Biletul Zilei: facem bani din goluri la început de săptămână?

0

Salutare prieteni,

ieri am încercat o cotă ceva mai riscantă, pe care am ratat-o, dar să fie clar pentru toată lumea, am mers strict pe plusul de valoare pe care aceasta îl oferea. Avem 7 bilete câștigate din ultimele 10, deci nu e rău deloc. Ieri am avut 3 din 4 pariuri câștigate pe grupul premium, nu ar strica să vă alăturați în număr cât mai mare, profiturile sunt decente! Azi voi merge pe un combo format din 2 meciuri.

Țara Galilor și Irlanda vor disputa un meci cu calificarea pe masă. Dacă aruncăm o privire pe clasament am putea spunea foarte simplu că galezilor le este suficient un egal pentru a prinde poziția secundă, dar nu e deloc așa. Doar 8 din cele 9 echipe clasate pe locul 2 merg la baraj, iar punctele și golurile marcate împotriva ultimei casate, nu se iau în calcul. Golaverajul este primul criteriu de departajare, iar în acest moment, Croația este ultima clasată, la egalitate de puncte cu Țara Galilor, cu același golaveraj, +2, dar cu doar 6 goluri marcate, față de 7 ale galezilor. În aceste condiții, dacă Ucraina și Croația remizează, Croații au nevoie de minim egal cu goluri! E nebunie! Revenind la meciul nostru, nu avem cum să nu remarcăm faptul că atât Irlanda, cât și Țara Galilor, au produs meciuri cu maxim 2 goluri marcate în aceste preliminarii, în proporție de 78%, mai exact 7 din cele 9 partide disputate de fiecare echipă au fost sărace în goluri. E de așteptat o primă parte în care niciuna din echipe să riște inutil, jucând mai mult la greșeala adversarului. Foarte posibil ca în partea secundă să se lase garda jos, Irlandezii fiind cei care vor fi nevoiți să puncteze, iar gazdele să încerce să speculeze pe contra-atac. Defensiva în 3 fundași centrali a gazdelor a fost destul de eficientă, încasând doar 5 goluri în 9 meciuri. Evident, și bookmakerii anticipează un astfel de scenariu și au tras cotele în jos pentru under 2.5!

În liga rezervelor din Anglia, avem o dispută care nu anunță mare lucru din punct de vedere al microbistului, cea dintre QPR și Coventry, cu începere de la ora 16.00! Trebuie menționat că cele două echipe ocupă chiar primele două poziții, iar ceea ce ne atrage atenția este stilul de joc deschis și foarte ofensiv practicat! QPR a bătut linia de over 2.5 goluri în toate cele 6 partide disputate în acest sezon, iar Coventry în ultimele 6 consecutiv. Media de goluri per meci este impresionantă pentru fiecare, valorile fiind situate la 4.3 respectiv 4.6!

Ți-am pregătit 3 cadouri: CASH + Acces grup Premium + Surpriză! Click aici și obține-le imediat!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Calificări CM 2018 Țara Galilor vs Irlanda SUB 2.5 GOLURI 1.45 0-1 Da
 Anglia Fotbal Development League QPR U23 vs Coventry U23 PESTE 2.5 GOLURI 1.50 1-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.17 la SPORTINGBET–700 Ron BonusMIZĂ: Nu

Biletul a fost jucat la SPORTINGBET, acolo unde ai și posibilitatea de CASH OUT în cazul în care rezultatele curg în favoarea ta și nu vrei să mai ai emoții până la final. 

ATENȚIE: Dacă îți deschizi un cont nou la SPORTINGBET folosind butonul de mai jos, vei primi un bonus de 700 de Ron, și vei putea avea acces GRATUIT în grupul secret de pe facebook COTA2.ro, unde postez zilnic mult mai multe pariuri!

DESCHIDE CONT NOU LA SPORTINGBET

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.