Biletul Zilei 22 Decembrie 2016. Cota finala 2.17 medium-stakes

0

Biletul Zilei propus ieri de echipa noastră a fost câștigător fără emoții la cota 2.33 cu miză mare, confidence-rate-ul acordat fiind justificat pe deplin. Astăzi avem din nou posibilitatea unui câștig, meciurile selectate fiind evaluate cu șanse individuale mari de câștig.

Torino vine după trei înfrângeri consecutive, ultimele două împotriva unor echipe de top 3, Napoli și Juventus. Șansa lor de a pune capăt acestei serii negative este una foarte bună, pentru că astăzi primesc vizita unei formații modeste în deplasare, Genoa, care tocmai vine după un rocambolesc 3-4 pe propriul teren cu Palermo.

Sampdoria a pus capăt unei serii impresionante de 5 victorii consecutive pe propriul teren când a fost răpusă de Lazio cu scorul de 1-2. Același scor a fost înregistrat și în etapa precedentă când au pierdut la Verona. Udinese vine după 3 victorii consecutive, dar în ultimele 13 meciuri disputate pe Marrasi cu Sampdoria gazdă, friulanii nu au reușit să se impună decât o singură dată, în 2012.

Palermo a reușit o răsturnare de scor fenomenală duminică, atunci când în ultimele 20 de minute au revenit de la 1-3 și s-au impus cu 4-3 în deplasarea de la Genoa, punând capăt unei serii negre de 12 meciuri fără victorie în toate competițiile, cu 9 eșecuri la rând în Serie A! Măiculiță…câtă răbdare…Dar asta nu e tot, oaspeții de astăzi, Delfino Pescara, echipă la care face tușa Alexandru Mitriță, a debutat în acest sezon de Serie A cu un egal cu Napoli, urmat de o victorie la Sassuollo și apoi 16 meciuri fără victorie, din care 7 eșecuri consecutive.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Italia Fotbal Serie A Torino vs. Genoa 1X 1.25 1-0 Da
 Italia Fotbal Serie A Sampdoria vs. Udinese 1X 1.33 0-0 Da
 Italia Fotbal Serie A Palermo vs. Pescara 1X 1.30 1-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.17MIZĂ (unități): 6/10Da

*cea mai bună valaore a cotelor a fost selectată din oferta Betano.com

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.