Biletul Zilei 13 ianuarie 2017. Cota finala 2.35 medium-stakes

0

Încercăm să transformăm o zi de vineri 13 într-una cu noroc, contrar superstițiilor, iar varianta propusă la Biletul Zilei să fie câștigătoare.

În Segunda Division, avem parte de un meci între două echipe din prima parte a clasamentului, iar ceea ce ne-a atras atenția este faptul că ambele au șanse reale de calificare cel puțin la barajul pentru promovare, iar în acest caz motivația ambelor tabere există într-un procentaj ridicat. Gazdele de la Cadiz trec printr-o serie excelentă de 4 victorii consecutive care le-a adus până pe locul 3, în timp ce Valladolid a bifat 3 victorii în ultimele 4 meciuri.

Duelul din Championship dintre Leeds United și Derby County era pe vremuri o încleștare aprigă în Premier League, iar acum cele două se bat pentru un loc în Play-off-ul pentru promovare. Leeds are 4 victorii consecutive pe propriul teren, fiind neînvinsă de 5 etape, în timp ce Derby a pus capăt unei perioade excelente de 10 etape de invincibilitate prin eșecul suferit la Norwich etapa trecută.

Ultima selecție este reprezentată de primul meci din Ligue 1 pe 2017, în care St Etienne se deplasează la Lille, iar formația gazdă pornește ca favorită în această întâlnire în opinia bookmakerilor. Nu va fi un meci ușor pentru niciuna din echipe, iar semnul echilibrului va fi cel care va plana deasupra rezultatului final.

[wcm_nonmember]

OFFF….se pare că nu ai acces la tot conținutul acestui articol deoarece nu ești abonat. Doar abonații Biletul Zilei sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_nonmember]

[wcm_restrict plans=”challenger, ponturi-si-analize”] OFFF….se pare că nu ai acces la tot conținutul acestui articol deoarece nu ai abonamentul corespunzător. Doar abonații Biletul Zilei sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat.. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_restrict]

[wcm_restrict plans=”full-access, biletul-zilei”]

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Spania Fotbal Segunda Division Cadiz vs. Valladolid 1X 1.40 0-1 Nu
 Anglia Fotbal Championship Leeds vs. Derby 1X 1.40 1-0 Da
 Franta Fotbal Ligue 1 Lille vs St. Etienne St. Etienne +1,5 HA 1.20 1-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.35MIZĂ (unități): 4/10Nu

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betano.com  

[/wcm_restrict]

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: worldfootball.net

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.