Flash Tips sâmbătă 28 ianuarie: 18 analize și recomandări de pariere pentru azi

0

Avem un nou weekend plin cu fotbal de înaltă calitate. Sunt multe meciuri foarte interesante, precum Leipzig-Hoffenheim, în care oaspeții pornesc din postura  singurei echipe neînvinse din campionatele tari ale Europei. Echipa noastră v-a pregătit, ca de obicei, analizele și recomandările de pariere pentru TOATE partidele ce se dispută în campionatele cele mai puternice  și pe care le puteți consulta  în cadrul acestui articol.

[subtitle] FREE TIPS [/subtitle]

Lyon vs. Lille, Ligue 1, ora 18.00 

Lyon a bifat duminică cea de-a treia victorie consecutivă pe teren propriu,, impunându-se destul de clar cu 3-1 în fața lui Marseille și se chinuie să țină pasul cu plutonul fruntaș, distanța față de locul 3 fiind de 8 puncte în condițiile unui meci mai puțin disputat. Ultima victorie a lui Lille datează din 10 decembrie 2016, urmând 4 etape consecutive fără succes, fapt ce a adus echipa la doar 2 puncte deasupra liniei de plutire în Ligue 1. Memphis Depay ar putea debuta pentru gazde în acest meci, în timp ce Lille se confruntă cu o listă lungă de absenți. Lyon nu a primit gol în 5 din ultimele 7 directe cu Lille, iar ultimele 6 deplasări consecutive ale oaspeților de azi au produs maxim 2 goluri pe tabelă.

Recomandarea noastră este cotată la valoarea 2.00! Mizăm 5/10 pe victoria gazdelor și 1-3 goluri înscrise în meci!

Angers vs. Metz, Ligue 1, ora 21.00 

Cu unul dintre cele mai proaste bilanțuri pe teren propriu în acest sezon, atât din punct de vedere al punctelor cât și a golurilor marcate, Angers are meci de 6 puncte azi împotriva lui Metz. Gazdele nu au mai câștigat de 9 etape, iar momentan se află pe penultimul loc cu 20 de puncte, însă o victorie îi poate urca 4 poziții. Vom avea parte de dueluri foarte interesante în jumătatea inferioară a clasamentului în acest sezon, iar acesta poate fi unul dintre ele. Metz se află momentan cu un punct peste Angers în clasament, iar cele 6 goluri înscrise în 11 deplasări i-au asigurat 3 victorii și 2 rezultate de egalitate din postură de echipă vizitatoare. Ambele tabere au absențe importante din primul 11. 10 din ultimele 11 directe au produs maxim 2 goluri, iar Angers nu a reușit să câștige decât 1 din ultimele 10 întâlniri cu Metz.

Recomandarea noastră este cotată la 1.85! Mizăm 7/10 pe linia de handicap asiatic SUB 2.25 goluri în această partidă!

Alaves vs. Atletico Madrid, La Liga, ora 17.15 

Nou-promovata Alaves a abordat toate meciurile împotriva granzilor din acest sezon cu o tactică ultra-defensivă și încercând să surprindă pe contraatac, iar cei care urmăresc îndeaproape campionatul Spaniei știu foarte bine că această tactică a dat roade în deplasarea de pe Nou Camp când s-au impus cu 2-1 în fața Barcelonei, provocând prima bombă a sezonului în La Liga. Împotriva echipelor mai mici au dat dovadă de limite în creativitate. Defensiva lui Atletico este arhi-cunoscută pentru organizarea foarte bună. Atletico va căuta să se răzbune după ce în tur a pierdut 2 puncte dramatic, înscriind în minutul 93 și fiind egalați în minutul 95, într-un meci în care Atletico a avut 27 de ocazii de gol, iar Alaves un singur șut. Recomandarea noastră este cotată la 1.75!

Mizăm 8/10 pe X2 & 0-2 goluri marcate în meci.

