Biletul Zilei: înapoi pe șirul verde! Să vedem ce am pregătit pentru joi

0

Salutare,

iată că după 3 zile mai puțin inspirate, sau…mă rog…în care nu am evitat anumite surprize, am revenit ieri la obiceiuri câștigătoare. Astăzi voi combina pe același bilet tot 2 meciuri, ca de obicei, iar valoarea finală a cotei este fix 2.00.

La fel ca ieri, voi miza pe o partidă de tenis care implică o jucătoare din România a cărei formă de moment o recomandă ca alegere bună pentru pariul meu. Sorana Cârstea o va întâlni astăzi la Linz pe Natalia Vikhlyantseva, jucătoare din Rusia, care la Beijing și Wuhan a pierdut fără drept de apel în fața Dariei Kasatkina și Mariei Sakkari. Inconstanța rusoaicei este un punct slab în partida de azi contra Soranei, care a etalat un joc foarte bun în ultima perioadă.

Valladoild primește pe teren propriu vizita lui Alcorcon, cu începere de la ora 19.00, în cadrul etapei cu numărul 9 din Segunda. Valladolid a suferit o singură înfrângere în acest sezon pe propriul teren, în fața satelitului Barcelonei, urmând apoi un șir de 3 succese consecutive. Alcorcon a înscris un singur gol în cele 4 deplasări ale sezonului, suficient cât să acumuleze o victorie pe terenul Zaragozei.

Oaspeții de azi sunt fără victorie în ultimele 4 etape, timp în care au acumulat un singur punct, iar dacă aruncăm o privire pe întâlnirile directe, vom observa că s-au impus o singură dată în fața lui Valladolid din 12 încercări, iar acest lucru s-a întâmplat în 2011, pe propriul teren. Puțin probabil să asistăm azi la o surpriză!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Austria Tenis WTA Linz Vikhlyantseva vs Cârstea 2 1.70 0-2 Da
 Spania Fotbal Segunda Div Valladolid vs Alcorcon 1x 1.18 4-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.00 la SPORTINGBET–700 Ron BonusMIZĂ: Da

 

Biletul a fost jucat la SPORTINGBET, acolo unde ai și posibilitatea de CASH OUT în cazul în care rezultatele curg în favoarea ta și nu vrei să mai ai emoții până la final. 

ATENȚIE: Dacă îți deschizi un cont nou la SPORTINGBET folosind butonul de mai jos, vei primi un bonus de 700 de Ron, și vei putea avea acces GRATUIT în grupul secret de pe facebook COTA2.ro, unde se postează zilnic mai multe PARIURI LIVE!

DESCHIDE CONT NOU LA SPORTINGBET

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.