Pariuri premium joi 12 octombrie

0

Salutare,

am avut o zi decentă ieri, singurul meci ratat fiind cel de tenis de la flat stakes, unde Witthoeft a pierdut un set. Am avut parte și de un debut promițător al noului coleg, Gabi Donadoni, care ne-a furnizat 3/3 Live-uri câștigătoare pe grupul de facebook.

Pariul Easy Money

Valladolid vs Alcorcon – 1X @1.166 – Valladolid a suferit o singură înfrângere în acest sezon pe propriul teren, în fața satelitului Barcelonei, urmând apoi un șir de 3 succese consecutive. Alcorcon a înscris un singur gol în cele 4 deplasări ale sezonului, suficient cât să acumuleze o victorie pe terenul Zaragozei. Oaspeții de azi sunt fără victorie în ultimele 4 etape, timp în care au acumulat un singur punct, iar dacă aruncăm o privire pe întâlnirile directe, vom observa că s-au impus o singură dată în fața lui Valladolid din 12 încercări, iar acest lucru s-a întâmplat în 2011, pe propriul teren. Puțin probabil să asistăm azi la o surpriză!

Miza: 226

Câștig posibil: 262

Pariul Betty PRO

După câștigul de ieri, am ajuns la următorul șir al progresiei mizelor: 6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-22. Pariul de azi va avea miza de 28 de unități!

Vichlyantseva vs. Sorana Cârstea – 2 @1.67 – v-am spus că eu voi rula această strategie la Casa Pariurilor în această lună, aceasta este cota pe care am prins-o, dar observ că pe la alți bookmakeri, a început să scadă rău de tot. La Betano, de ex, este pe la 1.57

Pariuri Flat Stakes

  1. COMBO @1.89 – miza 120 lei: CSM Buc vs. Dinamo – peste 50.5 goluri @1.35 / Suceava vs Focșani – 1 @1.40 – PUBLICWIN
  2. COMBO @2.10 – miza 120 Lei: Troicki vs. Isner – Troicki +3.5 game-uri HA @1.44 / Nadal vs Fognini 2-0 seturi @1.46

Băieți, una peste alta, de curând am semnat un contract de parteneriat cu casa de pariuri 100% românească Publicwin. Am studiat oferta lor și o recomand, iată și de ce:

  • au linii multiple de handicap asiatic la fotbal (-0.75, -1, -1.25 etc) – nu mulți din operatorii licențiați în România au așa ceva
  • au linii multiple de handicap asiatic la tenis
  • au linii multiple de handicap asiatic la handbal și baschet – majoritatea licențiatelor se raportează la o singură linie – pentru mine e un avantaj

Nu strică să aruncați o privire la ei pe site, și vă rog să o faceți prin butonul de mai jos. Nu avem niciun beneficiu dacă vă înscrieți la ei, ca să nu existe suspiciuni, dar dacă le aducem jucători, putem avea anumite avantaje pe termen lung.

VEZI OFERTA  PUBLICWIN

Bilanțul lunar poate fi verificat aici

ATENȚIE: cei care au achiziționat acces Premium se pot înscrie gratuit și pe grupul de facebook Cota2.ro. Accesul este doar pe bază de invitație, iar pentru asta vă rog să îmi dați un friend request aici și să îmi spuneți ce user aveți pe site.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.