Leganes vs. Celta Vigo, La Liga, ora 21.45 

Ultimul meci al serii din La Liga propune un duel mai puțin atractiv prin prisma numelor combatantelor. Leganes era dată victimă sigură la primul sezon din istorie pe prima scenă fotbalistică din Spania, însă iată că micuțul club madrilen face față rigorilor impuse și momentan se află la 5 puncte deasupra liniei de plutire. 5 din ultimele 6 partide ale gazdelor în La Liga s-au terminat la egalitate! Celta vine după o calificare eroică în semifinalele Cupei Regelui eliminând Realul după 4 goluri marcate în dublă manșă. Galicienii au șanse reale de a disputa finala, adversarul din semifinale Alaves. În meciul din tur Leganes s-a impus la Vigo cu 1-0, marcând un debut cu succes în La Liga.

Recomandarea noastră pentru această partidă este linia de handicap asiatic +0,25 pe Celta Vigo, la cote ce pleacă de la 1.85, cu mize 8/10, astfel, în caz de egalitate, jumătate din miză se rambursează și jumătate din pariu este câștigător!

[subtitle] Serie A [/subtitle]

 

Lazio vs. Chievo, Serie A, ora 19:00

Lazio a rămas la patru puncte de locul trei după înfrângerea 0-2 cu Juve, un meci în care a primit două goluri din două șuturi pe poartă. Un pas greșit în acest meci este exclus pentru romani, mai ales că forma lui Chievo este foarte slabă: cinci înfrângeri consecutive și golaveraj 3-14, în Serie A și Cupa Italiei.

În urmă cu fix un an, Lazio se impunea cu 4-1 în fața lui Chievo, tot pe teren propriu, în returul sezonului trecut. De atunci, cele două echipe s-au mai întâlnit o dată, 1-1 în turul acestui campionat, la Chievo, cu două goluri semnate în debutul reprizei a doua.

Golgheterul lui Lazio, Ciro Immobile, este suspendat pentru acest meci, dar Simone Inzaghi îl va avea la dispoziție pe Senad Lulic. Keita lipsește în continuare, fiind la Cupa Africii. Riccardo Meggiorini și Bostjan Cesar sunt și ei suspendați, pentru Chievo, iar Nicola Rigoni accidentat.

Mizăm 5/10 pe victoria gazdelor și minim 2 goluri înscrise în meci la 1.90!

Inter Milano vs. Pescara, Serie A, ora 21:45

Inter a urcat pe loc de Europa League după etapa a 21-a, peste rivala Milan. Băieții lui Stefano Pioli și-au extins șirul victoriilor după 1-0 la Palermo, un meci în care Joao Mario a marcat în minutul 65, dar pe care l-au controlat în totalitate. Cristian Ansaldi este singura absență a lui Inter, după ce a văzut cartonașul roșu etapa trecută.

Condamnată la retrogradare, Pescara nu pare să aibă multe șanse pe San Siro. 1-3 cu Sassuolo în runda trecută, într-o partidă în care a primit gol încă din primul minut! Francesco Zampano, Gastón Brugman, Hugo Campagnaro și Gianluca Caprari lipsesc în acest meci pentru oaspeți.

Recomandarea noastră este cotată la 2.25! Mizăm 5/10 pe victoria lui Inter fără să primească gol.

[subtitle] Bundesliga [/subtitle]

RB Leipzig vs. Hoffenheim, Bundesliga, ora 16:30

Se anunță un meci foarte interesant la Leipzig, între două din echipele de pe podium. Leipzig a reacționat bine după înfrângerea de la Munchen, 0-3, și a trecut de Frankfurt cu 3-0, în timp ce Hoffenheim a reușit să intre în istoria Bundesligii, după ce a învins la Augsburg cu 2-0 și a încheiat turul neînvinsă. Mai mult, Hoffe este singura echipă din campionatele importante ale Europei care nu a cunoscut gustul înfrângerii.

