Pariuri Premium luni 9 octombrie

0

Salut băieți,

ieri am pierdut un singur pariu din cele 5 propuse, iar acel pariu pierdut a fost în cadrul strategiei Betty PRO. La Flat stakes am câștigat 2 combo-uri la cote de 2 și am ajuns înapoi în zona verde, Easy Money câștigat.

Pariul Easy Money

Meciuri tricky astăzi, material subțire, dar probabil că voi uimi cu selecția de azi. Voi merge pe un gol marcat de o anumită echipă, la o cotă bunicică pentru easy money, combinat cu un solist din fotbal.

QPR U23 vs Coventry U23 – minim un gol marcat QPR @1.15 – Betano – am urmărit rezumate ale meciurilor acestei echipe, nu doar acum, ci și în trecut. Atât ceea ce am văzut cât și statistica sunt de partea mea la acest pariu. Pentru a găsi ultimul meci fără gol marcat de QPR trebuie să ne întoarcem jumătate de an înapoi, în timp ce Coventry a reușit un singur „clean sheet” în ultimele 11 meciuri oficiale. Meciul din această seară se va juca pe Loftus Road, stadionul echipei mari și este primul din acest sezon disputat aici, deoarece fanii și-au manifestat interesul pentru partidă în număr mare, fiind un derby între primele două locuri. Media golurilor în meciurile disputate de ambele echipe în acest sezon depășește valoarea de 4!

Serbia vs. Georgia – 1 @1.17 – sârbii rămân pe primul loc în grupă, chiar și după înfrângerea din Austria, care le-a cam dat planurile peste cap, iar astăzi au un pic de presiune în ceea ce privește rezultatul final. Au nevoie de victorie pentru calificare directă și pentur a nu sta cu urechea ciulită la meciul de la Cardiff. Nu va fi un meci ușor, din moment ce Georgia a suferit doar 4 înfrângeri în grupă și au marcat în 7 din cele 9 meciuri disputate, dar calitatea jucătorilor din lotul Serbiei este mult superioară. Stadion plin, echipă solidă, râul-ramul, sârbii depind doar de ei pentru a reveni în elita mondială!

ATENȚIE: din bankroll-ul de start al lunii, în momentul de față am 740, după câștigul de ieri, iar astăzi voi proteja o parte, merg doar cu 240!

Miza: 240

Cota finală: 1.35

Câștig posibil: 323 

Pariul Betty PRO

Am postat aseară pe grupul de facebook un nou pariu pe care am decis să îl iau în cadrul strategiei și asta deoarece meciurile de tenis erau programate dimineață. Mi-a cam dat planurile peste cap, pentru că, după retragerea Carolinei Garcia de la acest turneu, Begu a devenit cap de serie și nu va mai juca împotriva Sabalenkăi ci împotriva Sharapovei. Am apucat să plasez pariul, drept pentru care voi fi nevoit să aștept returnarea mizei în cazul în care Riske trece de Wang, sau dacă nu, să ajustăm mizele pentru pariu pierdut. NO BET azi!

Pariuri Flat Stakes

De azi voi include și biletul zilei pe care îl postez la secțiunea free pe site, pentru că mizez și pe acele variante.

  1. COMBO @2.25 – miza 120 Lei: Țara Galilor vs. Irlanda – under 2.5 @1.50 / QPR U23 vs Coventry U23 over 2.5@1.50
  2. COMBO @2.34 – miza 120 Lei: Serbia vs. Georgia – Georgia +2.5 HA @1.60/ Ucraina vs. Croația – peste 2 goluri HA @1.47 (se poate plasa la toate agențiile care oferă handicapuri asiatice, inclusiv Superbet are asiatice pe aceste meciuri)

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.