Flash TIPS: Cele 20 de recomandări pentru ultima zi a săptămânii!

0

Și în această lună Serie A și La Liga se luptă pentru titlul de cea mai profitabilă competiție cu profituri actuale de +21% vs. +26% la cote medii de 2.03. Astăzi avem programate meciurile care închid etapa în majoritatea competițiilor, iar echipa noastră le-a analizat, ca de obicei, pentru cititori.

[subtitle] Anglia: Premier League [/subtitle]

Bournemouth vs. Southampton – ora 15:30

Vitality Stadium va găzdui un meci între două vecine de clasament duminică, locurile 9 și 10, cu 21 de puncte fiecare. Bournemouth vine după un nou rezultat excelent obținut la mijlocul săptămânii, 1-0 pe propriul teren împotriva campionilor de la Leicester. Southampton nu a fost în stare să se impună la Stoke, deși a evoluat 70 de minute cu om în plus. Infirmeria oaspeților este destul de încărcată, semn că evoluția în cupele europene nu i-a priit formației antrenate de Claude Puel. Nici gazdele nu stau prea bine la capitolul efectiv, deoarece golgheterii Callum Wilson și Junior Stanislas vor absenta.

Recomandăm să evitați această partidă de pe cupoanele de pariere. Pentru noi este NO BET!

Manchester City vs. Arsenal – ora 18:00

Manchester City a reușit miercuri să bifeze o victorie de care avea mare nevoie în fața lui Watford, ultimul succes al trupei lui Guardiola în Premier League fiind consemnat la mijlocul lui Septembrie! Oaspeții de azi nu sunt deloc bine primiți pe Ettihad, Arsenal fiind în formă foarte bună, în ciuda celui de-al doilea eșec stagional înregistrat marți la Everton, după ce a condus cu 1-0. Suspendații Fernandinho și Aguero vor lipsi de la gazde, alături de accidentații Kompany și Gundogan. Nici Arsenal nu este în formulă completă, printre absenți enumerându-se Cazorla, Ramsey, Mertesaker, Mustafi și Debuchy.

Mizăm pe goluri în ambele porți la cotă minimă 1.55 cu mize 8/10.

Tottenham vs. Burnley – ora 18:00

Tottenham poate lega cel de-al doilea succes consecutiv pe White Hart Lane după cel de miercuri, 3-0 cu Hull. De această dată primește vizita unei formații cu doar 1 gol înscris în 7 deplasări, astfel că sunt toate șansele să repete scorul de la jumătatea săptămânii. Prea multe nu ar fi de spus, revenirea lui Harry Kane are efecte în jocul și rezultatele echipei. Tottenham are un bilanț excelent pe propriul teren, cu 6 victorii și 2 egaluri, 17 goluri marcate și doar 4 primite. Doar Leicester și Liverpool au plecat cu punct de pe White Hart Lane în acest sezon.

Cota 1.85 pentru victoria gazdelor fără să primească gol reprezintă valoare în aceste condiții și o recomandăm cu mize 6/10.

[subtitle] Franța: Ligue 1 [/subtitle]

Nice vs. Dijon – ora 16:00

Nice are intenții clare de a nu se abate de la obiectivul principal în acest sezon, acesta fiind o clasare în TOP 3 din Ligue 1 și o eventuală participare în Champions League. În acest sens, elevii lui Gourvennec au părăsit atât Europa League cât și Cupa Ligii, fiind învinși la Bordeaux miercuri cu scorul de 3-2, însă aceste eliminări par să facă parte dintr-un plan bine pus la punct. În Ligue 1 au un parcurs mult peste așteptările tuturor specialiștilor, previzunile de la început de sezon fiind către un declin datorat în mare parte pierderii starului Hatem Ben Arfa. Dijon are cu totul și cu totul alte probleme pe cap, în acest moment fiind la egalitate de puncte cu ultimul loc retrogradabil. În cele 8 deplasări, oaspeții de azi au reușit doar 3 egaluri și 5 înfrângeri. Gazdele sunt on fire pe Allianz Riviera din Nice, cu 7 victorii și 2 egaluri, 21 de goluri marcate și doar 6 primite.

Vedem valoare foarte bună în cota 2.30 stabilită de bookmakeri pentru ca Alassane Plea să marcheze oricând și o recomandăm cu mize 7/10.

