Flash Tips 14 ianuarie 2017: alege din 21 de ponturi și analize

0

Încet-încet oferta de pariere se îmbogățește pe weekend ce trece, iar oportunitățile de profit pentru pariori cresc în condițiile unor decizii bune. Ziua de sâmbătă programează meciuri în 4 din cele mai puternice campionate ale Europei, iar echipa noastră v-a pregătit, ca de obicei, analizele și recomandările de pariere pentru fiecare meci al etapei.

FC Barcelona vs. Las Palmas, La Liga, ora 17:15

Ar trebui să ne așteptăm la un meci foarte frumos pe Camp Nou. Barcelona primește vizita unei formații ofensive, dar care rămâne de văzut cum va reacționa în acest meci.

A fost puțină presiune pe catalani, dar băieții lui Luis Enrique au reacționat bine. Barca s-a calificat în sferturile Cupei, întorcând acel 1-2 din tur cu Bilbao, dar a avut ceva emoții. Toți cei trei oameni din ofensivă au înscris în acest meci, iar Messi a ajuns la trei goluri marcate din lovitură liberă în trei meciuri.

Las Palmas a părăsit Cupa Spaniei, dar a reușit să câștige pe Vicente Calderon, 3-2. Livaja a marcat de două ori și a devenit astfel cel mai bun marcator al echipei din acest sezon.

Greu de găsit valoare în cote când vine vorba de echipe ca Barcelona, însă noi vom miza 4/10 la 2.25 pe victoria catalanilor cu goluri de ambele părți în această dispută.

Burnley vs. Southampton, Premier League, ora 17.00 

Burnley era o echipă văzută ca și candidată certă la lupta pentru evitarea retrogradării în acest sezon, iar până acum se descurcă mai bine decât se așteptau. Din cele 23 de puncte acumulate, 22 sunt obținute pe propriul teren, iar cu acest bilanț de 7 victorii, 1 egal și 3 înfrângeri de pe Turf Moor se situează mai bine decât Man United și Man City într-un clasament al punctelor obținute în propriul fief. Southampton vine după 3 eșecuri consecutive, iar asta i-a coborât în clasament până pe locul 10, la doar un punct avans față de gazdele de astăzi. Recomandarea noastră este cotată la 1.70.

Mizăm 5/10 pe 1X, forma gazdelor de pe propriul teren fiind un atu demn de luat în seamă.

Gabon vs. Guinea-Bissau, Cupa Africii, ora 18.00 

Gazdele competiției nu puteau spera la un debut mai lejer în faza grupelor, adversarul de astăzi fiind considerat victimă în proporție de 90%. Guinea-Bissau este la prima participare din istorie în această competiție și a câștigat grupa de calificare cu cel mai mic număr de puncte față de toate celelalte câștigătoare de grupe. Defensiva lor este formată din jucători cu mai puțin de 15 selecții la națională, ceea ce oferă un avantaj consistent predicției noastre pentru acest meci.

Mizăm 8/10 la cota 2.40 pe faptul că atacantul gabonez al Borrusiei Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyang va înscrie minim 1 gol în meci.

Nu uita să verifici Biletul Zilei propus pentru astăzi cu factor multiplicator final 2.94! Iar aici poți verifica Biletul Etapei la cotă finală 20.81!

Swansea vs. Arsenal, Premier League, ora 17.00 

Swansea  intră într-o perioadă de foc, în care va avea ca adversari pe Arsenal, Liverpool, Southampton și Manchester City. Victoria din etapa trecută, 2-1 de la Palace, a readus speranțele în tabăra galezilor în privința evitării retrogradării, însă rămâne de văzut în ce măsură Swansea poate obține și sâmbătă un rezultat pozitiv. Acasă, echipa condusă de Paul Clement a primit un număr foarte mare de goluri, 23, fiind cea mai slabă defensivă la acest capitol.

Arsenal a ieșit din top patru după remiza de la Bournemouth, 3-3, o remiză scoasă după un nou gol marcat de Giroud în minutele de prelungiri. Londonezii au avut dificultăți și în FA Cup, unde tot francezul a adus victoria și tot pe final de meci, cu golul său din minutul 89.

