Flash Tips 3 ianuarie: recomandările zilei nu pot fi ignorate

0

Debut de an profitabil pentru pariorii care au ținut cont de recomandările echipei noastre  pentru meciurile disputate ieri în Premier League. Astăzi avem parte de alte 3 dispute din cel mai bogat campionat al lumii, iar noi căutăm să evidențiem aspectele decisive.

Bournemouth vs. Arsenal, ora 21.45

Bournemouth este pe un liniștitor loc 9, la 9 puncte distanță față de zona locurilor retrogradabile, iar victoria de acum două zile de pe Liberty Stadium în fața lui Swansea este cu siguranță un boost de moral pentru băieții lui Eddie Howe. Arsenal a reușit o victorie lejeră în fața lui Crystal Palace, golul lui Olivier Giroud reușit în chiar prima zi a anului având șanse mari să rămână în topul celor mai frumoase goluri ale lui 2017. Din totalul de 9 deplasări de până acum,Arsenal nu a reușit să înscrie în una singură, caz identic pentru partidele disputate de Bournemouth pe propriul teren. Mark Pugh și Lewis Cook sunt accidentați de la gazde, în timp ce Jack Wilshere nu poate juca împotriva clubului de la care a fost împrumutat. Wenger ar putea începe partida cu Mustafi și Oxlade-Chamberlain în formula de start. Valoarea minimă a cotei  recomandării noastre este 2.00.

Mergem pe goluri în ambele porți și minim 3 înscrise în meci cu mize 4/10.

Crystal Palace vs. Swansea, ora 22.00 

Meci de 6 puncte în zona retrogradării, între două echipe care au schimbat deja antrenori în acest sezon. La gazde Sam Allardyce l-a înlocuit pe Alan Pardew chiar înainte de Crăciun, în timp ce Swansea i-a demis atât pe Francesco Guidolin cât și pe Bob Bradley și încă este în căutare de soluții. Meciul tur a fost un adevărat thriller, Swansea impunându-se cu 5-4 la capătul unui meci cu o evoluție incredibilă a scorului. Pe teren străin, însă, „lebedele” au strâns un singur punct în ultimele 8 partide, în timp ce în 6 din ultimele 7 meciuri disputate au încasat minim 3 goluri. Sam Allardyce a recunoscut că schimbările făcute în meciul cu Arsenal au fost menite să menajeze anumiți jucători în vederea partidei de astăzi cu Swansea. Cota 2.20 propusă de echipa noastră pentru această partidă are șanse mari de reușită.

Mizăm pe victoria gazdelor și minim 2 goluri marcate în meci cu 5/10.

Stoke vs. Watford, ora 22.00 

Ambele echipe au avut de cărat o desagă grea în care au intrat câte 4 goluri din partea adversarilor din etapa precedentă. Stoke a mers la Chelsea de unde nu se putea aștepta la prea multe, însă nu s-a dus ca mielul la tăiat, reușind să egaleze în două rânduri, însă fiind răpuși pe final cu 4-2. Watford a încasat-o bine pe propriul teren de la Tottemham cu 4-1, golul de onoare venind pe final de meci. Problema cea mai mare pentru Mazzari este infirmeria care este plină de jucători din defensivă, iar echipa sa a bifat 3 eșecuri consecutive în deplasările din Decembrie 2016, care fac parte dintr-un total de 5 meciuri consecutive fără victorie pe teren străin. În tur Stoke s-a impus cu 1-0, iar pentru meciul de astăzi au avut o zi în plus de pauză față de adversari. Recomandarea echipei noastre pleacă de la o valoare a cotei situată la pragul minim de 1.90.

Mizăm 4/10 pe minim 2 goluri marcate de Stoke în acestă partidă.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.