Marseille vs. Lille – ora 18:00

Marseille a fost eliminată la mijlocul săptămânii din Cupa Ligii de către divizionara secundă Sochaux, în urma loviturilor de departajare. Și Lille a pus capăt parcursului din Cupa Ligii pe terenul lui PSG unde a fost răpusă cu 3-1. Marseille nu a cunoscut gustul înfrângerii pe Velodrome în acest sezon, unde a înregistrat un  bilanț absolut ciudat: 5 victorii și 3 rezultate de egalitate, cu 9 goluri înscrise și doar unul primit în 8 meciuri. Lille e pe val în Ligue 1 și a legat 3 victorii la rând. Absențe destul de multe în ambele părți pentru această partidă.

Ne putem aștepta la un meci cu goluri în ambele porți și recomandăm cotele de minim 2.00 pentru ambele marchează, dar la mize de 2/10.

Monaco vs. Lyon – ora 21:45

Monaco este o mașinărie de marcat goluri în acest sezon, cu evoluții absolut încântătoare. Miercuri a dispus de Rennes în Cupa Ligii cu un nou scor astronomic, 7-0, atacantul de doar 17 ani, Kylian Mbappe Lottin reușin în premieră un hattrick. În campionat, Radamel Falcao pare să se fi dezlănțuit, columbianul înscriind pe bandă rulantă, iar asta nu poate face decât să îi încrețească fruntea lui Guardiola care va avea de înfruntat această echipă în februarie în optimile Champions League. Dsigur, atacul senzațional a umbrit meritele apărării monegasce, care nu a încasat gol în 5 din ultimele 6 meciuri disputate în Ligue 1!!! Lyon nu se va baza pe Tolisso la acest meci, Monaco este în efectiv complet.

Mizăm pe minim 2 goluri marcate de gazde la cote de 1.75 cu mize 7/10.

[subtitle] Germania: Bundesliga [/subtitle]

Darmstadt vs. Bayern Munchen – ora 16:30

Darmstadt pare a fi principala „favorită” la retrogradarea din Bundesliga. După 0-1 cu Freiburg, echipa a ajuns la șase înfrângeri consecutive și a coborât pe ultima poziție în clasament. Immanuel Hohn și Felix Platte vor absenta pentru gazde în acest meci.

Bayern a revenit pe primul loc la finalul etapei trecute, după ce a învins pe Wolfsburg cu 5-0 și Leipzig a pierdut la Ingolstadt. Bavarezii domină întrecerea, iar meciul de la Darmstadt n-ar trebui să le pună prea multe probleme.

Cotele pentru succesul lui Bayern sunt infime, astfel că recomandarea noastră este NO BET!

Bayer Leverkusen vs. Ingolstadt – ora 18:30

Leverkusen a obținut greu victoria în runda trecută, 1-0 la Schalke, printr-un gol marcat pe final, deși a evoluat cu un om în plus încă din minutul 4. Distanța față de locul de Liga Campionilor nu este mare, de șase puncte înaintea etapei, astfel că succesul de duminică este absolut vital. Față de meciul trecut, Bayer nu va avea nicio noutate în lot, toți cei patru absenți cu Schalke fiind în continuare indisponibili.

Ingolstadt a furnizat marea surpriză din etapa trecută, 1-0 cu Leipzig, și a părăsit ultimul loc astfel. A fost însă un meci în care n-a contat aproape deloc în plan ofensiv, s-a bazat pe contraatacuri, iar golul marcat a venit ca urmare a singurului șut expediat pe spațiul porții. Mathew Leckie a văzut cartonașul roșu în ultimul minut cu Leipzig și este suspendat.

Recomandarea noastră este 1 solist la cote minime de 1.60 și încredere 5/10.

[subtitle] Italia: Serie A [/subtitle]

Sassuolo vs. Inter Milano – ora 13:30

Două reprezentante ale Italiei în Europa League, eliminate însă din competiție încă din grupe, se află față în față în primul meci al zilei. Sunt două echipe cu rezultate sub așteptări, care ocupă locurile 15, respectiv 9, departe de locurile de Europa.

Inter nu a mai învins pe Sassuolo de la acel 7-0 din 2014, iar de atunci a pierdut toate cele patru partide directe. Doar că Sassuolo pare a fi în degringoladă, are și probleme destul de mari cu accidentările, astfel că milanezii par a fi favoriți.

Recomandarea noastră pentru acest meci este X2 și ambele echipe să marcheze la cote minime de 2.00 și încredere 4/10.

Chievo vs. Sampdoria – ora 16:00

Chievo și Sampdoria se află la mijlocul clasamentului și par a fi doar arbitri fie în lupta pentru cupele europene, fie în cea pentru evitarea retrogradării. Cele două echipe au același număr de puncte acumulat, 22, ca urmare a aceleiași linii de clasament.

