”Bun de carat bagaje” a ajuns golgeter

0

Vineri de la ora 20,45 Voluntari inaugureaza nocturna de la stadionul ”Anghel Iordanescu” in meciul cu FCSB contind pentru etapa a 14-a, prima din retur. Glumind putin, principala grija a gazdelor o constituie problema suporterilor la acest joc, in conditiile in care 6000 de localnici  au plecat in pelerinaj la Iasi, la moastele Sfintei Parascheva, cu 150 de autocare puse la dispozitie de Primarie.

La gazde suspendarea golgeterului Adrian Balan dupa primele etape ale campionatului, cind l-a injurat pe antrenorul Claudiu Niculescu, a insemnat sansa atacantului Alexandru Tudorie.

Fost international de tineret al Romaniei, Tudorie a profitat la maxim de sansa oferita si astfel odata cu transferul definitiv la Voluntari a reusit performanta ”de la cel bun de carat bagajele”, cum il caracterizase Reghecampf, la golgeterul turului de campionat cu 6 reusite.

Oaspetii s-au confruntat cu o serie de probleme si se fac eforturi pentru a fi recuperati cit mai multi fotbalisti pina la ora jocului, in conditiile in care pe linga mai vechii cu probleme, Alibec si Nedelcu, lista a fost ulterior ”ingrosata” cu accidentarile lui Man,Coman,Benzar, Budescu si Pintilii.In mod cert ultimul lipseste vineri fiind suspect de ruptura.

Recomandare: x2@2+

cota 1,60 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.