Neil Taylor și Jefferson Montero sunt accidentați pentru Swansea. Hector Bellerin, Kieran Gibbs, Theo Walcott, Mesut Ozil și Mathieu Debuchy sunt incerți la oaspeți, Santi Cazorla, Per Mertesacker și Francois Coquelin accidentați, iar Mohamed Elneny e la Cupa Africii. Recomandarea noastră pentru această partidă este 100% câștigătoare!

Vă sugerăm să evitați această partidă! Pentru noi este NO BET.

Tottenham vs. West Brom, Premier League, ora 14.30 

Tottenham este cea mai în formă echipă din Premier League în acest moment, alături de Man United, înregistrâng 5 succese consecutive în competiție. Victoria de etapa trecută în fața liderului Chelsea a reaprins speranțele tuturor celor implicați în bătălia pentru supremație. West Brom nu este deloc o echipă rea, însă a dezamăgit în fața echipelor din Top 6 în acest sezon. Dele Alli este „on fire” cu 7 reușite în ultimele 4 etape de Premier League!!! Erik Lamela este incert la gazde, în rest nu există indisponibilități. Recomandarea noastră este cotată la 1.85.

Mizăm 5/10 pe minim 3 goluri marcate în meci.

Hull vs. Bournemouth, Premier League, ora 17.00 

Lanterna roșie se pregătește de vizita unei echipe care devine tot mai matură de la meci la meci. Bournemouth a obținut aproape de două ori mai multe puncte decât adversarul de azi, iar jocul practicat arată din ce în ce mai bine, cu multe ocazii create și în combinații extrem de rapide și dificile pentru adversar. 70% din punctele obținute de Hull în prima parte a sezonului au fost consemnate pe propriul teren, iar principalele speranțe în privința salvării vin de la evoluțiile scoțianului Snodgrass. De la gazde lipsesc Mbokani și Elmohamady, selecționați la Cupa Africii, acestora alăturându-li-se accidentații Will Keane, Moses Odubajo, Greg Luer, și Alex Bruce. De la oaspeți vor absenta Gradel, Francis și Lewis Cook. Recomandarea noastră este cotată la 1.75.

Mizăm 6/10 pe X la pauza sau la finalul partidei.

Sunderland vs. Stoke, Premeir League, ora 17.00

David Moyes mai are o problemă mare cu care se va confrunta înaintea acestei partide, pe lângă lista lungă de accidentați, iar aceasta este Cupa Africii, din cauza căreia îi vor mai lipsi 3 jucători: Kone, Ndong și Khazri. Tot 3 jucători are și Mark Hughes plecați la Cupa Africii, iar aceștia sunt Wilfried Bony, Ramadan Sobhi și Mame Diouf. 9 din ultimele 11 confruntări între cele două echipe din toate competițiile au produs sub 2.5 goluri, însă în Premier League Stoke a pierdut ultimele 3 deplasări, încasând de fiecare dată minim 3 goluri, în timp ce în ultimele 3 meciuri disputate de Sunderland s-au înscris minim 3 goluri. Sunderland este neînvinsă în 11 din ultimele 12 directe disputate cu Stoke pe propriul teren. Recomandarea noastră pentru această partidă este cotată la 2.60.

Mizăm 4/10 pe minim 1 gol marcat de veteranul Jermain Defoe în meci. Cele 11 goluri încasate de Stoke în ultimele 3 deplasări, coroborate cu statistica impresionantă de 11 goluri reușite de atacantul englez din totalul de 19 al echipei, dau valoare acestui pariu.

Watford vs. Middlesbrough, Premier League, ora 17:00

Se anunță un meci aprig disputat, între două echipe cu rezultate slabe în Premier League în ultima perioadă. Watford vine după o serie de cinci meciuri fără victorie în campionat și a pierdut patru dintre ele, iar distanța față de locul 18, cel care duce în Championship, este de doar șapte puncte acum. Victoria cu 2-0 recentă din FA Cup în fața lui Burton nu poate fi relevantă, în condițiile în care adversarul se luptă pentru supraviețuire în liga secundă.

