Flash Tips 27 ianuarie 2017. Verifica analizele si recomandarile zilei

0

Începe weekend-ul și ne pregătim de o ofertă bogată din punct de vedere parioristic, însă astăzi avem puține evenimente din care să alegem. Echipa noastră v-a pregătit, ca de obicei, radiografiile meciurilor din cele mai importante și interesante competiții sportive care se desfășoară pe mapamond, alături de recomandările de pariere.

Osasuna vs. Malaga, La Liga, ora 21.45 

Meci între două echipe aflate în suferință și care nu au mai cunoscut gustul victoriei de anul trecut . Osasuna este lanterna roșie a campionatului și are 11 partide fără victorie, de altfel, victoria de la Eibar din Octombrie fiind singurul succes obținut în 19 etape. Interesantă performanță! De cealaltă parte, Malaga nu a învins în niciun meci din ultimele 13 deplasări, dar este neînvinsă în 12 din ultimele 13 meciuri disputate pe terenul Osasunăi! 7 din ultimele 8 partide disputate de Osasuna pe Estadio El Sadar au produs peste 2,5 goluri, iar în ultimele 4 Osasuna a scos mingea din plasă de minim 3 ori! Avem absențe de ambele părți, dar în tabăra Malagăi lipsa unor jucători esențiali precum Bakary Kone, Sandro Ramirez și Frederico Ricca poate cântări destul de mult în economia rezultatului final.

Mizăm 5/10 pe X la pauză sau la final de partidă la cote de minim 1.70.

Marseille vs. Montpellier, Ligue 1, ora 21.45 

Ocazie bună pentru Marseille să reintre pe traseul bun pe care îl parcurgea în Ligue 1 până să dea piept cu Monaco și Lyon, în fața cărora a cedat pe rând, făcând vizibilă diferența de valoare dintre lotul său actual și cluburile de top din Franța. Montpellier nu a câștigat nicio deplasare din cele 11 ale sezonului, reușind doar 4 rezultate de egalitate. Un aspect foarte important al meciului poate fi debutul veteranului Patrice Evra astăzi în tricoul lui Marseille! De la gazde lipsesc NJie, Abou Diaby, Tomas Hubocan și Lass Diarra, în timp ce Montpellier nu se poate baza pe Sylla, Marveaux, Ninga și Congre.

Recomandăm mize de 4/10 pentru 1 solist la cote de minim 1.75.

Schalke vs. Eintracht Frankfurt, Bundesliga, ora 21.30 

Schalke a reușit o victorie chinuită etapa trecută pe Veltins Arena împotriva lui Ingolstadt, golul victoriei venind în minutele de prelungiri din partea atacantului proaspăt adus de la Nurneberg, Guido Burgstaller, austriacul bifând astfel un debut perfect la noua sa echipă. Shalke a practicat un joc de posesie destul de încâlcit, cu mari carențe de creativitate și ne putem aștepta la un astfel de joc și astăzi. Frankfurt vine după un 0-3 pe terenul lui Leipzig, însă au evoluat în inferioritate numerică din minutul 3 după eliminarea portarului Lukas Hradecky. Absențe notabile și numeroase de ambele părți pentru această partidă.

Recomandăm mize de 3/10 pentru SUB 2,5 goluri în acest meci la cote de minim 1.70.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.