Biletul Zilei 27 ianuarie 2017. Cota finala 2.61 pentru vineri

0

Am avut succes cu Biletul Zilei de ieri, format dintr-un singur meci de cotă finală 2.31, care în urma unei analize și argumentări pertinente s-a dovedit a fi o alegere extrem de inspirată și profitabilă. Avem o zi săracă și astăzi din punct de vedere al ofertei, însă avem 2 meciuri care ne-au captat atenția pentru Biletul Zilei, cu șanse individuale de reușită ce pleacă de la 57% în sus. Staking-level-ul indicat rămâne la nivel mediu.

Gazelec Ajaccio este o echipă de mijlocul clasamentului în Ligue 2, dar forma bună din ultima perioadă i-a adus la doar 5 puncte în spatele locului 2, promovabil în Ligue 1 sezonul următor! E foarte strânsă lupta pentru promovare, însă și cea din subsolul clasamentului. Oaspeții de azi, Laval, sunt la doar 2 puncte deasupra liniei de plutire, iar pe teren străin nu reprezintă un pericol real pentru adversar. 8 din ultimele 10 partide disputate de Ajaccio pe propriul teren au produs maxim 2 goluri.

Marseille a pierdut ultimele 2 meciuri în Ligue 1 când a avut de înfruntat adversari puternici precum Lyon și Monaco, iar acum vor face tot posibilul pentru a recupera din punctele pierdute. Avantajul este de partea lor deoarece joacă pe propriul teren și întâlnesc o echipă, Montpellier, care nu a câștigat nicio deplasare din actualul sezon.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Franta Fotbal Ligue 2 Gazelec Ajaccio vs. Laval 1X & 0-2 goluri 1.74 1-1 Da
 Franta Fotbal Ligue 1 Marseille vs. Montpellier Gazdele câștigă minim o repriză 1.50 5-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.61MIZĂ (unități): 4/10Da

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Winner.ro  

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

sursă foto: sport.sfr.fr

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.