Biletul Zilei 10 ianuarie 2017. Cota finala 2.14 medium stakes

0

Varianta propusă pentru astăzi la Biletul Zilei de către echipa noastră se bucură de un confidence rate bun în raport cu cotația primită.

Liderul detașat al campionatului din Israel, Happoel Beer Sheeva, echipă calificată în primăvara europeană a Europa League, va primi pe propriul teren ocupanta locului 4, Maccabi Haifa. Cele două formații s-au întâlnit în anul calendaristic 2016 de 8 ori (!), de 4 ori în campionat și apoi în meciuri tur-retur din cele 2 cupe interne, iar de fiecare dată întâlnirile dintre cele două formații au produs spectacol. Echipa la care evoluează și Ovidiu Hoban este neînvinsă pe teren propriu, înregistrând 6 victorii și un rezultat de egalitate.

[wcm_nonmember]

OFFF….se pare că nu ai acces la tot conținutul acestui articol deoarece nu ești abonat. Doar abonații Biletul Zilei sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_nonmember]

[wcm_restrict plans=”challenger, ponturi-si-analize”] OFFF….se pare că nu ai acces la tot conținutul acestui articol deoarece nu ai abonamentul corespunzător. Doar abonații Biletul Zilei sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat.. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_restrict]

[wcm_restrict plans=”full-access, biletul-zilei”]

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Israel Fotbal Premier League H. Beer Sheeva vs. M. Haifa ambele înscriu 2.14 2-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.14MIZĂ (unități): 4/10Nu

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betfair.ro  

 [/wcm_restrict]

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.