Sampdoria este însă mult mai solidă pe teren propriu, acolo unde a obținut 16 puncte din totalul celor 22. A reușit totuși să plece neînvinsă de la Firenze, dar a și lăsat puncte la Pescara sau Crotone. Emiliano Viviano și Carlos Carbonero lipsesc de la oaspeți, în timp ce Chievo are tot lotul valid.

Recomandarea noastră este 1 solist HA 0 la cote minime de 1.65 și încredere 4/10. 

Napoli vs. Torino – ora 16:00

Napoli traversează o perioadă foarte bună și a ajuns la opt meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile. Ultimele două partide au fost impresionante, 3-0 cu Inter și 5-0 cu Cagliari, și a urcat pe locul 4 al Seriei A, la distanță însă mare de lider. Folosirea lui Dries Mertens în centru ofensivei în etapa trecută s-a dovedit a fi o mutare foarte inspirată, belgianul marcând  de trei ori.

Torino a pierdut teren în lupta pentru Europa, ca urmare a înfrângerilor 0-2 cu Sampdoria și 1-3 cu Juventus. Pe San Paolo însă Torino nu a mai câștigat din 2009, într-un sezon în care a și retrogradat de fapt.

Recomandăm cote minime de 1.80 pentru GG&3+ și încredere 4/10.

Pescara vs. Bologna – ora 16:00

Poate cel mai puțin atractiv meci din etapă. Pescara este cea mai slabă echipă de pe teren propriu, cu excepția lui Palermo, în timp ce Bologna este penultima formație în meciurile de pe teren străin.

Gazdele acestui meci au motive de îngrijorare, deoarece distanța față de locul 17 s-a mărit la trei puncte. În plus, Alberto Aquilani, Cristiano Biraghi și Simone Pepe vor absenta în acest meci.

Bologna are 17 puncte acumulate și, cum spuneam, în deplasare stă slab, fără victorie și cu un golaveraj 5-15. Roberto Donadoni nu va avea trei atacanți la dispoziție pentru acest meci, Simone Verdi, Luca Rizzo și Umar Sadiq, toți accidentați.

Recomandarea noastră pentru acest meci este sub 2.5 goluri la cote minime de 1.70 și încredere 5/10.

Udinese vs. Crotone – ora 16:00

Și Udine are un sezon mult sub așteptări până acum, dar rezultatele din ultima vreme pot fi semnalul revenirii. 1-0 cu Bologna și 3-1 la Bergamo cu Atalanta, iar fosta echipă a lui Gabi Torje a urcat pe locul 13, departe însă de prima jumătate a clasamentului. Danilo va rata însă acest meci, suspendat.

Crotone a câștigat derby-ul suferinței cu Pescara, 2-1, în prima victorie după o pauză de o lună și jumătate. Crotone a primit gol în toate deplasările din acest sezon, dar a și marcat în cinci din cele opt avute. Defensiva este punctul slab, cu 30 de goluri încasate în 16 partide, capitol la care doar Palermo și Cagliari stă mai slab.

Recomandarea noastră este 1 & peste 1.5 goluri marcate în meci la cote minime de 2.00 și mize 3/10.

Genoa vs. Palermo – ora 21:45

Genoa a câștigat restanța cu Fiorentina la mijlocul săptămânii, un meci din etapa a treia, dar întrerupt din cauza vremii nefavorabile. Genovezii s-au impus cu 1-0 printr-un gol al lui Lazovic, un rezultat cu care au urcat pe locul 10 și suflă în ceafă lui Inter, Torino sau Fiorentina.

Misiunea lui Genoa pare a fi facilă, având în vedere că Palermo este cea mai slabă echipă din acest sezon. Demiterea lui De Zerbi n-a adus și o schimbare în jocul echipei, având în vedere că Palermo a pierdut și cu Chievo, 0-2 pe teren propriu. Mai mult, Giancarlo Gonzalez și Slobodan Rajkovic vor absenta în acest meci, ambii din compartimentul defensiv.

Recomandarea noastră este Genoa -1.25 la cote minime de 2.20 și mize 3/10. În cazul în care Genoa se impune la un singur gol, jumătate de miză este pierdută, iar jumătate returnată.

Lazio vs. Fiorentina – ora 21:45

Parcursul bun din ultima perioadă – exceptând înfrângerea din derby-ul cu Roma – a făcut ca Lazio să fie din nou în cursa pentru locurile de Liga Campionilor. Romanii au câștigat 62% din meciurile de pe teren propriu din acest sezon și au în față o formație ce merge destul de slab în deplasare pentru pretențiile sale: 3 victorii în 7 meciuri, iar aici includem și deplasarea de la Genoa, de la mijlocul săptămânii. De altfel, fizic Fiorentina ar putea suferi puțin, după ce prima parte a sezonului a fost încărcată.