Forma lui Leipzig de pe teren propriu este de invidiat: șapte victorii și o remiză. Emil Forsberg lipsește de la gazde, fiind suspendat, în timp ce de la oaspeți trei jucători sunt incerți.

Recomandarea noastră este cotată la 1.70! Mizăm 6/10 pe goluri în ambele porți.

Werder Bremen vs. Bayern Munchen, Bundesliga, ora 16:30

Werder pare să fie victimă sigură în fața lui Bayern, dacă judecăm după dificultățile pe care gruparea din Bremen le-a întâmpinat în acest sezon. Werder are doar 16 puncte obținute, o medie de peste două goluri primite pe meci și o înfrângere dură în tur, 0-6 la Munchen.

Bayern vine după un meci în care s-a întrebuințat serios, 2-1 la Freiburg, o victorie obținută printr-un gol al lui Lewandowski în minutul 90+1. Deși posesia a aparținut lui Bayern, campioana a expediat doar cinci șuturi pe spațiul porții adverse, mult sub media obișnuită. Sugestia noastră este să evitați această partidă deoarece cotele nu avantajează pariorii. NO BET pentru noi!

Darmstadt vs. FC Koln, Bundesliga, ora 16:30

Darmstadt a oprit seria de opt înfrângeri consecutive printr-un 0-0 cu Gladbach, pe teren propriu, însă situația nu s-a schimbat cu nimic în bine. Darmstadt rămâne în continuare ultima, cu șanse mici la evitarea retrogradării și a ajuns la cinci meciuri la rând în care nu a găsit drumul către gol.

Koln a ajuns la patru remize consecutive în Bundesliga, după 0-0 la Mainz, dar rămâne în apropierea locurilor de cupe europene. „Țapii” au câștigat meciul tur, 2-0, însă cel care a deschis scorul în acea dispută, Marcel Risse, este accidentat și va lipsi.

N-ar trebui să ne așteptăm la prea mult spectacol în acest meci: Darmstadt și Koln sunt două din echipele ale căror partide au cele mai mici medii de goluri. Recomandarea noastră este cotată la 2.05!

[wcm_nonmember]

OFFF…Se pare că nu ai acces la pontul recomandat de echipa noastră deoarece nu ești abonat. Doar abonații Tips & Facts sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_nonmember]

[wcm_restrict plans=”biletul-zilei, challenger”] OFFF…se pare că nu ai acces la pontul recomandat de echipa noastră deoarece nu ai abonamentul corespunzător. Doar abonații Tips & Facts sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_restrict]

[wcm_restrict plans=”full-access, ponturi-si-analize”] Mizăm 6/10 pe X2 & 0-2 goluri marcate în meci.[/wcm_restrict]

Ingolstadt vs. Hamburg, Bundesliga, ora 16:30

Se anunță un meci crucial pe Audi Sportpark, între două echipe ce se află în subsolul clasamentului și despărțite de un singur punct. Poate fi o partidă decisivă în ecuația retrogradării, deși este abia prima etapă a returului.

Ambele echipe vin după înfrângeri destul de greu de digerat, 0-1 la Schalke, respectiv Wolfsburg, pe final de meci. Ingolstadt are tot lotul valid pentru această dispută, în timp ce de la Hamburg va lipsi Albin Ekdal, suspendat după cartonașul roșu primit cu Wolfsburg. În tur a fost 1-1. Recomandarea noastră este cotată la 1.70!