Boro nu merge nici ea fantastic, chiar dacă a rezistat bine atât cu Burnley, cât și cu Manchester United. Comparativ cu Watford, Boro este două poziții mai jos, are doar patru lungimi avans față de Sunderland, astfel că situația nu este atât de liniștitoare.

Watford are o serie de indisponibilități pentru acest duel. Nordin Amrabat, Brice Dja Djedje și Adlene Guedioura sunt la Cupa Africii, iar Roberto Pereyra și Valon Behrami sunt accidentați. De partea cealaltă, singurul absent este Viktor Fischer, în timp ce noul transfer Rudy Gestede ar putea fi titular. Recomandarea noastră este cotată la 1.70.

Mizăm 4/10 pe linia de handicap asiatic SUB 2.25 goluri.

West Ham vs. Crystal Palace, Premier League, ora 17:00

West Ham trece printr-o perioadă grea, nu doar ca rezultate – 0-1 Leicester, 0-2 Manchester United și 0-5 Manchester City, în FA Cup – ci și prin faptul că starul Dimitry Payet a declarat că nu va mai juca pentru ciocănari vreodată după ce clubul a refuzat oferta de transfer din partea lui OM. Astfel, cel mai bun om al lui Slaven Bilic ar putea fi în afara lotului pentru duelul cu Palace, pe lângă accidentații Diafra Sakho, Arthur Masuaku, Gokhan Tore și Alvaro Arbeloa. Andre Ayew și Cheikhou Kouayte reprezintă naționalele lor la Cupa Africii.

Palace traversează o perioadă foarte dificilă, în care au obținut o singură victorie în 15 meciuri, incluzând aici și duelul din FA Cup. În aceste condiții, avantajul față de primul loc retrogradabil este de doar un punct, iar duelul cu West Ham se anunță a fi foarte important.

Connor Wickham, Steve Mandanda, Jonathan Benteke, Pape Souare (accidentați), Bakary Sako și Wilfried Zaha (la naționale) lipsesc pentru oaspeții din acest meci. Recomandarea noastră este cotată la 1.85.

Mizăm 4/10 pe sub 2.5 goluri marcate în meci.

Leicester vs. Chelsea, Premier League, ora 19:30

Leicester a legat trei rezultate pozitive pentru a doua oară în acest sezon. Campioana vine după o victorie surprinzătoare în FA Cup, 2-1 la Everton, în care dubla lui Musa a adus calificarea. Acest meci cu Chelsea este primul dintr-o serie de trei de foc pe teren propriu, în condițiile în care King Power Stadium se vor deplasa și Manchester și Liverpool. Cupa Africii o lasă pe Leicester fără doi jucători foarte importanți, Mahrez și Slimani, dar și fără Amartey.

Înfrângerea din etapa trecută, 0-2 la Tottenham, nu a schimbat foarte mult datele problemei în campionat pentru Chelsea. Băieții lui Conte sunt în continuare primii, iar diferența față de Liverpool s-a micșorat cu un singur punct, după ce cormoranii au scos doar o remiză la Sunderland. Singura absență a liderului este cea a lui John Terry, în timp ce Oscar și Obi Mikel au plecat în China.

Va fi al treilea meci direct din acest sezon. Până acum, Chelsea s-a impus cu 3-0 în campionat și cu 4-2 în Cupa Ligii, după prelungiri, cel de-al doilea succes venind chiar pe King Power Stadium. Recomandarea noastră este cotată la 1.95.

Mizăm 4/10 pe faptul că Leicester nu va pierde această partidă.

Rennes vs. PSG, Ligue 1, ora 18:00

Ligue 1 se reia, iar campioana PSG are o misiune grea încă de la debut: deplasarea la Rennes, o formație incomodă, dar pe care a învins-o în ultimele patru meciuri directe. Ambele echipe vin însă după meciuri în Cupă și după victorii categorice totodată. Rennes a învins pe Biarritz cu 6-0 în deplasare, în timp ce PSG a trecut de Bastia cu 7-0 și Metz 2-0.

