Biletul Zilei 3 ianuarie 2016. Cota finala 2.50 medium-stakes

0

Am început anul cu dreptul la Biletul Zilei, prima variantă propusă pe 2017 de echipa noastră fiind câștigătoare fără emoții. Pentru astăzi am selectat două evenimente cu șanse bune de câștig, însă miza recomandată rămâne la nivel mediu deoarece implică și un meci de cupă, iar motivația nu este la cel mai înalt nivel în competițiile secundare.

Stoke primește vizita lui Watford pe Bet365 stadium, iar lucrurile nu stau prea bien pentru Walter Mazzari înaintea acestei partide. Infirmeria este plină, iar rezultatele recente nu l-au ajutat deloc. Nici Stoke nu rupe gura târgului, forma lor fiind oscilantă, iar rezultatele nu impresionează, ultima victorie datând de acum fix o lună, între timp bifând 5 etape fără victorie.

Valencia și Celta Vigo se vor întâlni în primul meci al acestui an în cadrul optimilor Cupei Regelui pe Mestalla. Va fi meciul tur pentru accederea în sferturi, iar cele două echipe practică un joc destul de deschis. Este de așteptat, ca în orice meci disputat în dublă manșă, ca echipa oaspete să forțeze marcarea unui gol care valorează mai mult în deplasare.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Fotbal Premier League Stoke vs. Watford PSF 1 1.55 2-0 Da
 Spania Fotbal Copa del Rey Valencia vs. Celta Vigo ambele înscriu 1.62 1-4 Da
COTĂ FINALĂ: 2.50MIZĂ (unități): 4/10Da

  *cea mai bună valoare a cotelor a fost selectată din oferta Betano.com

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: twitter.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.