[wcm_nonmember]

OFFF…Se pare că nu ai acces la pontul recomandat de echipa noastră deoarece nu ești abonat. Doar abonații Tips & Facts sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_nonmember]

[wcm_restrict plans=”biletul-zilei, challenger”] OFFF…se pare că nu ai acces la pontul recomandat de echipa noastră deoarece nu ai abonamentul corespunzător. Doar abonații Tips & Facts sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_restrict]

[wcm_restrict plans=”full-access, ponturi-si-analize”] Mizăm 4/10 pe X2 la finalul partidei. [/wcm_restrict]

Wolfsburg vs. Augsburg, Bundesliga, ora 16:30

„Lupii” au luat o gură mare de oxigen prin victoria cu 1-0 de pe teren propriu cu Hamburg. Wolfsburg are trei victorii consecutive și s-a îndepărtat la șase puncte de locul de baraj, iar Mario Gomez devine din ce în ce mai important pentru echipă.

Augsburg în schimb are un singur succes în ultimele șase etape și mai au doar șase puncte peste zona fierbinte. Absența lui Alfred Finnbogason s-a dovedit a fi foarte importantă, iar islandezul ar putea reveni pe teren pentru acest duel. În schimb, Caiuby va absenta.

În tur, Wolfsburg a câștigat cu 2-0. Recomandarea noastră este cotată la 1.95!

[wcm_nonmember]

OFFF…Se pare că nu ai acces la pontul recomandat de echipa noastră deoarece nu ești abonat. Doar abonații Tips & Facts sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_nonmember]

[wcm_restrict plans=”biletul-zilei, challenger”] OFFF…se pare că nu ai acces la pontul recomandat de echipa noastră deoarece nu ai abonamentul corespunzător. Doar abonații Tips & Facts sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_restrict]

[wcm_restrict plans=”full-access, ponturi-si-analize”] Mizăm 4/10 pe 1 solist! [/wcm_restrict]

Bayer Leverkusen vs. Borussia Monchengladbach, Bundesliga, ora 19:30

Victoria cu 3-1 în fața lui Hertha reaprinde speranțele „aspirinelor” la calificarea în sezonul următor al Ligii Campionilor. Calhanoglu a reușit să marcheze din penalty pentru Bayer, primul al sezonului de altfel, după ce precedentele patru fuseseră ratate.

Gladbach are trei victorii în ultimele patru partide directe, dar toate pe teren propriu. La Leverkusen, Bayer s-a impus cu 5-0, în luna decembrie a anului 2015. Monchengladbach nu are însă voie să mai facă pași greșiți, deoarece vine după un dezamăgitor 0-0 la Darmstadt, ultima clasată, iar distanța față de locul 18 este de doar patru puncte. Ibrahima Traore și Patrick Herrmann lipsesc în continuare. Recomandarea noastră este cotată la 1.70!

[wcm_nonmember]

OFFF…Se pare că nu ai acces la pontul recomandat de echipa noastră deoarece nu ești abonat. Doar abonații Tips & Facts sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_nonmember]

[wcm_restrict plans=”biletul-zilei, challenger”] OFFF…se pare că nu ai acces la pontul recomandat de echipa noastră deoarece nu ai abonamentul corespunzător. Doar abonații Tips & Facts sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_restrict]

[wcm_restrict plans=”full-access, ponturi-si-analize”] Mizăm 6/10 pe goluri înscrise de ambele echipe. [/wcm_restrict]

[subtitle] Ligue 1 [/subtitle]

Bastia vs. Caen, Ligue 1, ora 21.00 

Un alt duel de 6 puncte în economia menținerii în Ligue 1 are loc în Corsica, pe terenul lui Bastia deplasându-se Caen, echipă cu un bilanț dezastruos în deplasările din acest sezon, din care a adunat un singur punct și 9 înfrângeri! Squillaci și Marange sunt indisponibili de la gazde din cauza accidentărilor, Cahuzac este suspendat, iar El Kaoutari și Coulibaly sunt plecați la Cupa Africii. De la Caen este accidentat Dabo, Santini este suspendat, iar Ben Youssef, fostul jucător al Astrei, este plecat la Cupa Africii. Ne așteptăm la un meci tacticizat și echilibrat, iar recomandarea noastră de pariere este cotată la minim 1.60![wcm_nonmember]

