reprezentat totodată și primul succes al sezonului pe teren străin.

Koln încă se menține în partea superioară a clasamentului, chiar dacă nu a câștigat de trei etape. 1-1 cu Dortmund în etapa trecută, deși a avut meciul în mână, Reus marcând golul egalizator în minutul 90. Salih Ozcan va absenta, după cartonașul roșu primit în ultimul minut al rundei trecute.

Recomandăm cote minime de 1.75 pentru minim trei goluri marcate în meci și mize 4/10.

Mainz vs. Hamburg – ora 16:30

Poate lega Hamburg încă un rezultat pozitiv? Cert este că prestațiile din ultima vreme le dau dreptul băieților lui Gisdol să spere la încă un succes, cu atât mai mult cu cât au în față o formație ce a pierdut ultimele trei dispute. Totuși, HSV are o absență importantă, Lewis Holtby fiind suspendat după cartonașul roșu primit cu Augsburg. De la gazde, Jean-Philippe Gbamin va lipsi și el din același motiv ca și Holtby.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru X2 și încredere 4/10. 

RB Leipzig vs. Hertha Berlin – ora 16:30

Leipzig a pierdut șefia în Bundesliga după înfrângerea surprinzătoare de la Ingolstadt, 0-1, prima din acest sezon. Rămâne de văzut cum Hasenhuttl va gestiona situația, mai ales că în față va avea o altă revelație a campionatului, Hertha. Berlinezii se află pe locul trei, dar au cedat și ei surprinzător în runda trecută, 0-1 cu Werder.

Niciuna dintre echipe nu are absențe de ultimă oră, după ce Sabitzer a fost recuperat pentru RB Leipzig.

Recomandarea noastră este 1 & peste 1.5 goluri marcate la cote minime 2.05 și mize 3/10.

Schalke 04 vs. Freiburg – ora 16:30

Învinsă de Leipzig și Bayer Leverkusen în ultimele două runde, Schalke caută să se răzbune pe Freiburg. Totuși, băieții lui Weinzierl au de ce să fie nemulțumiți după aceste două meciuri, în condițiile în care de fiecare dată oficialii partidei au greșit grav împotriva lor. Naldo va absenta, eliminat cu Leverkusen încă din minutul 4, însă locul său va fi luat de Howedes, care și-a ispășit perioada de suspendare.

Freiburg a luat patru puncte din ultimele două meciuri și a pus capăt seriei negre. În prezent pe locul 9, Freiburg este echipa cu cea mai slabă defensivă din prima jumătate a clasamentului și tot singura cu golaveraj negativ. Problemele de efectiv sunt importante, având în vedere că fundașii centrali Oliver Kempf și Georg Niedermeier nu vor mai juca anul acesta, iar golgheterul Maximilian Philipp este accidentat la genunchi.

Recomandăm cote minime de 1.70 pentru victoria lui Schalke și încredere 6/10. 

Wolfsburg vs. Eintracht Frankfurt – ora 16:30

Putem spune că Wolfsburg este în criză. Lupii au suferit cea mai drastică înfrângere din ultimii doi ani, 0-5 la Munchen cu Bayern, iar situația din clasament este tot mai grea. Wolfsburg are patru meciuri fără victorie în Bundesliga și întâlnește una din cele mai în formă echipe ale sezonului. Eintracht e neînvinsă în campionat din 1 octombrie, a ajuns la opt rezultate pozitive consecutiv și ocupă un nesperat loc 5. Timothy Chandler va absenta de la oaspeți, după cartonașul roșu primit etapa trecut în remiza cu Hoffenheim, în timp ce gazdele au patru incerți: Ricardo Rodriguez, Marcel Schafer, Daniel Didavi și Ismail Azzaoui.

Recomandarea noastră este NO BET!

[subtitle] Italia: Serie A [/subtitle]

Empoli vs. Cagliari – ora 16:00

Pare a fi un meci mult mai important pentru Empoli decât pentru Cagliari. Gazdele, în continuare cu cea mai slabă ofensivă din Serie A, au oprit seria de trei înfrângeri consecutive la Bologna, într-un 0-0. Scenariul din acel meci e posibil să se repete și astăzi, în condițiile în care și Cagliari nu este o formație de temut.

Recomandarea noastră este sub 2.5 goluri la cote minime de 1.90 și miză 4/10.

AC Milan vs. Atalanta – ora 19:00

Învinsă de Roma în etapa trecută, 0-1, Milan nu mai are voie să facă pași greșiți dacă își dorește să rămână în cursa pentru titlu. Totuși, Atalanta este o echipă destul de incomodă, chiar dacă a cedat categoric pe teren propriu cu Udinese runda trecută, 1-3. Golgheterul Carlos Bacca este în continuare accidentat, la fel ca și Calabria și Montolivo. La Atalanta nu este nicio noutate în lot față de runda trecută.

Recomandăm cote minime de 2.00 pentru victoria gazdelor, dar cu încredere scăzută: 3/10.

Juventus vs. AS Roma – ora 21:45

Primele două clasate din Serie A se întâlnesc într-un meci ce poate încheia deja conturile în lupta pentru titlu sau îl poate echilibra. Juve are un avans de patru puncte în fruntea clasamentului, iar ambele echipe au trecut cu bine peste derby-urile din runda trecută. Campioana a învins pe Torino cu 3-1, însă meciul a fost mult mai echilibrat decât o arată scorul, diferența fiind făcută în ultimele zece minute, în timp ce Roma a trecut greu de Milan cu 1-0.

