Biletul Zilei 2 ianuarie 2017. Cota finala 2.28 medium-stakes

0

Secțiunea Biletul Zilei a terminat anul 2016 cu o serie impresionantă de câștiguri, iar prima variantă propusă pentru acest an are un confidence rate bun. Cititorilor noștri li se pregătește o surpriză de proporții în materie de betting-aid, care va fi disponibilă în curând prin intermediul proiectului nostru, o metodă de-a dreptul revoluționară de a câștiga bani cu efort minim.

Brighton este surpriza plăcută din Championship, fiind detronată din fotoliu de lider de Newcastle doar pentru că meciul din precedenta etapă le-a fost amânat din cauza ceții. Gazdele de astăzi, Fulham, se luptă pentru ocuparea unei poziții de play-offși sunt pe 8 la jumătatea sezonului, la 5 puncte de locul 6 și sunt neînvinși în ultimele 6 partide disputate pe propriul teren. 6 din ultimele 7 întâlniri directe în toate competițiile au produs cel puțin 3 goluri.

West Brom primește vizita lui Hull pe peropriul teren, iar în etapa de anul nou, ambele echipe au marcat 2 goluri în meciurile disputate. Hull a pierdut ultimele 7 meciuri disputate pe teren străin, iar în ultimele 5 nici măcar nu a reușit să marcheze. 5 din ultimele 6 meciuri disputate de West Brom pe propriul teren au avut maxim 2 goluri la final.

Everton primește pe Goodison Park vizita fostei echipe antrenate de actualul manager Ronald Koeman, Southampton. În 5 din ultimele 6 meciuri disputate de Everton acasă au fost marcate maxim 2 goluri, în vreme ce ultimele 3 meciuri ale lui Southampton au avut minim 3 reușite. Everton este neînvinsă în ultimele 10 dispute directe cu „sfinții” pe propriul teren.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Fotbal Championship Fulham vs. Brighton over 1.5 1.33 1-2 Da
 Anglia Fotbal Premier League WBA vs. Hull WBA HA 0 1.29 3-1 Da
 Anglia Fotbal Premier League Everton vs. Southampton 1X 1.33 3-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.28MIZĂ (unități): 6/10Da

  *cea mai bună valoare a cotelor a fost selectată din oferta Unibet

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: worldfootball.net

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.