Biletul Zilei 3 februarie: cota finala 2.32 medium-stakes

0

Biletul Zilei de ieri a fost câștigător, însă cota finală a fost diminuată cu 25 de procente din cauza returnării mizei în cazul pariului pe victoria în Handicap Asiatic 0 a Celtei Vigo în fața lui Alaves. Astăzi am pregătit o variantă formată din 3 meciuri a căror combinație ne propune un factor multiplicator final de 2.32, iar șansele individuale de reuțită pleacă de la 66% în sus conform cotelor.

Greuther Furth primește pe propriul teren vizita liderului Hannover. Gazdele nu sunt în formă prea bună, dovadă fiind și înfrângerea pe teren propriu în fața codașei clasamentului, St. Pauli. Ultimele 6 partide directe au fost câștigate de Hannover care a marcat de cel puțin 2 ori!

Astra Giurgiu primește pe propriul teren vizita lui AS Târgu Mureș, echipă în pragul falimentului, care a pierdut mulți jucători și a adus un antrenor specialist în retrogradări de echipe, Ilie Stan! Avantaj valoric incontestabil atât la nivelul loturilor cât și la nivelul băncii tehnice pentru gazde.

Anderlecht a rata ocazia de a se instala pe primul loc etapa trecută remizând 0-0 cu Standard, dar o poate face acum, cel puțin până la meciul liderului Brugge. Anderlecht joacă din ce în ce mai bine, iar gazdele de azi sunt o echipă fără pretenții, dar bătăioasă pe propriul teren, de aceea luăm în calcul și varianta egalului.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Germania Fotbal Bundesliga 2 Gr. Furth vs. Hannover X2 & 2+ goluri 1.51 4-1 Nu
 Romania Fotbal Liga 1 Astra vs. ASA Tg Mures 1 1.25 1-0 Da
 Belgia Fotbal Jupiler League Lokeren vs. Anderlecht X2 1.23 0-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.32MIZĂ (unități): 6/10 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Winner.ro

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: kwesesports.com

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.