Flash Tips 25 ianuarie 2017: Patru pronosticuri interesante oferite de echipa noastră!

1

Dueluri puține, dar interesante miercuri! Juventus și Milan se întâlnesc în meciul zilei, în sferturile Cupei Italiei, în timp ce alți doi granzi ai Europei, Real Madrid și Liverpool, trebuie să întoarcă rezultatele din tur pentru a merge mai departe în Cupa Spaniei, respectiv Cupa Ligii Angliei. Avem și un meci din handbal pregătit, din Liga Națională, care ne-a stârnit interesul prin prisma cotei disponibile.

Juventus vs. AC Milan, Copa Italia, ora 21:45

La o lună de la Supercupa Italiei, Juventus și Milan se află din nou față în față într-un meci eliminatoriu, în sferturile Cupei Italiei. Față de acel meci, Juve are însă un avantaj enorm: evoluează pe teren propriu.

Milan îi pune serioase probleme lui Juventus în ultima perioadă. „Diavolii” au cedat greu în finala Cupei din luna mai a anului trecut, în prelungiri, 0-1, și a câștigat ultimele două întâlniri directe, 1-0 în campionat și 2-1 în Supercupă, la penaltyuri.

Juve mai are un ușor avantaj, acela de a fi avut, teoretic, un meci mai ușor în weekend. „Bătrâna Doamnă” a învins pe Lazio cu 2-0, o victorie conturată încă din primele 20 de minute. În schimb, Milan a alergat mult cu Napoli, în meciul pierdut acasă 1-2, dar cam în zadar.

Benatia și Lemina sunt singurele absențe ale lui Juve pentru acest meci. Locatelli revine pentru Milan după ce a absentat din cauza unei suspendări cu Napoli. Recomandarea noastră este cotată la 1.90!

Mizăm 4/10 pe X la pauză sau la final de partidă!

Celta Vigo vs. Real Madrid, Copa del Rey, ora 22:15

Se anunță un meci interesant pe Balaidos, după ce Celta a reușit să câștige manșa tur cu 2-1, pe Bernabeu. Este un test și pentru trupa lui Zidane, care trebuie să marcheze de cel puțin două ori în această deplasare. Un lucru nu prea greu de realizat, având în vedere că media goluri marcate de Real în deplasare în acest sezon de La Liga este 2.75.

Nici Celta nu are prea multe motive de liniște înaintea acestui duel: doar într-un singur meci din acest sezon de pe teren propriu nu a primit gol. Iar până la manșa tur, Celta pierduse toate cele cinci întâlniri directe anterioare, dar a reușit să marcheze de fiecare dată. Pablo Hernandez este suspendat de la Celta, iar Claudio Beauvue este accidentat. Zidane are și el bătăi de cap, deoarece Marcelo și Luca Modric s-au accidentat cu Malaga, în campionat, iar Ronaldo are și el probleme la genunchi. Recomandarea noastră este cotată la 1.75!

Mizăm 6/10 pe goluri în ambele porți și minim 3 înscrise în meci!

Liverpool vs. Southampton, EFL Cup, ora 22:00

Liverpool este în pierdere de turație în ultima vreme, iar misiunea din returul semifinalei cu Southampton se anunță foarte dificilă. Cormoranii au câștigat un singur meci în 2017 din cele șase disputate, 1-0 cu Plymouth, și vin după un 2-3 cu Swansea ce i-au scos practic din lupta pentru titlu. Absența lui Mane, plecat la Cupa Africii, se simte mult în jocul lui Liverpool.

„Sfinții” vin după un 3-0 cu campioana Leicester pe teren propriu, un succes de moral înaintea returului cu Liverpool. Iar șansele băieților lui Claude Puel la o calificare cresc dacă ne gândim că în precedentele trei partide directe au reușit să câștige de două ori și să remizeze o dată. Pied, Targett, Austin și Boufal sunt accidentați pentru această dispută. Recomandarea noastră este cotată la 2.00!

Mizăm 5/10 pe calificarea în finală a lui Southampton

[subtitle] Handbal [/subtitle]

Măgura Cisnădie vs. ”U” Cluj, Liga Națională, ora 16:00

Măgura Cisnădie n-a mai câștigat din luna octombrie în campionat și are șanse reduse și astăzi să o facă, deși evoluează pe teren propriu. Plecările lui Horjea, Czeczi și Cioaric și accidentările lui Goran, Gatzel și Apetrei au făcut ca gruparea sibiană să aibă o exprimare slabă în ultima perioadă. Chiar și așa, sibiencele au fost aproape de a scoate un rezultat pozitiv cu Roman pe teren propriu, pentru că în deplasare în 2017 a întâlnit doar echipe puternice. Experiența poate fi decisivă într-un astfel de meci, precum cel de astăzi, iar Cisnădie are astfel de jucătoare încă în lot.

”U” Cluj a suferit prima înfrângere cu Florin Pera pe bancă, 23-26 pe teren propriu cu Vâlcea, într-un meci pe care l-a avut în mână (23-22 pe final). Clujul are fluctuații de joc, dar oarecum firești având în vedere că are în teren foarte multe jucătoare tinere. Pentru acest meci recomandarea noastră pleacă de la o cotă de 1.90.

Mizăm 3/10 pe Măgura Cisnădie +4.5 goluri. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

1 COMENTARIU

  1. Da au fost citeva meciuri au fost si bune eu am mizat pe alte 10 meciuri au iesit 8 din 10 asta e dar sint multumit ca am reusit sa ma alatur echipei voastre de profesionisti !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.