OFFF…Se pare că nu ai acces la pontul recomandat de echipa noastră deoarece nu ești abonat. Doar abonații Tips & Facts sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_nonmember]

[wcm_restrict plans=”biletul-zilei, challenger”] OFFF…se pare că nu ai acces la pontul recomandat de echipa noastră deoarece nu ai abonamentul corespunzător. Doar abonații Tips & Facts sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_restrict]

[wcm_restrict plans=”full-access, ponturi-si-analize”] Mizăm 6/10 pe X la pauză sau la final de partidă. [/wcm_restrict]

Lorient vs. Dijon, Ligue 1, ora 21.00 

Mai mult de jumătate din meciurile unei etape de Ligue 1 au implicații serioase în economia luptei pentru evitarea retrogradării. Lanterna roșie, Lorient, este cu 5 locuri mai jos față de adversarul de azi, dar îi despart doar 3 puncte, iar în cazul unei victorii în această seară, pot face rocada. Premise există din moment ce 89% din punctele obținute de Lorient în acest sezon sunt  adunate din confruntări de pe propriul teren, iar Dijon nu a bifat niciun succes în cele 10 deplasări. Ultimele 11 meciuri consecutive disputate de Lorient au avut PESTE 2,5 goluri, însă 7 din ultimele 8 partide directe cu Dijon au produs maxim 2 goluri. Recomandarea noastră este cotată la 1.65!

[wcm_nonmember]

OFFF…Se pare că nu ai acces la pontul recomandat de echipa noastră deoarece nu ești abonat. Doar abonații Tips & Facts sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_nonmember]

[wcm_restrict plans=”biletul-zilei, challenger”] OFFF…se pare că nu ai acces la pontul recomandat de echipa noastră deoarece nu ai abonamentul corespunzător. Doar abonații Tips & Facts sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_restrict]

[wcm_restrict plans=”full-access, ponturi-si-analize”] Mizăm 8/10 pe 1X & 2-5 goluri în acest meci.[/wcm_restrict]

Nancy vs. Bordeaux, Ligue 1, ora 21.00 

Duel de interes relativ scăzut pentru pariori între o echipă situată la mijlocul clasamentului, Bordeaux, aparent fără griji în privința retrogradării, și o echipă gazdă, Nancy, aflată pe locul 12, dar la doar 3 puncte avans față de locul 18, aflat sub linie! Interesant este faptul că Stade Marcel-Picot este principalul furnizor de puncte pentru gazde în ultimul timp, ei bifând 5 succese consecutive în Ligue 1, în timp ce ultima victorie în deplasare a lui Bordeaux datează din 21 septembrie 2016! Principalul marcator al gazdelor, Youssef Ait Bennasser, are doar 3 goluri marcate în acest sezon și este plecat la Cupa Africii, iar asta poate da indicii prețioase în privința așteptărilor pariorilor referitoare la numărul de goluri din partidă! Ultimele 4 meciuri disputate de Nancy în Ligue 1 au produs maxim 2 goluri, la fel ca 6 din ultimele 7 deplasări ale bordelezilor, care sunt neînfrânți în ultimele 8 directe disputate cu Nancy în toate competițiile. Recomandarea noastră pentru acest meci este cotată la 2.10!

[wcm_nonmember]

OFFF…Se pare că nu ai acces la pontul recomandat de echipa noastră deoarece nu ești abonat. Doar abonații Tips & Facts sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_nonmember]

[wcm_restrict plans=”biletul-zilei, challenger”] OFFF…se pare că nu ai acces la pontul recomandat de echipa noastră deoarece nu ai abonamentul corespunzător. Doar abonații Tips & Facts sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_restrict]

[wcm_restrict plans=”full-access, ponturi-si-analize”] Mizăm 4/10 pe 1X & 0-2 goluri la acest meci! [/wcm_restrict]

