Flash TIPS: Ultimele ponturi ale anului pentru partidele din Serie A!

0

Avem ultimele meciuri din Serie A din acest an și nu vom duce lipsă de spectacol, chiar dacă partidele lui Juventus și Milan au fost amânate pentru ca cele două să dispute Supercupa Italiei, la Doha. Avem pregătite șase analize și tot atâtea predicții, care, sperăm noi, să ne aducă profit!

[subtitle] Italia, Serie A [/subtitle]

AS Roma vs. Chievo – ora 21:45

Roma a cedat în duelul foarte important cu Juventus și a rămas la șapte puncte în urma liderului, dar poate termina anul 2016 la doar -4 în clasament, în condițiile în care campioana și-a amânat meciul din această rundă. Situația s-a schimbat la 180 de grade pentru romani, care au ajuns din lupta pentru titlu în lupta pentru locurile de Liga Campionilor. Acasă însă este foarte puternică, are 8/8 și golaveraj 24-6.

Chievo stă pe un liniștitor loc 10 după succesul 2-1 cu Sampdoria din weekend. Veronezii au fost însă dominați, au avut o posesie de doar 35%, însă și-au atins scopul. Rămâne de văzut cum vor aborda această deplasare, în care nu vor evolua Gobbi și Hetemaj.

Recomandăm cote minime de 1.60 pentru 1 & peste 1.5 goluri marcate în meci și mize 8/10.

Cagliari vs. Sassuolo – ora 21:45

Cagliari pierde din turație, după ce în ultimele trei etape nu a câștigat, deși în două din ele a întâlnit formații mai slab clasate, Pescara sau Empoli. Gruparea din Sardinia găsește greu drumul către gol, însă în schimb încasează destul de mult. Totuși, situația este încă liniștitoare, avantajul față de primul loc retrogradabil fiind de 11 lungimi.

Sassuolo continuă să aibă un sezon sub așteptări. A pierdut și duelul cu Inter, 0-1 de acasă, și are deja zece înfrângeri înregistrate. Se află un loc mai jos decât Cagliari, are trei puncte mai puțin, dar chiar și așa marchează destul de mult în deplasare, media fiind de peste un gol pe meci.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.60 și încredere 7/10.

Fiorentina vs. Napoli – ora 21:45

Fiorentina s-a îndepărtat destul de mult de locurile fruntașe, astfel că victoria cu Napoli este singura opțiune. Pedro Sousa pare a fi pe picior de plecare ca urmare a rezultatelor din campionat, locul 8 fiind mult sub așteptări.

De când îl folosește pe Mertens în centrul atacului ca 9 fals, Napoli înscrie mult. Belgianul a punctat de trei ori la Cagliari, iar cu Torino a făcut-o de patru ori, într-un meci în care și Chiricheș a marcat! Napoletanii traversează o perioadă fantastică, cu 13 goluri în trei etape, iar performanța este remarcabilă cu cât două din adversare au reprezentat Italia în Europa League, Inter și Torino.

Recomandăm cote minime de 1.75 pentru 1X și încredere 4/10.

Palermo vs. Pescara – ora 21:45

E momentul pentru primul sau primele puncte scoase de Palermo acasă? Rămâne de văzut, cert este că victoria de la Genoa, din etapa trecută, este imensă din punct de vedere al moralului și o mare gură de oxigen. Palermo a câștigat cu 4-3, după ce a marcat de trei ori în ultimele 20 de minute!

Pescara va avea o misiune grea cu cât Valerio Verre este suspendat, iar Simone Pepe accidentat. Ultima clasată a pierdut ultimele șase deplasări, fie că a jucat în campionat, fie în Cupa Italiei. Este poate meciul care ține în viață câștigătoarea, în tentativa de a evita retrogradarea.

Recomandăm 1 solist la cote minime de 2.20 și mize 3/10.

Sampdoria vs. Udinese – ora 21:45

Udine a legat trei victorii în premieră și a urcat pe locul 11, cu 24 de puncte, la nouă distanță de locul 5, care duce în Europa League. Evident, este mult prea mult să vorbim despre faptul că Udine poate ajunge acolo, dar are potenția de a încurca formațiile importante. Thereau și-a regăsit forma din trecut, are opt goluri marcate în acest moment, golgheterul echipei.

Sampdoria a pierdut atât cu Lazio, cât și cu Chievo, astfel că a coborât tocmai pe locul 13. Rezultatele vin după ce genovezii bifaseră câteva evoluții satisfăcătoare, însă per total formează o nucă tare atunci când evoluează pe Luigi Ferraris, unde au câștigat 73% din punctele puse în joc.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.70 și încredere 4/10.

Torino vs. Genoa – ora 21:45

Se află față în față echipele care au pierdut cele mai spectaculoase meciuri din ultima vreme din Serie A. Torino a cedat 3-5 la Napoli, unde meciul a fost decis în primele 25 de minute, când Mertens a reușit hattrick-ul. Sunt însă trei înfrângeri consecutive pentru torinezi, care au rămas mult în urma locurile de Europa League.

Genoa a pierdut încredibil cu Palermo pe teren propriu, 3-4, după ce a condus cu 3-1. Mai mult, Mattia Perin a fost eliminat și va absenta cel puțin două meciuri, portarul care a fost titular până acum în toate partidele din campionat. Genoa este destul de inconstantă și pare a se concentra foarte bine doar împotriva granzilor.

Mergem pe goluri marcate de ambele echipe și minim 3 în total la cote de 2.00 cu mize 5/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: foxsportasia.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.