Biletul Zilei 28 ianuarie: Cota finala 3.06 medium-stakes pentru sambata

0

Cu 9 variante câștigătoare din ultimele 12 propuse, Biletul Zilei este pe o pantă ascendentă a profitului lunar înregistrat și avem speranțe că vom încheia luna cu un profit-margin decent. Pentru astăzi, echipa noastră a descoperit două evenimente ale căror cote ne aduc valoare și merită jucate în combinație, beneficiind astfel de un factor multiplicator final care ne poate tripla banii investiți. Staking-level-ul recomandat este la valoare medie!

Galatasaray a pierdut 3 puncte importante în deplasarea de etapa trecută de la Karabukspor, mărind distanța față de lider la 5 puncte greu de recuperat. Oaspeții tocmai și-au pierdut omul de gol, Hugo Rodallega fiind transferat la Trabzonspor. Galata a marcat minim 2 goluri în 8 din ultimele 10 directe. Ultimele 4 partide disputate pe Ali Sami Yen au avut peste 2,5 goluri marcate, iar în 3 din ele Galata a punctat de minim 3 ori!

Leganes primește vizita lui Celta Vigo, echipă ce vine cu un boost zdravăn de moral după ce a eliminat Real Madrid din Cupa Regelui, înscriind de 4 ori în cele două manșe. Este drept că gazdele au avut mai mult timp să pregătească meciul și mai multe zile de odihnă, însă calitatea individuală a jucătorilor este de partea galicienilor.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Turcia Fotbal SuperLiga Galatasarray vs. Akhisar Bel. 1 & peste 1,5 goluri 1.80 6-0 Da
 Spania Fotbal La Liga Leganes vs. Celta Vigo X2 1.70 0-2 Da
COTĂ FINALĂ: 3.06MIZĂ (unități): 5/10 Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betano.com

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.