Ponturile Zilei: 11 selecții din fotbal, tenis și handbal la cotă medie 1.80!

0

Biletul Zilei nu este o misiune ușoară, iar cine se crede expert al combinațiilor de evenimente poate oricând să calce greșit. Dezavantajul pariurilor de tip COMBO față de pariurile SINGLE, este acela că intră mult mai mulți factori în ecuația câștigului, dar unele cote mici nu merită pariate în regim SINGLE!

Astfel, echipa noastră vine în ajutorul pariorilor cu recomandări de ponturi ce pot fi folosite pe bilete cu pariuri multiple, iar steluțele acordate reprezintă probabilitățile de câștig estimate.

Vă dorim inspirație maximă!

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Ți-am pregătit 3 cadouri: CASH + Acces grup Premium + Surpriză! Click aici și obține-le imediat!

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Nice vs. Lazio Ambele marchează 1.65  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Europa LeagueZenit vs. Rosenborg 1 & Peste 2.5 goluri 1.80  SUPERBET – 250 LEI BONUS Da
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Braga vs. Ludogorets Ambele marchează 1.85  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Everton vs. Lyon Ambele marchează și peste 2.5 goluri 1.85  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Villarreal vs. Slavia Praga Villarreal -1 HA 1.70  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Zlin vs. FC Copenhaga 2 1.85  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Belgia Tenis ATP Antwerp Schwartzmann vs. Escobedo 2-0 1.70  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Rusia Tenis ATP Moscova Bublik vs. Ramos Bublik +3.5 game-uri 1.80  ADMIRAL–800 Ron BONUS Da
 Suedia Tenis ATP Stockholm Troicki vs. Zverev Peste 23.5 game-uri 1.98  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Tenis WTA Luxemburg Witthoeft vs. Bertens 2 1.75  SUPERBET – 250 LEI BONUS Nu
 Romania Handbal Liga Națională CSM Roman vs. HC Dunărea Brăila Sub 48.5 goluri 1.85  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.80PROFIT: -6.25

 

Schwartzmann vs. Escobedo

Diego Schwartzman, finalistul de anul trecut de la Antwerp, joacă primul meci în sală în 2017, joi, contra americanului Ernesto Escobedo, în optimile turneului la care anul trecut juca ultimul act.

Pe hârtie, Escobedo e un adversar foarte periculos, pentru că se bazează pe un serviciu excelent și are un joc de forță din spatele terenului, dar suprafața de lA Antwerp e marele avantaj al argentinianului, care nu a ajuns întâmplător până în finală anul trecut. Schwartzman ia mingea foarte repede, va reduce timpul de execuție al lui Escobedo, iar acest detaliu poate fi decisiv, pentru că americanul de origine mexicană e periculos atunci când poate dicta ritmul punctelor.

Bublik vs. Ramos

În optimile de la Moscova, rusul Aleksander Bublik, care a ales să reprezinte Kazahstanul, va juca al patrulea meci al acesteoi săptămâni, contra spaniolului Ramos, aflat la debutul în competiție.

Bublik l-a învins pe Harris, în calificări, apoi a pierdut cu Rosol, dar a avut noroc și a intrat pe tablou ca lucky loser. A profitat, apoi, de șansa oferită și l-a învins în minimum de seturi pe Gabashvili, înainte să stea față în față cu un adversar care vine după un sfert de finală la Shanghai. Avantajat de faptul că e deja adaptat suprafeței și motivat de șansa unui prim sfert de finală al carierei la nivel ATP, Bublik pare un underdog demn de încredere.

Troicki vs. Zeverev

Aflat într-o formă bună, sârbul Viktor Troicki îl va înfrunta pe neamțul Mischa Zverev, în optimile de la Stockholm, într-un meci în care serviciile vor juca un rol foarte imprtant.

Pe cea mai rapidă suprafață pe care se joacă în această săptămână, e de așteptat ca Troicki să joace tenisul mai așezat și să emită mai multe pretenții la retur, dar Zverev are, la rândul lui, argumente puternice. Neamțul e unul dintre cei mai ofensivi jucători din circuit, vine foarte des la fileu, iar în condiții precum cele din Suedia această tactică îl va ajuta foarte mult.

Witthoeft vs. Bertens

Anul acesta, la Bastad, Kiki Bertens a cedat doar cinci game-uri în partida cu Carina Witthoeft, iar șansa revanșei pentru nemțoaică vine în sferturile de la Luxemburg.

În această săptămână, Witthoeft le-a învins pe LEpchenko și Rodina, în timp ce Bertens a trecut de Allertova și a profitat de abandonul lui Petkovic, în optimi. Din punctul nostru de vedere, diferența dintre cele două se va face în schimburile mai lungi din spatele terenului, unde Bertens ar trebui să aibă un plus. Mai solidă pe serviciu, cu un forehand foarte bun și mai puternică mental, olandeza ar trebui să găsească ușor răspunsuri la jocul adversarei.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.