Biletul Zilei 26 Ianuarie 2017. Cota finala 2.31 medium-stakes

0

Oferta de astăzi este foarte săracă din punct de vedere parioristic, însă trebuie să privim partea plină a paharului: weekend-ul se apropie. Varianta propusă pentru astăzi la Biletul Zilei conține un singur meci dintr-o competiție surpriză, a cărui cotă finală este una demnă de luat în calcul într-o zi ca aceasta. Varianta propusă ieri a fost la un singur gol diferență de a fi câștigătoare, dar o repriză secundă nebună cu 4 goluri în meciul dintre Eibar și Atletico Madrid ne-a dat planurile peste cap.

Liga Națională de Handbal Feminin programează astăzi 3 meciuri din cadrul etapei cu numărul 13, iar Unirea Slobozia, echipă aflată pe ultimul loc, primește vizita ocupantei locului secund, Dunarea Braila. Elevele lui Costică Buceschi pot dezvolta un joc foarte bun în apărare, beneficiind și de serviciile a două din apărătoarele echipei naționale, jucătoare masive, Gabi Szucz și Gabi Perianu. Unirea Slobozia are o singură victorie în 12 meciuri, înregistrată chiar în acest an împotriva vecinei de clasament, Danubius Galați. Meciul se joacă în incomoda sală polivalentă a orașului Slobozia, unde publicul este format în majoritatea sa din pensionari gălăgioși, iar media de goluri înregistrată de echipa gazdă este 50,4/meci. De cealaltă parte, Dunărea Brăila a înregistrat singurele înfrângeri din acest sezon în deplasările de la Vâlce și Cluj și are o medie de 48 goluri/meci la partidele disputate în deplasare. În acest caz, linia de Over/Under setată la 53,5 goluri ne avantajează și descoperim VALOARE în selecția aleasă de noi pentru azi. Ne așteptăm la o scădere a cotei până la startul partidei.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Handbal LN Feminin Unirea Slobozia vs. D. Brăila 2 & SUB 53,5 goluri 2.31 24-28 Da
COTĂ FINALĂ: 2.31MIZĂ (unități): 4/10Da

*valoarea cotei a fost selectată din oferta Superbet.ro

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.