Ponturile Zilei: Nouă predicții din trei sporturi, cu cotă minimă 1.80, gata să ne aducă profit!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 China Tenis ATP Beijing Berdych vs. Rublev Peste 22.5 game-uri 1.90  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 China Tenis ATP Beijing Fognini vs. Zverev Peste 21.5 game-uri 1.77  SUPERBET – 250 LEI BONUS Nu
 China Tenis WTA Beijing Wozniacki vs. Kvitova 1 1.71  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CM Muntenegru vs. Danemarca Sub 2.5 goluri 1.80  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CM San Marino vs. Norvegia Peste 3.5 goluri 1.70  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CM Scoția vs. Slovacia Sub 2.25 goluri HA 1.75  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CM Venezuela vs. Uruguay 2 1.70  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Romania Handbal Liga Națională Potaissa Turda vs. HC Vaslui Peste 54.5 goluri 1.85  ADMIRAL–800 Ron BONUS Nu
 Romania Handbal Liga Națională CSA Steaua vs. Politehnica Timișoara Sub 47.5 goluri 1.95  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.80PROFIT: -4.1

 

Berdych vs. Rublev

De la Miami, când Berdych îl trimitea repede acasă pe Rublev, până la meciul direct de azi, din turul doi de la Beijing, lucrurile s-au schimbat în bine în cariera rusului, care se poate dovedi un adversar pe măsura înaltului ceh.

Săptămâna de referință din cariera lui Rublev e a doua de la US Open, unde s-a oprit abia în sferturi, învins de Nadal. De atunci, a pierdut în Cupa Davis și la Chengdu, dar a jucat din nou bine contra lui Sock, în primul tur. Berdych a trecut în trei seturi de Donaldson, deci ar putea face un meci lung și cu rusul cotat mai bine decât americanul învins în prima rundă.

Fognini vs. Zverev

Neamțul Zverev va avea forța de partea sa în duelul cu italianul Fognini, din turul secund de la Beijing, în care e cotat cu prima șansă.

Mai înalt, mai bine făcut, Zverev are armele mari, care pot produce rapid ravagii în defensiva adversară, dar nu trebuie să uităm că Fognini e un jucător cu experiență, capabil, încă, de rezultate mari. Italianul ia mingea repede, va reduce din timpul de pregătire al lui Zverev, iar ăsta e un avatanj important contra jucătorilor de tipul germanului.

Wozniacki vs. Kvitova

Cea mai în formă jucătoare din circuit, Caroline Wozniacki, are, după șapte victorii în ultimele nouă meciuri, un test imprtant de trecut, joi, în optimile feminine de la Beijing.

Daneza leagă succesele, a câștigat la Tokyo primul titlu în 2017, după șase finale pierdute, iar victoria din Japonia poate fi exact reculul psihic de care are nevoie. Kvitova, care vine după victorii în două seturi la KRistina Pliskova și Lepchenko, e o jucătoare foarte, foarte periculoasă, dar Wozniacki se deplasează la superlativ, impune un ritm foarte bun și e la un nivel foarte bun.

Muntenegru vs. Danemarca

Ce meci important! Cele două echipe se află la egalitate perfectă înaintea acestui duel de la Podgorica, cu două etape rămase de disputat din această campanie. Deci, echipa care va câștiga acest meci va lua o opțiune foarte importantă pentru locul 2, dar programul din ultima rundă avantajează pe reprezentanta Nordului: Danemarca-România și Polonia-Muntenegru.

Așadar, nu doar punctele contează, ci și scorul final, în condițiile în care golaverajul este cel care face departajarea. În situația dată, nu ne așteptăm la spectacol.

San Marino vs. Norvegia

E clar un meci în care Norvegia va impune ritmul și se va opri, dacă dorește, când vrea din marcat. San Marino nu poate emite pretenții, logic, a primit în medie peste 4.5 goluri până acum în această campanie, iar în tur a scăpat onorabil: 1-4. Așadar, cota pentru minim patru goluri înscrise este atractivă.

Scoția vs. Slovacia

E o situație similară cu cea de la Muntenegru-Danemarca: două echipe aflate în luptă directă pentru locul secund, în condițiile în care Slovenia nu reușește vreo minune în Anglia. Hamsik și compania are un punct avans în această cursă, dar și o deplasare grea, acolo unde nimeni nu a câștigat în aceste preliminarii.

Miza e mare, deci mizăm din nou pe un meci închis. Slovacia va invita Scoția să atace și va încerca să puncteze pe contraatac, așa cum a făcut-o și pe Wembley.

Venezuela vs. Uruguay

Cu o singură victorie în 16 meciuri, Venezuela nu ar trebui să încurce Uruguayul astăzi, mai ales că echipa lui Cavani și Suarez are nevoie de cele trei puncte. Practic, Uruguay are nevoie de victorie astăzi pentru a merge matematic la CM, cu o etapă înainte de final, în care misiunea este totuși facilă, cu Bolivia.

După 0-3 din tur, singura motivație pentru Venezuela ar fi să răzbune acel eșec destul de tur. Totuși, forma de moment este bună, cu remize cu Columbia și Argentina la precedenta acțiune, 0-0 și 1-1.

Potaissa Turda vs. HC Vaslui

Am avut meciuri cu foarte multe goluri în ultima perioadă între cele două echipe și sunt toate șansele să avem unul și astăzi. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte după cinci etape și chiar dacă rezultatele de până acum nu ne indică un meci deschis, foarte probabil va fi.

Cele două formații preferă jocul în viteză, care poate produce spectacol. Au fost două victorii ale Potaissei anul trecut, 45-28 și 33-27, ce ne indică faptul că formația ardeleană este favorită și astăzi la o victorie cu multe goluri înscrise.

CSA Steaua vs. Poli Timișoara

Ușor, ușor, Steaua devine victima favorită a Timișoarei: Poli a trecut de bucureșteni în sferturile play-off-ului de acum doi ani într-un decisiv chiar la Chiajna, iar în sezonul trecut bănățenii au scos patru puncte din meciurile directe.

Ce au avut în comun toate partidele recente? Goluri puține. Defensivele arată bine, este cartea lui Poli de altfel, dar și Steaua se apără bine în acest debut de sezon. De altfel, sunt formațiile cu cele mai bune defensive după cinci etape!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.