Biletul Zilei 25 ianuarie 2017. Cota finala 3.23 medium stakes

0

Câștigul bifat de varianta propusă ieri a fost cotat la 2.75, un factor multiplicator mai mult decât decent care a ieșit fără emoții. Varianta de astăzi propune cititorilor o cotă finală ce depășește pragul de triplare a mizei inițiale, iar șansele individuale de reușită al evenimentelor selectate pleacă de la 64% în sus, ceea ce ne face să fim destul de încrezători într-un succes la final de zi, dar păstrăm staking-level-ul la pragul de medium!

Monaco este la un pas de a ajunge în finala Cupei Ligii unde va da piept cu PSG, echipă calificată ieri în finală după victoria cu 4-1 de la Bordeaux. Liderul din Ligue 1 a marcat de cel puțin 2 ori în 91% din meciurile disputate pe Stade Louis II. De cealaltă parte, Nancy a înscris doar 0.4 goluri/meci în deplasările din acest sezon și are calcule mult mai complicate de făcut în privința evitării retrogradării. Precedenta întâlnire datează din noiembrie și a fost 6-0 pentru Monaco.

Atletico Madrid se deplasează la Eibar pentru returul sferturilor de finală al Cupei Regelui, iar partida pare doar una de palmares pentru ambele echipe, elevii lui Simeone impunându-se cu 3-0 pe Calderon în meciul tur. Antrenorul gazdelor s-a arătat mai preocupat de meciul de campionat ce urmează cu Deportivo și a dat de înțeles că va menaja unii titulari. Atletico are 8 victorii din ultimele 8 întâlniri cu Eibar în toate competițiile!

Club Brugge, liderul campionatului belgian, este „on fire”, trecând en-fanfare de deplasarea la Standard Liege de la finalul săptămânii trecute unde s-a impus cu 3-0, ajungând la o serie de 4 partide consecutive în care s-au înscris minim 3 goluri. Pe teren propriu, Brugge a câștigat 8 din ultimele 9 partide disputate, având un bilanț excepțional în cele 11 partide disputate în acest sezon: 9 victorii și 2 egaluri. Toate aceste aspecte fac misiunea oaspeților de azi, Waasland-Beveren, una aproape imposibilă. Ei se află pe penultimul loc al clasamentului, cu doar 4 puncte deasupra lanternei roșii, fără victorie în cele 10 deplasări bifate și cu doar 5 goluri înscrise!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Franta Fotbal Cupa Ligii AS Monaco vs. Nancy 1 1.37 1-0 Da
 Spania Fotbal Cupa Regelui Eibar vs. Atl. Madrid X2 & 0-3 goluri 1.51 2-2 Nu
 Belgia Fotbal Jupiler League Club Brugge vs. W.-Beveren 1 & 2-5 goluri 1.56 2-1 Da
COTĂ FINALĂ: 3.23MIZĂ (unități): 4/10 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Winner.ro

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: weltfussbal.de

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.