Patric este suspendat, iar Parolo accidentat pentru Lazio, iar Salcedo este suspendat de la Fiorentina.

Recomandăm goluri marcate în ambele porți la cote minime de 1.65 și încredere 6/10.

[subtitle] România: Liga 1 [/subtitle]

ASA Târgu Mureș vs. Pandurii Târgu Jiu – ora 18:00

Înfrângerea de la Dinamo a făcut ca ASA să fie matematic a doua echipă din Liga Națională ce va evolua în play-out, după Poli Timișoara. Mureșenii au părăsit și Cupa României la mijlocul săptămânii, 0-3 la Voluntari, într-un meci în care nu au contat.

Pandurii a menajat jucătorii importanți în Cupă și a trimis la Constanța o echipă formată din juniori pentru partida cu Viitorul. Defensiva gorjenilor scârțâie, Pandurii încasând nu mai puțin de 11 goluri în ultimele trei partide.

Având în vedere problemele prin care trece Pandurii, recomandarea noastră este NO BET!

CSMS Iași vs. Dinamo București – ora 20:30

CSMS Iași nu ia în calcul un alt rezultat decât victoria cu Dinamo, cel puțin la nivel declarativ. Moldovenii par a fi pe drumul cel bun, au trei victorii în patru meciuri, cât obținuseră de fapt în tot restul sezonului. Ultimul succes a fost și mai special, obținut pe terenul marii rivale din Moldova, FC Botoșani. Eliminați în ultima etapă de campionat, Frăsinescu și Ciucur vor reveni astăzi pe teren, suspendarea fiind ispășită în Cupă, 0-2 cu CFR.

Dinamo și-a luat revanșa în fața Gazului după acel 0-4 rușinos în partida de joi din Cupă, 3-1. A fost un meci dominat de „câini”, care au fost superiori și care s-au calificat pe merit în sferturi. Situația din campionat nu este însă încă liniștitoare, după ce distanța față de locul 7 este de doar 6 puncte.

Meciurile lui Dinamo sunt cele mai spectaculoase, cu o medie de 2.9 goluri înscrise pe meci. Bucureștenii marchează mult, dar și încasează destul de mult. În aceste condiții, recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 2.10 și încredere 3/10.

[subtitle] Spania: La Liga [/subtitle]

Leganes vs. Eibar – ora 17:15

Eibar ocupă o poziție mai mult decât decentă în La Liga, după 15 etape situându-se pe locul 8, însă rezultatele din ultima vreme au fost departe de axa constanței, astfel că echipa bască poate da bătăi de cap pariorilor. Nici micuțul club de lângă Madrid nu se face de râs la prima participare din istorie pe prima scenă a fotbalului spaniol, dar sunt doar cu 3 puncte deasupra liniei de plutire. Listă impresionantă de idisponibilități la gazde pentru această partidă.

Mergem pe X2 la 1.5o cu mize 8/10.

Deportivo La Coruna vs. Osasuna – ora 19:30

Stilul de joc al lui Depor a început să fie unul mult mai aventuros, iar golurile au început să apară. Coincidență sau nu, Florin Andone are o evoluție în nota echipei, contribuind din plin la golaverajul colectiv. Problema este că mai este de lucrat foarte mult și la compartimentul defensiv pentru a putea părăsi zona nisipurilor mișcătoare din subsolul clasamentului. Deși a pierdut pe Bernabeu, Depor a fost foarte aproape de a da lovitura, conducând cu 2-1. Osasuna, în schimb, este în cădere liberă și nici nu dă semne de viață, consemnând un singur punct în ultimele 8 partide din La Liga, cu 6 înfrângeri consecutive.

Mergem pe victoria gazdelor cu minim 2 goluri marcate în meci la cote de 1.95 cu mize 6/10.

Barcelona vs. Espanyol – ora 21:45

Derbyul catalan le găsește pe cele două combatante în formă foarte bună, iar acest aspect nu poate decât să ne încânte, iar privirea este ațintită în special asupra lui Espanyol, echipă neînvinsă de 10 etape în La Liga. Singurul eșec suferit de Espanyol pe teren străin este cel din prima etapă de la Sevilla, acel 6-4 nebun, de atunci bifând 3 victorii și 3 rezultate de egalitate. Practic linia de clasament în deplasare a lui Espanyol este identică liniei de clasament a rezultatelor de pe teren propriu obținute de FC Barcelon în actualul sezon.

Mergem pe linia de handicap asiatic +3 pe Espanyol la cote de 1.60 cu mize 8/10, ceea ce înseamnă că în cazul unei victorii la fix 3 goluri diferență a gazdelor, se returnează miza.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.