Rennes este pe locul 7 în acest moment, într-un campionat foarte echilibrat: opt puncte o despart de locul de Europa League și zece de cel care duce în Ligue 2, astfel că situația nu este așa confortabilă. În schimb, PSG nu concepe alt rezultat decât victoria, în condițiile în care distanța față de liderul Nice este de cinci lungimi.

Fundașii Ermir Lenjani, Afonso Figueiredo și Pedro Mendes și mijlocașul Clement Chantome sunt accidentați la Rennes, iar Ramy Bensebaini și Giovanni Sio participă la Cupa Africii. De la PSG vor lipsi Javier Pastore și Jese, iar Serge Aurier participă și el la Cupa Africii. Recomandarea noastră este cotată la 1.65.

Mizăm 6/10 pe linia de handicap asiatic SUB 2.75 goluri

Angers vs. Bordeaux, Ligue 1, ora 21:00

Angers nu este deloc în formă, iar pauza de iarnă nu a schimbat mare lucru în exprimarea echipei. E drept, băieții lui Stéphane Moulin au câștigat în Cupa Franței, 2-1 la Granville, însă adversarul era tocmai din liga a patra și a reușit să conducă, 1-0, în debutul partidei.

Cupa Africii o lasă pe Angers fără mai mulți jucători importanți. Famara Diedhiou, Cheikh N’Doye, Karl Toko Ekambi și Nicolas Pepe sunt plecați la echipele naționale, iar Billy Ketkeophomphone este accidentat. Cei cinci au marcat în total 13 goluri din totalul de 15 ale lui Angers din acest sezon.

Bordeaux are un meci în plus față de Angers în acest început de an, 3-2 cu Guingamp în Cupa Ligii. Debutul lui 2017 a fost bun, în care echipa a câștigat și în Cupa Franței, 1-0 la Clermont, dar problema cea mare este în campionat. Bordeaux are cinci meciuri fără victorie în campionat, iar aici includem și două înfrângeri drastice, 0-4 cu Montpellier și Monaco. Thomas Toure este accidentat, iar Adam Ounas este suspendat. Valoarea indicelui recomandării noastre se situează la 1.90.

Mizăm 7/10 pe victoria oaspeților în handicap asiatic 0, cu returnarea mizei în caz de egalitate.

Lorient vs. Guingamp, Ligue 1, ora 21:00

Lorient a avut un început de an foarte bun, cu o victorie împotriva revelației Nice, 2-1 în Cupa Franței. Victoria este cu atât mai importantă cu cât Nice a condus cu 1-0 la pauză, iar Aliadiere și Mesloub au adus calificarea.

Problema cea mare pentru Lorient este că Benjamin Moukandjo este convocat la Cupa Africii, astfel că Bernard Casoni se vede nevoit să joace în următoarele săptămâni fără cel mai bun om de gol.

Guingamp a fost eliminată din Cupa Franței, 2-3 la Bordeaux, unde a condus cu 1-0, dar n-a avut prea multe șanse la victorie totuși. Deplasarea de la Lorient este însă una abordabilă, în condițiile în care obiectivele celor două echipe sunt total diferite. Practic, victoria este vitală în tentativa de a evolua în Europa în sezonul viitor. Cea mai importantă absență pentru acest meci este cea a fundașului Ikoko, plecat la Cupa Africii. Recomandarea noastră este cotată la 3.35.

Mizăm 2/10 pe un eventual rezultat de egalitate la final de partidă.

Montpellier vs. Dijon, Ligue 1, ora 21:00

Anul a început cum nu se poate mai prost pentru fosta campioană, care a părăsit Cupa Franței după o prestație lamentabilă, 0-5 cu Lyon, în deplasare. Montpellier nu are motive să fie liniștită la jumătatea campionatului, distanța față de Caen, echipă ce merge în Ligue 2 în acest moment, este de doar patru puncte. Nici Dijon nu stă prea confortabil în clasament, având un singur punct peste Caen, dar succesul de săptămâna trecută din Cupă, 2-0 la Louhans Cuiseaux, poate contribui mult la moral.

