Biletul Zilei 9 ianuarie 2017. Cota finala 1.93 medium-high stakes

0

Într-o zi cu oferta de pariere atât de slabă, echipa noastră a analizat două meciuri care pot aduce un profit decent la început de săptămână.

CSU Sibiu primește vizita lui Phoenix Galați în Liga Națională de Baschet Masculin, într-un meci care a fost amânat de două ori din cauza viscolului. Programat inițial sâmbăta trecută de la ora 18.00, meciul a fost mutat duminică, apoi astăzi, starea drumurilor fiind impracticabilă în județul Galați. Antrenorul gazdelor, Da Fleșeriu, are mare încredere în elevii săi și se declară mulțumit de starea fizică a jucătorilor, care pleacă favoriți în confruntarea de azi. În toate cele 6 deplasări din acest sezon, gălățenii au avut starturi de meci lente!

Angelique Kerber, liderul WTA, va întâlni la noapte în optimile turneului de la Sydney, pe ocupanta locului 26 în ierarhia feminină, rusoaica de  20 de ani neîmpliniți, Daria Kasatkina. Rusoaica este o tânără de perspectivă, dreptace, care execută reverul cu două mâini și tocmai i-a pus probleme mari lui Garbine Muguruza în turneul de la Brisbane, unde a cedat în 3 seturi după ce a avut minge de meci.

[wcm_nonmember]

OFFF….se pare că nu ai acces la tot conținutul acestui articol deoarece nu ești abonat. Doar abonații Biletul Zilei sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_nonmember]

[wcm_restrict plans=”challenger, ponturi-si-analize”] OFFF….se pare că nu ai acces la tot conținutul acestui articol deoarece nu ai abonamentul corespunzător. Doar abonații Biletul Zilei sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat.. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_restrict]

[wcm_restrict plans=”full-access, biletul-zilei”]

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Baschet LN Masculin CSU Sibiu vs. P. Galați Sfert 1 DNB 1 1.40 21-20 Da
 Australia Tenis WTA Sydney A. Kerber vs. D. Kasatkina 1 1.38 0-2 Nu
COTĂ FINALĂ:1.93MIZĂ (unități): 7/10 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betano.com

LEGENDĂ: Sfert 1 DNB 1= echipa gazdă câștigă primul sfert, iar în caz de egalitate se returnează miza!

 [/wcm_restrict]

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: globalsports.ro

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.