În continuare Bonucci și Barzagli sunt accidentați pentru Juve, în timp ce Roma are și ea bătăi de cap, în condițiile în care Florenzi și Salah vor absenta.

Parcursul slab al Romei de pe teren străin ne face să credem că Juventus va obține victoria în derby. Recomandarea noastră este 1 solist la cote minime de 1.80 și încredere 5/10.

[subtitle] România: Liga 1 [/subtitle]

FC Voluntari vs. CFR Cluj – ora 14:00

Voluntariul este o echipă cu pretenții la play-off, dar cu prestații de play-out. Ilfovenii au pierdut și la Timișoara, 0-1, astfel că șansele la un loc în primele șase au rămas doar matematic. În plus, Florin Marin nu-l va avea în teren pe liderul Florin Cernat, care a văzut direct cartonașul roșu în disputa de pe Bega.

CFR Cluj simte în ceafă suflarea Astrei, care s-a apropiat la doar patru puncte. Clujenii au doar un punct câștigat în precedentele două etape, astfel că meciul de sâmbătă devine foarte important pentru ei. Omrani va absenta de la ardeleni, după ce a văzut două cartonașe galbene în două minute în înfrângerea de la Craiova, 1-2.

Recomandăm PSF 2 la cote minime de 1.60 și încredere 5/10.

FC Steaua vs. Poli Timișoara – ora 20:30

Au fost patru zile de coșmar pentru Steaua, care a pierdut fotoliul de lider și a fost eliminată din Cupă de CS Mioveni, la penalty-uri. Vestiarul este tensionat, drept dovadă faptul că Bojan Golubovic a cerut rezilierea contractului, iar Ricky Boldrin a spus că este și el gata să plece după declarațiile făcute de finanțator.

Poli strânge în continuare puncte și ar fi fost la opt puncte de play-off dacă nu s-ar ține cont de depunctarea din startul sezonului. Bănățenii au reușit și calificarea în sferturile Cupei României, 3-0 la Afumați, acolo unde Artean a văzut cartonașul roșu.

Recomandarea noastră pentru acest meci este NO BET!

[subtitle] Spania: La Liga [/subtitle]

Gijon vs. Villarreal – ora 14:00

Victoria lui Villareal cu 3-0 pe El Madrigal în fața lui Atletico Madrid din etapa trecută a venit în urma unor goluri marcate doar de mijlocași, semn că submarinul galben poate aduce pericol din toate părțile terenului în momentele de secetă ale atacanților. Gijon nu este nici pe departe o victimă sigură, chiar dacă ocupă ultimul loc retrogradabil în momentul de față. Toate cele 3 victorii din acest sezon au fost obținute pe propriul teren, iar acest aspect justifică echilibrul regăsit în cotațiile pe piața 1-X-2. Defensiva gazdelor nu este deloc punctul lor forte, iar acest aspect poate fi privit cu optimism de Bakambu & co., însă din punct de vedere al frecvenței de creare a șanselor de gol, cifrele acestora arată decent.

Ne așteptăm să vedem goluri de ambele părți și vom miza 6/10 la cote foarte bune ce pleacă de la valoarea 2.00.

Atletico Madrid vs. Las Palmas – ora 17:15

Sezonul pare complet ratat pe plan intern pentru Simeone, singurul obiectiv realizabil fiind locul 3, ultimul care duce direct în grupele Champions League, aflat în acest moment la o distanță de 5 puncte și ocupat de Sevilla. Mai mică este distanța față de oaspeții de astăzi de care îi despart doar 4 puncte pe madrileni. Ambele echipe au suferit 4 eșecuri stagionale, iar Las Palmas are cu doar 2 goluri mai puțin înscrise, ceea ce sună destul de bine pentru echipa din insulele Canare. Oblak, Correa și Felipe Louis sunt 3 piese importante ce vor absenta din angrenajul lui Atletico.

Recomandăm victoria gazdelor și minim 3 goluri înscrise în meci la cote de 1.90 cu mize 3/10.

Granada vs. Real Sociedad – ora 19:30

Real Sociedad nu se simte bine pe teren străin, chiar dacă vorbim de o deplasare la penultima clasată, Granada. În ultimele 5 meciuri disputate de basci au fost goluri de ambele părți, iar media de goluri primite în cele 7 deplasări este 1.86, destul de surprinzătoare pentru o echipă clasată pe locul 5 în La Liga după 15 etape. Singura victorie obținută de Granada până acum este pe teren propriu, însă echipa începe să dea semne de revenire sub bagheta lui Lucas Alcaraz, aflat la cel de-al treilea mandat ca antrenor principal, un fel de Lăcătuș la Steaua. Victoria menționată a fost reușită recent chiar în fața Sevillei, 2-1.

Mizăm pe goluri în ambele porți la 1.80 cu 4/10.

Sevilla vs. Malaga – ora 21:45

Juande Ramos, omul care a dat startul perioadei de glorie din istoria recentă a Sevillei, se întoarce Ramon Sanchez Pizjuan, de această dată în calitate de adversar în această confruntare andaluză, el fiind antrenorul Malagăi. În cazul unei victorii, Sevilla poate depăși Barcelona și poate petrece măcar o noapte pe locul secund din La Liga. Iar dacă ne uităm la linia lor de clasament ne putem aștepta ca această ipoteză să devină realitate, singurele puncte cedate pe propriul teren fiind cele din eșecul împotriva Barcelonei, în rest victorii pe linie. Malaga nu are victorie pe teren străin încă, iar în ultimele 5 etape este neînvinsă.

Recomandăm o cotă interesantă de 3.00 pentru victoria Sevillei și goluri înscrise în ambele porți cu mize 3/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.