Rennes vs. Nantes, Ligue 1, ora 21.00 

Puțini cunosc faptul că disputele dintre Rennes și Nantes sunt întotdeauna desfășurate într-o atmosferă destul de electrizantă, fanii celor două echipe fiind rivali de moarte. Rennes a impresionat etapa trecută când au reușit să revină și să egaleze în meciul cu Guingamp deși evoluau în inferioritate numerică, menținându-se la două puncte de locul 5, în lupta pentru locurile de Europa League. „Canarii” au avut evoluții bune în ultimul timp, dar seria lor pozitivă de 4 victorii la rând în Ligue 1 sub bagheta lui Sergio Conceicao a fost stopată de vizita colosului PSG etapa trecută. Ultimele 6 meciuri disputate de Nantes în Ligue 1 au produs maxim 2 goluri, la fel ca 7 din ultimele 8 partide disputate de Rennes pe propriul teren. Recomandarea noastră este cotată la 1.95!

[wcm_nonmember]

OFFF…Se pare că nu ai acces la pontul recomandat de echipa noastră deoarece nu ești abonat. Doar abonații Tips & Facts sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_nonmember]

[wcm_restrict plans=”biletul-zilei, challenger”] OFFF…se pare că nu ai acces la pontul recomandat de echipa noastră deoarece nu ai abonamentul corespunzător. Doar abonații Tips & Facts sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_restrict]

[wcm_restrict plans=”full-access, ponturi-si-analize”] Mizăm 4/10 pe 1X & 0-2 goluri în această partidă! [/wcm_restrict]

[subtitle] La Liga [/subtitle]

Villareal vs. Granada, La Liga, 0ra 14.00 

Cu doar 14 goluri primite în 19 etape, Villareal se poate mândri că are cea mai bună defensivă din La Liga, însă parcursul recent al submarinului galben nu are vești bune pentru fani. În ultimele 7 partide, doar una singură a fost fără gol primit, iar în sistemul defensiv au început să apară greșeli decisive, exemplu gafa portarului din etapa trecută când au fost învinși pe Madrigal de rivalii locali de la Valencia cu 2-0. Granada are o singură victorie și este la 8 puncte de ultimul loc salvabil. Doar 3 egaluri și 7 înfrângeri au bifat oaspeții de azi în deplasările din acest sezon, astfel Villareal fiind favorită certă la victorie. Bakambu, Musacchio și Soldado lipsesc de la gazde, alături de Jaume Costa, suspendat. Uche, Angban și Carcela-Gonzales sunt absențe importante din tabăra Granadei. Recomandarea noastră este să evitați această partidă, NO BET pentru noi!

Eibar vs. Deportivo La Coruna, La Liga, ora 19.15

Eibar a disputat miercuri returul Cupei Spaniei împotriva lui Atletico, meci ce pornea de la 0-3 în partida tur, astfel că Pedro Leon și Enrich au fost menajați de la gazde, însă după ce au fost introduși pe teren în ultimul sfert de oră, cei doi au reușit să încrie câte un gol, lucru demn de lăudat în fața unei defensive precum cea a lui Atletico Madrid. Deportivo are 5 rezultate de egalitate consecutive, 2 din ele în Cupa Regelui, iar 3 în La Liga. Depor este neînvinsă în ultimele 6 directe cu Eibar. Recomandarea noastră este cotată la 2.65!

[wcm_nonmember]

OFFF…Se pare că nu ai acces la pontul recomandat de echipa noastră deoarece nu ești abonat. Doar abonații Tips & Facts sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_nonmember]

[wcm_restrict plans=”biletul-zilei, challenger”] OFFF…se pare că nu ai acces la pontul recomandat de echipa noastră deoarece nu ai abonamentul corespunzător. Doar abonații Tips & Facts sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_restrict]

[wcm_restrict plans=”full-access, ponturi-si-analize”] Mizăm 2/10 pe 1X pauză/X2 final în această partidă. [/wcm_restrict]

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.