Este un meci ce a produs mult spectacol în trecut și care ne poate încânta încă o dată. În ultimele trei meciuri directe am avut o victorie a lui Montpellier, 5-3, și două remize, 1-1 și 3-3.

Anthony Vanden Borre, Ryad Boudebouz și Casimir Ninga sunt accidentați de la gazde, iar Yacouba Sylla este cu Mali la Cupa Africii. Anthony Belmonte, Florent Balmont și Frederic Sammaritano sunt accidentați la Dijon, în timp ce Mehdi Abeid și Fouad Chafik sunt și ei la Cupa Africii. Recomandarea noastră este cotată la 1.80.

Mizăm 6/10 pe victoria gazdelor.

Nancy vs. Bastia, Ligue 1, ora 21:00

Nancy continuă șirul rezultatelor foarte bune și în 2017, după succes 2-0 de pe terenul lui Nantes din Cupă. Nancy a ajuns astfel la șase meciuri fără înfrângere, o serie începută pe 10 decembrie cu acel 2-0 cu Angers. Mai mult, trebuie spus că ultimele cinci meciuri au avut loc în deplasare, printre care două pe terenul lui Saint Etienne. Singura absență notabilă este cea a portarului Guy N’Dy Assembe, accidentat.

Bastia a început anul dezastruos, 0-7 la Paris cu PSG, dar în general corsicanii au probleme. În cinci din ultimele nouă meciuri, Bastia nu a găsit drumul către gol, iar sâmbătă seară se anunță un nou meci greu. Ambele echipe sunt în lupta pentru rămânerea în Ligue 1, distanța dintre ele și locul 18 fiind de trei, respectiv două puncte.  Golgheterul lui Bastia, Enzo Crivelli, este accidentat și va absenta. Recomandarea echipei noastre este cotată la 1.70.

Mizăm 4/10 pe victoria gazdelor în handicap asiatic -0.25.

Toulouse vs. Nantes, Ligue 1, ora 21:00

Toulouse s-a stins treptat după un start fantastic de sezon, iar totul a culminat cu eliminarea din Cupa Franței, 1-2 pe teren propriu cu Marseille. S-au strâns patru partide fără victorie pentru fosta echipă a lui Dragoș Grigore, iar din ultimele 11 partide doar două au fost câștigate.

Nantes în schimb trece printr-o perioadă bună, deși a fost eliminată de Nancy din Cupă. Sigur, miza pentru Nantes nu este un parcursul cât mai mult în Cupă, ci evitarea retrogradării. În prezent, echipa a urcat deasupra linii retrogradării după cele două victorii legate din Ligue 1, iar șansele la un rezultat pozitiv la Toulouse sunt ridicate.

Am avut patru remize în ultimele patru meciuri directe și niciodată mai mult de două goluri marcate în meci. Avem o recomandare 100% câștigătoare pentru acest meci.

Vă propunem să evitați această partidă din cupoanele de pariere. Pentru noi este NO BET.

Crotone vs. Bologna, Serie A, ora 19:00

Crotone pare condamnată la retrogradare și doar o minune o mai salvează în acest an. Anul 2017 a început rău, 0-1 la Roma cu Lazio, într-un meci însă în care Immobile a marcat în minutul 90. Dezarmant este însă modul în care Crotone a pierdut, deoarece posesia a fost de doar 32% și echipa a avut un singur șut pe spațiul porții adverse.

Bologna e pe 15, dar are un avans ce pare liniștitor față de locurile retrogradabile, de zece puncte. Înfrângerea de pe terenul lui Juventus era previzibilă, a fost 0-3, dar per-total jocul etalat nu a fost chiar atât de slab. În tur, Bologna s-a impus cu 1-0, printr-un gol al lui Destro înscris în minutul 86.

Mesbah lipsește de la Crotone, plecat la Cupa Africii, iar de la oaspeți lipsesc Saphir Taïder, Simone Verdi și Umar Sadiq.

Această partidă nu ne stârnește interesul din punct de vedere parioristic. Recomandăm NO BET!

