Pariuri Premium joi 19 octombrie

0

Oameni buni,

ce să mai zic după ziua de ieri? Am combinat evenimentele atât de bine încât pe fiecare combo am lovit câte unul roșu. La Betty PRO se pare că nu mai iese nimic, orice aș pune 🙂 Hai să alegem cea mai bună soluție!

Pariul Betty PRO

Ca un bărbat adevărat, accept cu demnitate o pierdere la această strategie în această lună! Decizia mea este să dau STOP acestei strategii pentru această lună și să îmi asum pierderea de aproape 500 de lei, iar restul de 1000 să îi adaug băncii de la Flat Stakes, dacă va fi cazul.

Din ce am mai discutat cu unii dintre voi, nici nu există un interes crescut pentru această strategie, principiile vi le-am explicat, deci o puteți aplica în continuare cei care doriți.

Pariul Easy Money

Nice vs. Lazio – over 0.5 goluri – @1.06 în Betfair Exchange

Miza 592

Câștig posibil 625 – după comisionare

Pariuri Flat Stakes

Mi-a fost afectat binișor bugetul cu gherlele de ieri, voi încerca să am selecții mult mai bine filtrate și mă voi concentra mult mai bine. Cei care mă cunoașteți știți că pun accent destul de mare pe documentare și argumentare, nu plasez pariuri doar de dragul de a paria și de multe ori încerc să caut și valoare în cote. Doar că la pariurile Pre-Match, se întâmplă des ca socoteala din târg să nu se potrivească foarte bine cu cea de acasă. Așa cum au fost zile cu 5/5 pariuri câștigate, iată că sunt și zile cu 4/5 pierdute, cum a fost ieri. Mea culpa!

  1. Nice vs Lazio – GG3+ @1.95 – Casa Pariurilor – miza 100 lei – două echipe care practică un fotbal ofensiv și cu defensive penetrabile. Chiar dacă unii jucători vor fi menajați, filozofia de joc a antrenorilor este aceeași
  2. COMBO @2.40 – Casa Pariurilor –  miza 100 Lei: Sheriff vs. Lokomotiv – Under 2.5 @1.50/ Zorya – Hertha – Under 2.5 @1.60 – genul de meciuri în care echipa mai valoroasă evoluează în deplasare, posesia va aparține, probabil, oaspeților dar nu în proporții covârșitoare, iar dominarea mă aștept să fie una sterilă. Sincer, le văd meciuri clasice de maxim 1 gol.
  3. Schwartzman vs Escobedo – 2-0 seturi @1.70 – Betfair – miza 100 de leiDiego Schwartzman, finalistul de anul trecut de la Antwerp, joacă primul meci în sală în 2017, joi, contra americanului Ernesto Escobedo, în optimile turneului la care anul trecut juca ultimul act. Pe hârtie, Escobedo e un adversar foarte periculos, pentru că se bazează pe un serviciu excelent și are un joc de forță din spatele terenului, dar suprafața de lA Antwerp e marele avantaj al argentinianului, care nu a ajuns întâmplător până în finală anul trecut. Schwartzman ia mingea foarte repede, va reduce timpul de execuție al lui Escobedo, iar acest detaliu poate fi decisiv, pentru că americanul de origine mexicană e periculos atunci când poate dicta ritmul punctelor.
  4. COMBO @1.97 – Casa Pariurilor – miza 100 de lei: Everton vs Lyon -X2 @1.46 / Marseille vs Guimaraes – 1 @1.35 – Everton nu se regăsește, iar Premier League este o competiție mult mai importantă decât Europa League. Desigur, niciun manager din Anglia nu va afirma ceva de genul „ne doare în cur de Europa League”, dar prin prisma titularilor trimiși în teren la astfel de meciuri, mesajul este clar. Lyon este o echipă imprevizibilă, dar spectaculoasă, iar jocul lor este același atât acasă cât și în deplasare, indiferent de numele adversarului. Marseille este în revenire de formă și chiar are dorință de reafirmare pe plan european. Calibrul adversarului de azi le permite să își adjudece o victorie logică și nu foarte trudită, mă gândesc la un 2-0 sec.

Atât momentan, diseară voi încerca să văd ce se mai poate specula după afișarea formațiilor de start și, eventual, poate facem și ceva live-uri pe grup.

Bilanțul lunar poate fi verificat aici

ATENȚIE: cei care au achiziționat acces Premium se pot înscrie gratuit și pe grupul de facebook Cota2.ro. Accesul este doar pe bază de invitație, iar pentru asta vă rog să îmi dați un friend request aici și să îmi spuneți ce user aveți pe site.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.