Biletul Zilei 14 ianuarie 2017. Cota finala 2.94 high stakes

0

Varianta de astăzi a Biletului Zilei propune un factor multiplicator final decent, care, practic, ne poate tripla suma investită în caz de succes.

Montpellier nu traversează cea mai bună perioadă, însă prima etapă din anul 2017 îi poate ajuta să depășească rezultatele slabe înregistrate pe final de an. Singura înfrângere de pe teren propriu datează din Septembrie, în timp ce oaspeții din această seară nu au cunoscut succesul pe teren străin în această stagiune. Oaspeții folosesc un sistem cu 3 fundași centrali care a încasat minim 2 goluri în ultimele 3 deplasări.

Meciul de deschidere al ediției din acest an a Cupei Africii pare o formalitate pentru gazda turneului, Gabon, care întâlnește o debutantă în competiție, Guinea-Bisau. Gazdele sunt pregătite de fostul antrenor al Realului din Madrid, Jose Antonio Camacho, iar victoria este singura opțiune în meciul de astăzi, lupta pentru șefia grupei urmând să se dea împotriva Camerunului. Cota de piață a super-starului gabonez, Pierre-Emerick Aubameyang, este de 5 ori mai mare decât a întregului lot al oaspeților.

Inter Milano primește pe San Siro vizita lui Chievo. Cele două formații sunt pe traiectorii total opuse pe axa performanțelor recente, însă nu ne așteptăm la un meci ușor pentru gazde, așa cum îl văd mulți. Inter are 5 victorii consecutive în ultimele partide disputate pe teren propriu, în fiecare dintre ele înscriind minim 2 goluri, în timp ce Chievo a înregistrat 3 eșecuri în ultimele 4 deplasări din Serie A.

[wcm_nonmember]

OFFF….se pare că nu ai acces la tot conținutul acestui articol deoarece nu ești abonat. Doar abonații Biletul Zilei sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_nonmember]

[wcm_restrict plans=”challenger, ponturi-si-analize”] OFFF….se pare că nu ai acces la tot conținutul acestui articol deoarece nu ai abonamentul corespunzător. Doar abonații Biletul Zilei sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat.. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_restrict]

[wcm_restrict plans=”full-access, biletul-zilei”]

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Franta Fotbal Ligue 1 Montpellier vs. Dijon 1X & 2+ 1.45 1-1 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Cupa Africii Gabon vs. Guinea-Bissau 1 1.40 1-1 Nu
 Italia Fotbal Serie A Inter vs. Chievo 1 1.45 3-1 Da
COTĂ FINALĂ:2.94MIZĂ (unități): 8/10 Nu

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet   

[/wcm_restrict]

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: kwesesports.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.