Inter vs. Chievo, Serie A, ora 21:45

Inter continuă să evolueze foarte bine sub comanda lui Pioli. Milanezii au câștigat 2-1 la Udinese în runda trecut și rămâne în cursa pentru locurile de Liga Campionilor, dar un succes în fața lui Chievo este vital. Brozovic absentează însă sâmbătă, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, iar în primul 11 va intra Joao Mario.

Chievo a cedat 1-4 cu Atalanta în primul meci al anului din Serie A, după o partidă slabă. Practic, partida a fost rezolvată din primele 25 de minute, în care oaspeții au marcat de două ori. Defensiva a început să dea rateuri, având în vedere că în ultimele două partide Chievo a încasat șapte goluri, iar în primele 16 încasase în total 17 goluri. Nicola Rigoni și Perparim Hetemaj sunt incerți pentru această deplasare. Recomandarea noastră este cotată la 2.25.

Mizăm 4/10 pe victoria lui Inter fără să primească gol.

Leganes vs. Athletic Bilbao, La Liga, ora 14:00

Fără victorie de șapte meciuri, Leganes are în față un alt meci foarte greu sâmbătă după-amiază. Totuși, avantajul său în disputa cu Bilbao poate fi acela că bascii vin după un meci foarte solicitant pe Camp Nou, pierdut 1-3, rezultat în urma căruia au părăsit Copa del Rey.

Leganes mai are doar patru puncte față de locul 18, iar marea problemă este legată de faptul că înscrie foarte puțin. Echipa a punctat doar de 13 ori în 17 etape, fiind cea mai slabă formație din La Liga la acest capitol.

Raul Garcia și Ander Iturraspe revin la Bilbao după ce și-au ispășit etapele de suspendare după eliminările din turul optimilor Cupei Regelui. Xabier Etxeita s-a accidentat însă în duelul cu Barcelona și va absenta în această deplasare. Recomandarea noastră este cotată la 1.60.

Mizăm 5/10 pe X la pauză sau la final de partidă.

Atletico Madrid vs. Betis, La Liga, ora 19:30

E un sezon în care Atletico nu reușește să mențină un ritm ridicat. Madrilenii au fluctuații, alternează rezultatele pozitive cu cele surprinzătoare, așa cum a fost și la mijlocul săptămânii. Băieții lui Simeone s-au calificat în sferturile Cupei, dar au pierdut 2-3 cu Las Palmas acasă. Victoria cu Betis este obligatorie, pentru că Villarreal le suflă în ceafă lui Griezmann și compania, iar prezența în Liga Campionilor în sezonul viitor este pusă sub semnul întrebării.

Betis merge bine acasă sub comanda noului antrenor, Víctor Sánchez, dar a pierdut toate meciurile de pe teren străin cu el pe bancă. Premizele unui rezultat pozitiv sunt destul de mici, pentru că Betis nu a mai câștigat de patru ani în fața unei formații din primele trei ale Spaniei. Recomandarea noastră este cotată la 1.65.

Mizăm 6/10 pe victoria gazdelor fără să primească gol.

Deportivo La Coruna vs. Villrreal, La Liga, ora 21:45

Ar trebui să avem un duel tare între Deportivo și Villarreal. Gazdele au o șansă importantă, având în vedere problemele din ofensivă cu care se confruntă oaspeții acestei partide. Sansone este suspendat, Bakambu este plecat la Cupa Africii, astfel că pentru Villarreal în atac vor începe Borre și Pato. De asemenea, Musacchio și Jaume Costa vor absenta, alte două piese importante.

Depor a urcat la cinci puncte peste locurile retrogradabile și s-a liniștit, momentan. A părăsit însă Copa del Rey după două remize cu Alaves, 2-2 acasă și 1-1 în deplasare, însă a ajuns la cinci meciuri consecutive în care nu a pierdut, cea mai bună serie din acest sezon. Recomandarea noastră este cotată de bookmakeri la valoarea 2.00.

Ne așteptăm să vedem goluri marcate de ambele formații și vom miza 5/10 pe această predicție.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.