Biletul Zilei 4 februarie 2017. Mergem pe o variantă promițătoare

0

E sâmbătă și oferta parioristică este una bogată, ceea ce poate fi tricky pentru mulți dintre pariori care pot cădea în tentația de a combina prea multe meciuri pe  același bilet. Varianta propusă pentru astăzi cuprinde două meciuri atent analizate de echipa noastră, a căror șanse individuale de reușită pleacă de la 58% în sus, iar noi suntem destul de încrezători. Vă recomandăm să respectați și indicațiile de staking propuse.

 

Everton primește vizita lui Bournemouth pe Goodison Park, iar echipa antrenată de Ronald Koeman trece printr-o perioadă foarte bună, fiind fără înfrângere de 4 etape. Bournemouth a pierdut dezamăgitor pe propriul teren în fața lui Crystal Palace și a obținut doar două puncte în ultimele 4 etape.

Atletico Madrid primește vizita lui Leganes pe propriul teren, iar diferența de valoare este clar în favoarea trupei lui Simeone. Griezmann și compania nu își mai permit să piardă puncte cu echipe mici, fiind în pericol să piardă chiar și locul 4 în acest scenariu.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Fotbal Premier League Everton vs. Bournemouth 1 1.71 6-3 Da
 Spania Fotbal La Liga Atl. Madrid vs. Leganes Atletico -1 HA 1.46 2-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.50MIZĂ (unități): 7/10Da

*valaorea cotelor a fost selectată din oferta Unibet

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.