Pariuri Premium joi 5 octombrie

1

Salutare dragii mei,

ieri am avut un singur pariu, acela de la Betty Pro, dovedit câștigător, dar și niște restanțe de luni de la tenis care nu au arătat prea bine la Flat Stakes.

Pariul Easy Money

Am avut zi de pauză ieri din cauza ofertei slabe, iar după ghinionul teribil suferit la ultimul meci am rămas cu o bancă de 500 de lei, ultima tranșă alocată acestei strategii pentru luna octombrie. Îmi voi lua un back-up și o voi împărți și pe aceasta în două, plecând azi de la o miză de 300 de Lei!

România – Kazahstan – 1 @1.29 – nu patriotismul mă îndemnă la stabilirea acestui pariu, ci factorii pre-match de pe urma cărora trag concluzia că nu există prea multe șanse de surpriză la acest meci azi. Din punct de vedere al cotei, mi se pare chiar mai multă valoare pe acest solist decât pe Anglia, Germania sau Polonia care se învârt la aceleași valori, dar tipul de adversar diferă. La români s-a produs șocul schimbării antrenorului, există o altă stare de spirit, iar acest meci pică perfect pentru un boost de imagine oricum pătată.  Din punct de vedere al meciurilor oficiale, raportându-ne la ultimii 5 ani, kazacii au pierdut 78% din cele 14 deplasări, obținând două remize: în Feroe acum 4 ani și în Islanda acum 2 ani. Tot de acum doi ani datează și singura victorie, obținută la limită în Letonia. Oaspeții noștri au un lot format exclusiv din jucători care evoluează în campionatul intern, providerul principal fiind Astana, iar valoarea totală a lotului abia ajunge la 15 milioane de euro. Ultimele 5 meciuri din această grupă au reprezentat înfrângeri clare, singurele puncte obținute fiind pe propriul teren, acolo unde îi ajută terenul greu pentru adversari, râul, ramul, etc.

Miza: 300

Câștig posibil: 387

Pariul Betty PRO

Aici stăm cel mai bine, avem 5/5 câștigate în această lună, iar șirul progresiei mizelor arată astfel: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19. Așadar, vom miza 20 de unități de pariere astăzi. Voi merge pe un COMBO e cotă finală 1.74!

Muntenegru vs Danemarca – X2 @1.39 – Nu am considerat nicio secundă echipa din Muntenegru ca fiind un outsider în această grupă, doar necunoscătorii au făcut greșeala asta de la bun început! Însă la meciul de azi au în față o echipă a Danemarcei care are la dispoziție o generație foarte bună, iar rezultatele vorbesc de la sine. Va fi un meci echilibrat, dar văd valoarea pe Danemarca

CSM Focșani vs. HC Dobrogea Sud – 2 @1.25 – Constănțenii au pierdut deja puncte importante în actuala ediție de campionat, iar ultimul meci a fost chiar la limită, fiind învinși de campioana ultimilor doi ani, DINAMO BUCUREȘTI, cu un singur gol diferență. Deplasarea de astăzi de la Focșani, ar trebui să contabilizeze 3 puncte fără prea mari probleme, diferența la nivelul lotului de jucători fiind evidentă în favoarea marinarilor!

Pariuri FLAT Stakes

Ultimele rezultate ne obligă să ajustăm miza raportându-ne la noul buget, astfel că noile mize sunt de 116 Lei în cazul meu (4% din Bankroll)

  1. Azerbaijan vs Cehia – Azerbaijan +0.75 HA @1.70 – miza 116 Lei (dacă bate Cehia la un gol diferență, se pierde jumătate din miză, iar jumătate e returnată! Pentru a câștiga tot pariul este nevoie ca Cehia să nu câștige!)
  2. Anglia vs. Slovenia – sub 3 goluri HA @1.55 – miza 116 Lei (la fix 3 goluri se returnează miza)
  3. România vs Kazakhstan – sub 3.25 goluri HA @1.56 – miza 116 lei (la fix 3 goluri se câștigă jumătate din pariu și jumătate se rambursează)

Bilanțul lunar poate fi verificat aici

ATENȚIE: cei care au achiziționat acces Premium se pot înscrie gratuit și pe grupul de facebook Cota2.ro. Accesul este doar pe bază de invitație, iar pentru asta vă rog să îmi dați un friend request aici și să îmi spuneți ce user aveți pe site.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

1 COMENTARIU

  1. Intr-o zi ca ieri cu multe meciuri de fotbal cred ca mergeau date doua pariuri la betty pro , mai ales ca cel de handball se desfasura devreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.