Biletul Zilei 24 ianuarie 2017. Vezi ce cotă finală vom juca medium-stakes

0

Biletul Zilei propune pentru astăzi o variantă foarte interesantă compusă din 2 meciuri din campionatul Belgiei, iar previziunile noastre sunt că la cel puțin unul din ele cotele vor scădea cu minim 10% până la ora de start a meciului, în caz contrar, ne confruntăm cu un pariu ce ne aduce Extra-Value! Factorul multiplicator final al biletului de azi cotat la 2.75 este cu siguranță atractiv!

Genk primește pe propriul teren vizita formației Kortrijk, echipă aflată într-un picaj serios după 7 meciuri consecutive în care a pierdut toate punctele puse în joc. I se poate atribui cu ușurință porecla de Agentul 007. Mai mult decât atât, în ultimele 3 înfrângeri au încasat și minim 3 goluri. Genk se apropie la un singur punct de Play-off dacă învinge azi, iar ultimele 5 directe din toate competițiile pe terenul gazdelor de azi au fost câștigate de acestea.

Zulte Waregem trage la titlu în acest an și este la doar 3 puncte în spatele liderului Club Brugge, iar astăzi pare să aibă parte de un meci care să îi ofere speranțe la un rezultat favorabil. Mouscron a pierdut ultimele 5 deplasări și este pe ultimul loc din campionat. Wregem este una din cele două echipe neînvinse în acest sezon pe propriul teren, alături de liderul Brugge.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Belgia Fotbal Jupiler League Genk vs. Kortrijk 1 & over 1,5 goluri 1.87 3-0 Da
 Belgia Fotbal Jupiler League Waregem vs. Mouscron 1 1.47 1-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.75MIZĂ (unități): 4/10 Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betano.com

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: maisfutebol.iol.pt

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.