Biletul Zilei: încredere maximă în varianta de sâmbătă

0

Iată-ne și în fața primei variante propusă la Biletul Zilei care primește un confidence rate de nivel maxim permis de staking-level-ul echipei noastre. Cele trei selecții se bucură de șanse de reușită individuale ce pleacă de la 75% în sus, iar convingerea noastră este că la sfârșitul zilei banii mizați vor fi dublați în perspectiva abordării relaxate a unei zile de duminică la fel de profitabilă ca și restul săptămânii.

Liderul din Ligue 1 are toate motivele să privească partida de pe propriul teren cu Metz în parametri deplini de încredere. Atacul lui AS Monaco face ravagii în Ligue 1, iar adversarul de astăzi a stâns un singur punct din ultimele 5 deplasări.

Real Madrid se deplasează la Osasuna pentru a încheia seara în La Liga pe terenul lanternei roșii. Alături de Pescara, Osasuna este cea de-a doua echipă din primele 5 campionate din Europa care încă nu a câștigat niciun meci pe propriul teren în acest sezon!

Meciul zilei se dispută pe Anfield, acolo unde Liverpool caută ieșirea din vrie în fața lui Tottenham, echipă ce dă senzația că se poate bate la titlu și în acest an. Liverpool a încasat minim 1 gol în fiecare din ultimele 5 partide disputate, în vreme ce Tottenham a înscris în 10 din ultimele 11 meciuri.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Franta Fotbal Ligue 1 AS Monaco vs. Metz 1 1.24 5-0 Da
 Spania Fotbal La Liga Osasuna vs. Real Madrid 2 1.25 1-3 Da
 Anglia Fotbal Premier League Liverpool vs. Tottenham Tottenham înscrie 1.34 2-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.08MIZĂ (unități): 10/10 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Unibet

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.